Ben krem, ped, ve avent kalkan aldim. Ilk etapta krem ve kalkani kullanacagim. Ama o kalkan o kadar buyuk ki zaten surekli kullanilmasi mumkun degil bence sonra pedleri goguslerim emmeye alisinca sut akar makar diye kullanacagim. Ilk etapta bence de yapisip can yakabilir.
Hhoney bunch
zaten kalkanlar ara ara takılıyormuş sürekli durmayacak. Krem sürüp takacaksın 1-2 saat, göğüs kremi güzelce emecek, hava alıp kendine gelecek. Gün için de böyle bi kaç kere takılacak. Bana öyle anlattılar
Dogum yaptim cok zor bir ameliyatti 4. Diye rahmim deliniyomus az kalsin bir hafta sonda takili kalicak bayramin ilk gunu cikicam insallah 1 bucuk saat surdu ameliyatim ve epiduraldi cok zorlandim urolog bile girdi doguma kizim 2850 gr 46 cm dogdu guclu kuzum kuvozde kalmadi iyi olmaya calisiyorum bu gece iyi gecer inşallah
Canımm
Öncelikle Hosgeldi zeynep bebek hayatınıza
Maşallah saglıklı olmasına cok sevindim
Sanada Rabbim sifa versin doktor zaten biliyordu demekki zor olacagını ondan girdi ameliyata ekstra doktorlar
Tez zamanda yaraların iyileşsin inşallah
Kızlar erken doğum riskindenmidir bilmiyorum ama 32+4 um ve ayakta çok duramıyorum kalkinca hemen aşağı doğru bişey çekiyor resmen ekstra bir ağırlık sizde aynı misiniz yoksa benim riskimdenmi kaynaklaniyor. Birde bubsicaklar bitirdi beni menopozlular gibiyim resmen son haftalar napcan tabi nasip olur görürsem
Dogum yaptim cok zor bir ameliyatti 4. Diye rahmim deliniyomus az kalsin bir hafta sonda takili kalicak bayramin ilk gunu cikicam insallah 1 bucuk saat surdu ameliyatim ve epiduraldi cok zorlandim urolog bile girdi doguma kizim 2850 gr 46 cm dogdu guclu kuzum kuvozde kalmadi iyi olmaya calisiyorum bu gece iyi gecer inşallah
Güzel kızın hoşgelmiş
Sana da geçmiş olsun inş hemen toparlarsın belki ilk günler biraz sıkıntı çekceksin ama daha kötü şeyler olmamış çok şükür sen de sağ salim çıkmışsın
Şimdi artık eşin de sen de iyileşmeye bakın
Eminim 3 gün sonra kendini çok daha iyi hissedersin
Kötü günleriniz de geçip gitmiş olur bir daha gelmemek üzere
Kızlar biliyorsunuz en meşhur marka Silverette. Tam onu alacakken kısa bir araştırma daha yapınca silverette ve benzerlerinin 925 ayar gümüş olduğunu Silvermoon adlı markanın da 999 ayar yani nerdeyse saf gümüş olduğunu öğrenip, tercihimini silvermoondan yana yaptım. Silverette ekstra pahalı italya menşei li gümrükdü dolardı vs ekstraekleniyor fiyata. Hem daha saf gümüşü çok daha uyguna aldım.
Benim de iki ablam kiyafet, bir arkadasim besik, biri puset ve park yatak, biri de banyo kuveti ve kiyafet, biri de sut sagma makinesi verdi bir tane kuzenim de sterilizator verdi. Ben de hic gocunmuyorum. En cok hosuma giden bunlari geri verecek olmam kisa sureli kullanacagimiz seylerin parasindan cok sonrasinda evde nerede koyacagimi dert ediyorum. Ben de ileride kendi aldiklarimi baskalariyla paylasacagim. Arkadaslar, aile iyi ki varlar.
Ayyy çok şanslısın. Ben gurbetteyim çok tanıdığım yok ancak bi puset bile iyi geldi, hem markalı hem az kullanılmış, ve kullandıktan sonra geri götürecek olmamız çok güzel. Eşimin arkadaş çevresinden pek ses çıkmadı sanırım hepsi 2. veya 3. çocuğu düşündüğü için kendilerine saklıyorlar eşyalarını
Düzenli artışını hesaplamadım ama mesela geçen haftadan bu yana 250 gram gibi duruyor. 28. Haftadan sonra hızlıca aldı kilo Allahtan şeker yüklenmesinde sorun çıkmamıştı yoksa ondan şüphelenecektik de. Sağlıklı olsun da aslında ben de minyonum ama eşim ve ailesi iri onlara çekti heralde
Evet 2 hafta önceki kontrol en çok kilo aldığı zamandı , bu genel olarak öyle sanırım 2 haftada 500 gr almıştı, 2 hafta geçti üstünden 400 gr almış ve haftamla ilgili yazılarda bu haftadan itibaren kilo alımı düşecektir diyor
Benim de iki ablam kiyafet, bir arkadasim besik, biri puset ve park yatak, biri de banyo kuveti ve kiyafet, biri de sut sagma makinesi verdi bir tane kuzenim de sterilizator verdi. Ben de hic gocunmuyorum. En cok hosuma giden bunlari geri verecek olmam kisa sureli kullanacagimiz seylerin parasindan cok sonrasinda evde nerede koyacagimi dert ediyorum. Ben de ileride kendi aldiklarimi baskalariyla paylasacagim. Arkadaslar, aile iyi ki varlar.
Yaa malesef öyle oldu Eylülde doğsun diye çok istedim hatta doktora bari 1 eylül e kadar bekleyelim dedim ama olmaz riskli dedi kısmet artık. Hem belki senin bebişin de o gün kendiliğinden gelir ne de olsa dogum icin uygun bir zaman yine gundas oluruz en hayırlı zamanda gelsinler inşallah sağlıkla
Ben de gogus kalkani almadim ne alsam kararsizim. 3 gundur hamilelik zor gelmeye basladi. Hafif minik agrilar basladi ve ben kendimi yordum yine temizlik diye ondan oldu sanirim. 26sindan once olmasa bari diyorum.
Yemek olayini da aksattim ve hemen yine gittti 600 gramim. Bebek kilo vermiyordur insallah. Karnim ilk hamileligime gore cok kucuk. 9. Ayin icindeyim artik ama kizdayken bu goruntu 7.5 aylikken vardi.