Deviti
Hayırlı olsun sana da inşallah rahatça atlatırsın
Benim de oluyor enfeksiyon değil de bebeğin hareketi diye düşünüyorum
Baş aşağı duruyor ya tırmalıyor sanki şapşik
Aniden olup geçiyor ama canım çok yanıyor akıntım da fazlalştı ondan geldi aklıma
Çok sağolasın

Deviti soran annemiz ben de devit 3 kullanıyordum ama 1 ay önce bıraktık

Anneler bize dua eder misiniz? Nst için hastaneye geldim. Nabzım yüksek. Bebekte de çarpıntı çıktı. Serum bağlayacaklar. Bebeğin kalp atışları düzelmezse sezeryn diyorlar. Kendi hastanem değil. Kendi doktorum tatilde. Eşim beni bildiği için heyecandandır gidelim kafasında. Zaten panik atak var bende. Ben birşey olacak diye korkuyorum. Dualarınıza talibim.

Canım önce sakin ol. Dualarımız seninle. Biliyosun ki bebeğini önce rahatlatmak senin elinde. Sen stresini azaltırsan o da azaltacak. Düzenli nefes al korkularını bırak. Sağlıkla kucağına alırsın vaktinde umarım.

Canım inşallah geçer, önemli değildir. Doktoruna telefonla ulaşamıyor musun?

Deviti

Hayırlı olsun sana da inşallah rahatça atlatırsın

Aniden olup geçiyor ama canım çok yanıyor akıntım da fazlalştı ondan geldi aklıma
Çok sağolasın
Cnm teşekkür ederim ama takıldım ben kilo birden bu kadar artınca, birşey mi var diye, Dr da sürekli hatırlamayıp şeker testi yaptırdık mı diye soruyor, takıldım biraz, biliyoruz ki doktorlar kiloyu çok sevmiyor, bilemedim işte

Allah yardımcın olsun canım çok guzel dua saati

korkma❣ sağlıkla gelicek

Hayırlı olsun.Bir an önce toparlanirsin inşallah.

Sakin olmaya calis canim insallah bi sorun olmayacak dualarim seninle.

Sen sakin olmaya çalış canım Rabbim şifa versin hakkında hayırlısı olsun

Ben de ondan alıcam sanırım hepsiburada'dan yorumlarını okudum kullananlar da memnun.
Hepsi burada da satıldığını bilmiyordum. 200 e aldım inşallah daha uygun değildir

Valla avcunu tas gibi yap biraz parmaklarını arala tamda o kadar büyük bişey işte
Valla bu nası güzel bi tarif yaa, ben de bi deneyeyim dedim elim dediğin şekli aldı güzel tarifinle baya büyükmül o zaman
Eevt ya baya değişebiliyormuş ama fazlada çıkan oluyormuş çok ilginç, çok değişmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…