Chipolino merida anne yanı park yatak alanlar kimlerdi ya? Bizimki bugün geldi ama anne yanı konumunda iken sallama aparatlatını takınca anne yanı tarafına doğru eğik duruyor, düz durmuyor biz mi yanlış yaptık acaba. limelemon siz denediniz mi o şekilde?

yesilus ne kötü denk gelmiş ya ama her şeyde var bir hayır inşallah diğer arkadaşların dediği gibi iyi mi böyle olmuş doktorum harikaydı dersin doğum sonrası :)

Ya kızlar benim gündüz bişeyim yok ama akşamları sırt ve bel ağrısından zor duruyorum. Dinleneyim diye uzanıyorum bebek sanki vajina girişinde tam oramda oynayıp duruyor dürtüyor baskı yapıyor. Vajina girişinde hareketlerini o kadar net hissediyorum ki bariz erken mi gelecek acaba demeye başladım.

Akşamları benim gibi olan var mı? Hele o gün çok ayakta durduysam kesin oluyor.

Biz o şekilde denemedik ama diğer anne yanı beşiklerde sallanmıyor. Biz o aparatı takmadık hiç. Yatağa bitişikten de sallanmaz. Azıcık elimizle çekiştirdiğimizde sallanıyor zaten.

Puseti bebek arabasi gibi kullanmayacaksiniz di mi yanlis anlamadim. Sadece arabaya baglanacak?
Evet, oturana kadar bebek arabası kullanmayacağız. Ben dışarı tek çıkmıyorum çok mecbur kalmadıkça. Çıkınca da eşim taşıyacak puseti Aslında arkadaşlar araba da vermek istedi, hantalmış biraz ama bakmadık, bi ara gidip bakarız belki.

Biz o şekilde denemedik ama diğer anne yanı beşiklerde sallanmıyor. Biz o aparatı takmadık hiç. Yatağa bitişikten de sallanmaz. Azıcık elimizle çekiştirdiğimizde sallanıyor zaten.
Acaba bi püf noktası var da biz mi bilemedik dedik. Satıcıya sordum ama cevap gelmedi hala bakalım. Ama sallama aparatı hariç çok beğendim. Rahatça kapılardan filan geçiyor, çok da yer kaplamıyor kibar

Evet gündüz iyiyim akşamları bir halsizlik geliyor, bebeğin ayakları aşağıdaysa tap tap vuruyor. Başı aşağıdaysa da baskı oluyor ben sürekli wc'de. Gece de dön dön uyuyamıyorum.

Acaba bi püf noktası var da biz mi bilemedik dedik. Satıcıya sordum ama cevap gelmedi hala bakalım. Ama sallama aparatı hariç çok beğendim. Rahatça kapılardan filan geçiyor, çok da yer kaplamıyor kibar
O aparatı kullanmayı düşünmüyorum şimdilik, bakalım. Anne yanı şeklinden çıkarınca kullanabilirim ama.

O aparatı kullanmayı düşünmüyorum şimdilik, bakalım. Anne yanı şeklinden çıkarınca kullanabilirim ama.
Eğer bebek kolik olursa beşiğin sallanması çok avantaj oluyormuş dediler ondan ben de sallanmasına baktım. Eğer bebişlerimiz uslu sakin olursa inşallah zaten gerek kalmaz

İnşallah bakalım bende öyle umuyorum ama sarsıldım yani sinirlerim bozuldu , şımarıklık yapmak istemiyorum ama çok üzüldüm

Bana sağlık ocağından. Erdiler Dr da günde üç damla kullan dedi ama. Düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe

Her doğum kendine özeldir aynı kadı da bile her gebelik farklı olabilir o yüzden ben etkilenmiyorum fazla ama epidural okura aeğer sezeryan bemim çok baş ağrım olmuştu. Bol bol neakagw tüketin derim ve bol su

Kızlar doktorumu gördüm bana uzun uzun açıklama yaptı , yani hastaneyi götüren kendisi herkes ona gidiyor anlaşamadık 2 ay önce yine sorun yaşamıştık araya hatırı sayılı Kişiler girdi ama dün sıkıntımız devam ettiği için kesin kararımı akşam verdim üzgünüm fln dedi , yönetimle kavga etmiş yani , olumsuz ayrıldıkları için de son haftalarında olan hastalarımın doğumuna giremiyorum malesef dedi , başka doktor önerdi fln
Kızım 2750 gr 49 cm olmuş suyu plesantası gelişimi iyi dedi herşey yolundaymış bayram sonrasına kendine yeni bir randevu al dedi gelişmeler böyle işte

Yaa çok kötü olmuş yaa son dakika golü resmen

Belki cok daha iyi bilgili bi doktorun olucak gerçekten üzme kendini bosyere en kötü zamanları atlattık en azından öyle düşün :)
Başka bir doktor önerdi , bayram sonrası gidcem mecbur
Eşime hevesim kaçtı dedim , ne hevesi doğum hevesin mi kaçtı diyor

Uzunmuş olmuş arası. Beni de 10 gün sonraya çağırdı. İki defadır nst'ye giriyorum, 10 dk ama sadece. Başka hastalar daha çok kalıyor, neden, dedim nst'yi bağlayanı kıza, doktorunuzla alakalı dedi.
Ben de 10-15 dk kaldim galiba. Ben de anlamadim niye bu kadar ara oldu.

Ya aslinda bana da mantikli geliyo ama sonra ya ihtiyac olursa diye dusunuyorum. Nerden baksan 5-10 kiloyu surekli tasimak kolay degil (bebekten bahsediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…