Bunlarin hepsinden beni de korkutmuslardi ama com sukur uykusuz da kalmadim ac da kalmadim. Yemegimi de sicak yedim. Sadece ecim eskisi gibi piril piril olamadi. Ev islerini mecbur aksattim ama cok sukur bebisim rahat bir bebekti.
Nacizane tavsiyem siz bebege degil bebek sizin hayatiniza uysun. Aman uyanir diye parmak ucunda yurumeye sessiz konusmaya gerek yok. Ben eve gelir gelmez ses olsun diye tv actirmistim ve evde normal ses tonumuzla konusup normal hayatimiza devam ettik.
Bebek sonucta hic birsey bilmeyen bir uzayli gibi. Dilini anlamiyoruz herseyi deneye yanila ogreniyoruz. Ona bildiklerini biz ogretiyoruz. Seste uyumayi ya da uyumamayi, vs.O cok bilenler de ilk dogumlarinda bizimle asagi yukari ayni seyleri yasadilar. Annelik ogrenilen birsey bence.

Haklısın akışa bıraka bıraka kendinizi zaten savrulduk gittik inşallah hayırlısı olur haklısın ne olacağı hiç belli değil. Hem kızgınım hem üzgünüm ama yapacak bir şey Yok

Canim uzulme sana tek tavsiyem cok rahat ol. Bende ilk gebelikte yasamistim ayni seyi. Kanun cikmisti doktorlar hem hastane hem ozel muayenehanede cal8samaz diye. Doguma 2 ay kala doktorum devlet hastanesinden ayrilip ozel muayenehanesinde cal8smaya baslamisti. Tabi bende para yok 2 ayda ozel hastanede dogum parasini bulamam. Doktorum devlet hastanesinden bir doktora yonlendirdi. Dogumu yapan doktoru bir sezeryan randevusu alirken bir de dogumda gordum. Ama cok pozitiftim. Cok sukur dogumum da iyi gecti.
Simdi hamile birilerini konusirken duyuyorum benim sezeryani yapan doktor icin aa o cok iyi bir doktor diyorlar. Sezeryani soyle iyi boyle iyi diyorlar.
Seni de doktorun yonlendirir baska doktora. Hic uzme kendini hakkinda hayirmisi olsun.

Evet haklısın artık şans işi herşeyde bir hayır vardır inşallah bana da iyi bir doktor denk gelir

Ay inşallah ağzından bal damlıyor kendimi üzsem neye yarar , şimdi randevumu bekliyorum hastanede , bugün doğurmadan gitmem diyormuşum doktora
Belki cok daha iyi bilgili bi doktorun olucak gerçekten üzme kendini bosyere en kötü zamanları atlattık en azından öyle düşün :)

1. Dogum sezeryan oldugu icin 2.si de sezeryan olacak. 4 doktora gittim dorďude sezeryan dedi vardir bir bildikleri.
Elbette en doğrusunu doktorun bilir. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah.
Ben de bi temizlikçi için haftalık biriyle anlaşayım diyorum. Temizliğe yetişemem annem gelecek ama o da yemek falan yapar temizliği bi da kadına yıkmayayım. Haftalık ne kadar alırlar hiç de bilmiyprum ama artık olsun o kadar.

Kızlar kadıköy Florence de doğum yapacak olan yok mu?

Biz sadece puset alacaktık onu da arkadaşlar verdi, emniyet kemerine bağlanıyor başka birşeye gerek yok. Evet önümüz kış, nisan ayından önce bi baston araba alırız, yeter dedik. Kanguru alıcam 3 aydan itibaren kullanılıyor sanırım, en azından markete fln giderken ona koyarım gideriz beraber. Kanguru için İlkay baby alın diyorlar. Slingleri hiç bilmiyorum, sanki afakanlar basar gibi geliyor onlarla

Aynen ben de biriyle anlaşmayı düşünüyorum temizlik için. En azından o konuda kafamız rahat olsun.

Hayırlı olsun :) benim de 6 eylüldü beklenen dogum tarihim yani şu an 36+0 dayız ama bizim bebiş 3300 olmuş ve hatta doktor karnın çok büyük kilosu daha fazladır dedi. Beni görenler de ikiz sanıyor Daha fazla kilo almaması lazım çok beslenme dedi ve bizim de sezaryen olması kararını verdi 40 haftayı beklersek 5 kilo olurmuş bu gidisle. Bizim de 26 ağustosta olacak dogum :) böyle gün belli olunca insan daha çok heyecanlanıyor sanki

Haklısın akışa bıraka bıraka kendinizi zaten savrulduk gittik inşallah hayırlısı olur haklısın ne olacağı hiç belli değil. Hem kızgınım hem üzgünüm ama yapacak bir şey Yok
Ya ben de tuboz'a katiliyorum. Ben hep tup bebek doktorumla gebelik takibi istedim ama takip yapmadiklari icin ayni hastanede baska doktora devam ettim. Bu doktorum da cok iyi ama tup bebek doktorumu daha cok seviyorum. Icimde bir his benim bebis acil gelecek ve ameliyatimi tup bebek doktorum yapacak diyor. Simdiye kadar icimden ne gecirdiysem oyle oldu cunku

Bugun bizim de doktor kontrolumuz vardi. Bidik yine yuzunu gostermedi. 2700 olmus kilosu, bacak boyu uzunmus, uzun boylu olacak dedi doktor. Ben de babasi da orta boyluyuz ama Bir sonraki kontrolum 3 hafta sonra, yani 37. Hafta. Dogum iznini yazmak icin oyle ayarladi. Ama bana cok uzun bir ara gibi geldi. Son haftalarda her hafta cagiriyorlar diye biliyordum.

Nst de cekildik bugun ilk kez. Sanci cikmadi, her sey normal dedi doktor. Ama 3 hafta nasil beklicem ben yine. Belki de dogurucam o zamana kadar

Kızlar ütüye başladım, hemşireye ilk verilecekler keselerine ne koycam anne ve bebek için?
Bir de iç-dış ayrı ayrı mı yapmalıyım bebeğin ütüsünü? Zaman alıyor.

Uzunmuş olmuş arası. Beni de 10 gün sonraya çağırdı. İki defadır nst'ye giriyorum, 10 dk ama sadece. Başka hastalar daha çok kalıyor, neden, dedim nst'yi bağlayanı kıza, doktorunuzla alakalı dedi.

Plm123 ikinize de hayırlı uğurlu olsun Doğum tarihleriniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim karnım küçük diğer hamilelere göre, diyetteyim zaten 3 aydır şeker yüklemesinden sonra. Ama doktor kilosu iyi, 2500 gr dedi. Bilmiyorum valla güvenebilir miyim.

Puseti bebek arabasi gibi kullanmayacaksiniz di mi yanlis anlamadim. Sadece arabaya baglanacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…