Selam kızlar, Doktordan çıktım şimdi, bende bir aksilik çıkmazsa 28 Agustos için anlaştık(sezeryan olacagı için) Kilosu için 3243 gibi birşey söyledi önce nasıl yani dedim, sonra tekrar ölçtü gerilmiş iş o yüzden dedi 3111 ölçtü, şeker testi yaptırmıştı değil mi diye sordu, öyle sorunca tedirgin oldum ben, sonrasında sıkıntı yok desede 10 günde 500 gr alması normalmidir?
Kizlar bence internetten bir bakin bebege hurma vb seyler vermenin faydasina zararina. Ya da doktorunuza danisin derim. Su bile vermek yasakken O kadar sekerli bir seyi damagina surmek bana cok makul gelmiyo.
Kizlar bence internetten bir bakin bebege hurma vb seyler vermenin faydasina zararina. Ya da doktorunuza danisin derim. Su bile vermek yasakken O kadar sekerli bir seyi damagina surmek bana cok makul gelmiyo.
Anneler bize dua eder misiniz? Nst için hastaneye geldim. Nabzım yüksek. Bebekte de çarpıntı çıktı. Serum bağlayacaklar. Bebeğin kalp atışları düzelmezse sezeryn diyorlar. Kendi hastanem değil. Kendi doktorum tatilde. Eşim beni bildiği için heyecandandır gidelim kafasında. Zaten panik atak var bende. Ben birşey olacak diye korkuyorum. Dualarınıza talibim.
Anneler bize dua eder misiniz? Nst için hastaneye geldim. Nabzım yüksek. Bebekte de çarpıntı çıktı. Serum bağlayacaklar. Bebeğin kalp atışları düzelmezse sezeryn diyorlar. Kendi hastanem değil. Kendi doktorum tatilde. Eşim beni bildiği için heyecandandır gidelim kafasında. Zaten panik atak var bende. Ben birşey olacak diye korkuyorum. Dualarınıza talibim.
Canım önce sakin ol. Dualarımız seninle. Biliyosun ki bebeğini önce rahatlatmak senin elinde. Sen stresini azaltırsan o da azaltacak. Düzenli nefes al korkularını bırak. Sağlıkla kucağına alırsın vaktinde umarım.
Cnm teşekkür ederim ama takıldım ben kilo birden bu kadar artınca, birşey mi var diye, Dr da sürekli hatırlamayıp şeker testi yaptırdık mı diye soruyor, takıldım biraz, biliyoruz ki doktorlar kiloyu çok sevmiyor, bilemedim işte
Dogum yaptim cok zor bir ameliyatti 4. Diye rahmim deliniyomus az kalsin bir hafta sonda takili kalicak bayramin ilk gunu cikicam insallah 1 bucuk saat surdu ameliyatim ve epiduraldi cok zorlandim urolog bile girdi doguma kizim 2850 gr 46 cm dogdu guclu kuzum kuvozde kalmadi iyi olmaya calisiyorum bu gece iyi gecer inşallah
Bizde bugun kontrole gittik ve herşey cok sükür yolunda :)
Boyumuz hala 49cm kilomuz 3020gr gibi bişey cıktı
Aa dedim bir haftada 100gr mı almıs sadece (gecen hafta 2900dü)
Doktorda +/-400 oynar bu rakamlar ben suanda gerçek tartıda tartamadıgım icin 3400de olabilir 2600de her zaman opsiyon oluyor o yüzden almıs almamıs diye düşünme dedi
Bi arkadasımda 2800 demiş doktor 2400 dogurmus
Sizinde bilginiz olsun rakamlara cok güvenmeyin :)
Kızlar çok bakamıyorum, rahatsızlığı bulunanlara, erken doğum riski olanlara allah acil şifa versin, bebeklerimizle sağlıkla eve dönmeyi nasip etsin inşallah.