- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
canim niye hemen kötüye yordun Allah korusun
benim arkadaşımın annesi ki daha ileri yasta direk beyinle alakalı olan şekilde yüz felci geçirdi ama tedavi oldu
korkma Allah'ın izniyle gecer kan sulandırıcı mutlaka iyi gelicektir
benim boyun fıtığından dolayı oluyordu yordugum zaman kendimi ama aspirin içiyordum çok iyi geliyordu
boyun fıtığı var miy mış?
Aminnn hepimizesen şuan mecalim yok diyorsun hele evine git şöyle birkaç gün dinle kafanı sonra denemeye karar verirsin :) tempolu geçtiği için daha kolay olur bence de. Allah güc kuvvet versin sana. annenin durumu nasıl şuan?
gülce kuş sağlıkla gelsin de sen doğum şeklini düşünme canım. akışına bırakırsın. o an ne gerektirirse o sekilde. doktorunun yönlendirmesi de önemli tabiAminnn hepimizebilemiyorum bizim kiz nasil belirleyecek bakalim bir tahmini varmi doktorun kilosu vs.hakkinda..kafada buyuktu normal icin pek umudum yok belkide yan ciziyorum :)
Öyle yapacagim canim ama gercekten bedenen ve zihnen cok yorgun hissediyorum kendimi bagirirken falan hayal bile edemiyorumE Elwing6 gergin üzüntülü bi ortamdasın senin yıpranman çok normal
Evine geçince uzak kaldığında rahatlarsın 1-2 gün dinlen kafanı boşalt evinle eşinle olmak sana çok iyi gelcek bence
Doğum şeklini de düşünme bence o an gelince nasibinde ne varsa artık o olur akışına bırak o kısmı
Sen hazırlığını yap kızına eşine kendine vakit ayır dinlen bol bol
çok geçmiş olsun canım çok ağır bir süreç kanser tedavi süreci heleki kardeş eminim çok yıprandınız ailecek gitsin gelmesin inşaallah kötü günlerİki tane mr çekilmiş canım, bir sorun yok beyinde dedi. Zaten benim gebelik öncesi panik atağım vardı, kardeşim de lenf bezi kanseri olmuştu şükür atlattı ama o stres beni herşeyi kötüye yormaya sebep oluyoreşimde böyle olunca yine kötü şeyler geldi aklıma
çok geçmiş olsun canım çok ağır bir süreç kanser tedavi süreci heleki kardeş eminim çok yıprandınız ailecek gitsin gelmesin inşaallah kötü günler
eşini de merak etme geçer ilaclarla inşaallah
Canım geçici bişey olma ihtimali çok yüksek hiç şimdiden canını sıkma. Bayramdan sonra da iyi bir doktora gidin acile kalmayın. Ben de 20 lik dişlerimden gömülü diş ameliyatı olmuştum 1 hafta tüm yüzümü etkiledi felç gibi. Yüzdeki sinirler çok hassas hepsi birbirini etkiliyor ama geçici bu şekilde olan çok var.Kızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan ☹
Aksine ocarro mamas papasın en ağır ve hantal arabası flip xtler 1 tık daha hafif ama yinede daha hafif travellerde var ben mağazada karşılaştırıp ucundan dönüp başka marka araba almıştım :)Ocarroyu akrabamda satıyordu hemde baya uyguna az kullanmış ama ayni ürünü ablamda kullandı hantal bir ürün , anladığım kadarıyla konfor için alıp bir süre sonra elden çıkarmaya çalışıyorlar. eşim yokken de dışarda daha rahat ederim daha hafif travel sistem diyede geçiyor sanırım , alt sepeti büyük birsürü şey sığarbuda çift yön kullanım , tek tuşla açılıp kapanma özelliği var welcome baby sitesinde ocarro model de de set şeklinde var arada 750 tl gibi bir fark var sadece yani set alınca puset ve takma aparatı hediye gibi oluyor piyasa fiyatına göre
Canim cok gecmis olsun. Doktor endiselenmeyin dediyse hic evham yapma. Ilaclarini alsin bakalim. Sen de sakin kalmaya calis bu surecte.Kızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan ☹
İnsan o günleri yaşayınca hep en kötüsü aklına geliyor ama içiniz rahat olsun benim kayinvalidemde de oldu dayımda da oldu arkadaşımda da oldu hepsi de atlattı ciddi bir şey degil çok şükür kalıcı bir sey de olmadı hiçbirinde.İki tane mr çekilmiş canım, bir sorun yok beyinde dedi. Zaten benim gebelik öncesi panik atağım vardı, kardeşim de lenf bezi kanseri olmuştu şükür atlattı ama o stres beni herşeyi kötüye yormaya sebep oluyoreşimde böyle olunca yine kötü şeyler geldi aklıma
Evet bende aynı şeyi söyledim ocarro çok hantal hem ablam kullandı , hem mağazada gördüm , flip bir tıl daha hafif ve tekerlekleri de biraz daha küçükAksine ocarro mamas papasın en ağır ve hantal arabası flip xtler 1 tık daha hafif ama yinede daha hafif travellerde var ben mağazada karşılaştırıp ucundan dönüp başka marka araba almıştım :)
Canım çok geçmiş olsunKızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan
Insallah canim dr isleri var bu hafta hep sezeryanliyken de bir zor oluyor ama dogumu atlattim darisi sizlerin basina ustumden yuk kalkmis gibi bu arada benim kiz erken dogdugu icin hastane cikislari buyuk geldi 46 cm doguncaAy ne güzel eve çıkmışsınız
İnşallah bir haftaya bişeyciğin kalmaz
Cok gecmis olsun. Doktor korkmayin demis, ama bayramdan sonra cok iyi bir uzmana gorunun yine de iciniz rahatlasin.Kızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan
Erken gelirse bizimkine de büyük gelecek kesinInsallah canim dr isleri var bu hafta hep sezeryanliyken de bir zor oluyor ama dogumu atlattim darisi sizlerin basina ustumden yuk kalkmis gibi bu arada benim kiz erken dogdugu icin hastane cikislari buyuk geldi 46 cm doguncayaniniza bol kiyafet alin bebek icin bize lazim oldu 3 4 takim hastanede kalirken de su kuru pasta ve ilik icecek mesela rezene normal cay karton bardak epidural icin nescafe bitter ve tatli kasigi lazim oldu
Benimki dış hemoroid oldugu icin hindistan cevizi yagı işe yaramadıSicak su kompresi cok ise yariyor. Dusta sicak su tut o bolgeye. Bi de birisi yazmisti hindistan cevizi yagi surmek iyi geliyormus. Ben de hemoroidten degil ama kabizliktan cok cektim. Zamaninda barsak ameliyati da oldum, zaten o yuzden sezaryen olmak zorundayim.
Cnm üzme kendini, bak erkenden fark etmişsiniz çok şükür, çok daha vahim felç olayları geçirip düzelen bir kaç yakınım var, yani kıyaslanamaz bile ama için rahat etsin diye söylüyorumKızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan
AynenOy maşallah
Hamilelik güzel de asıl iş bebek dogduktan sonra baslıyor bakalım yeni hayatımızda bizi neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?