Ay aynen kalkan dev gibi ya benim o kadar büyümedi gögüsüm resmen üc beden büyütüyor takınca

Ama avent zaten hava alabilen yapısı var
O gümüş kapaklar icindir bence

Canımm
Öncelikle Hosgeldi zeynep bebek hayatınıza
Maşallah saglıklı olmasına cok sevindim
Sanada Rabbim sifa versin doktor zaten biliyordu demekki zor olacagını ondan girdi ameliyata ekstra doktorlar
Tez zamanda yaraların iyileşsin inşallah

Evet arada oluyor sanki karnımın altını tutma isteği geliyor biraz yürüyünce geçiyor

Güzel kızın hoşgelmiş
Sana da geçmiş olsun inş hemen toparlarsın belki ilk günler biraz sıkıntı çekceksin ama daha kötü şeyler olmamış çok şükür sen de sağ salim çıkmışsın
Şimdi artık eşin de sen de iyileşmeye bakın
Eminim 3 gün sonra kendini çok daha iyi hissedersin
Kötü günleriniz de geçip gitmiş olur bir daha gelmemek üzere

Geçmiş olsun canım ve gözün aydın kızına sağ salim kavuştun. Zorluklar unutulur, eşinle çocuklarınla beraber çokkkk mutlu günlerin olsun inşallah

Ben de ondan alıcam sanırım hepsiburada'dan yorumlarını okudum kullananlar da memnun.

Ayyy çok şanslısın. Ben gurbetteyim çok tanıdığım yok ancak bi puset bile iyi geldi, hem markalı hem az kullanılmış, ve kullandıktan sonra geri götürecek olmamız çok güzel. Eşimin arkadaş çevresinden pek ses çıkmadı sanırım hepsi 2. veya 3. çocuğu düşündüğü için kendilerine saklıyorlar eşyalarını

Evet 2 hafta önceki kontrol en çok kilo aldığı zamandı , bu genel olarak öyle sanırım 2 haftada 500 gr almıştı, 2 hafta geçti üstünden 400 gr almış ve haftamla ilgili yazılarda bu haftadan itibaren kilo alımı düşecektir diyor

4 sezeryan kolay değildir eminim inşallah biran önce toparlanıp eski sağlığına kavuşursun maşallah kızına

Bende bazı şeyleri bu şekilde temin ettim çok mantıklı ve faydalı bende paylaşırım

amiin inşallah bende tam 40ı doldurucak tip var

Geçmiş olsun bu süreci de kolay atlatırsın inşallah

Ben de gogus kalkani almadim ne alsam kararsizim. 3 gundur hamilelik zor gelmeye basladi. Hafif minik agrilar basladi ve ben kendimi yordum yine temizlik diye ondan oldu sanirim. 26sindan once olmasa bari diyorum.
Yemek olayini da aksattim ve hemen yine gittti 600 gramim. Bebek kilo vermiyordur insallah. Karnim ilk hamileligime gore cok kucuk. 9. Ayin icindeyim artik ama kizdayken bu goruntu 7.5 aylikken vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…