İki tane mr çekilmiş canım, bir sorun yok beyinde dedi. Zaten benim gebelik öncesi panik atağım vardı, kardeşim de lenf bezi kanseri olmuştu şükür atlattı ama o stres beni herşeyi kötüye yormaya sebep oluyor eşimde böyle olunca yine kötü şeyler geldi aklıma

sen şuan mecalim yok diyorsun hele evine git şöyle birkaç gün dinle kafanı sonra denemeye karar verirsin :) tempolu geçtiği için daha kolay olur bence de. Allah güc kuvvet versin sana. annenin durumu nasıl şuan?
Aminnn hepimize bilemiyorum bizim kiz nasil belirleyecek bakalim bir tahmini varmi doktorun kilosu vs.hakkinda..kafada buyuktu normal icin pek umudum yok belkide yan ciziyorum :)annemin bilinc baya yerinde ama fizik tedavi sureci hala baslayamiyor..kalp doktorlari kan sulandirici verecekleri tarihi bekliyorlar..asiri agresif surekli aglar modda geceleri uyumuyor ama iyikende bizleri bile hareketleriyle gulduruyor..fizik tedavi sonrasi daha iyi olur umarim..simdilik aksi huysuz bir bebek

Aminnn hepimize bilemiyorum bizim kiz nasil belirleyecek bakalim bir tahmini varmi doktorun kilosu vs.hakkinda..kafada buyuktu normal icin pek umudum yok belkide yan ciziyorum :)
gülce kuş sağlıkla gelsin de sen doğum şeklini düşünme canım. akışına bırakırsın. o an ne gerektirirse o sekilde. doktorunun yönlendirmesi de önemli tabi

Öyle yapacagim canim ama gercekten bedenen ve zihnen cok yorgun hissediyorum kendimi bagirirken falan hayal bile edemiyorum

çok geçmiş olsun canım çok ağır bir süreç kanser tedavi süreci heleki kardeş eminim çok yıprandınız ailecek gitsin gelmesin inşaallah kötü günler
eşini de merak etme geçer ilaclarla inşaallah

Canım geçici bişey olma ihtimali çok yüksek hiç şimdiden canını sıkma. Bayramdan sonra da iyi bir doktora gidin acile kalmayın. Ben de 20 lik dişlerimden gömülü diş ameliyatı olmuştum 1 hafta tüm yüzümü etkiledi felç gibi. Yüzdeki sinirler çok hassas hepsi birbirini etkiliyor ama geçici bu şekilde olan çok var.

Aksine ocarro mamas papasın en ağır ve hantal arabası flip xtler 1 tık daha hafif ama yinede daha hafif travellerde var ben mağazada karşılaştırıp ucundan dönüp başka marka araba almıştım :)

Canim cok gecmis olsun. Doktor endiselenmeyin dediyse hic evham yapma. Ilaclarini alsin bakalim. Sen de sakin kalmaya calis bu surecte.

İnsan o günleri yaşayınca hep en kötüsü aklına geliyor ama içiniz rahat olsun benim kayinvalidemde de oldu dayımda da oldu arkadaşımda da oldu hepsi de atlattı ciddi bir şey degil çok şükür kalıcı bir sey de olmadı hiçbirinde.

Aksine ocarro mamas papasın en ağır ve hantal arabası flip xtler 1 tık daha hafif ama yinede daha hafif travellerde var ben mağazada karşılaştırıp ucundan dönüp başka marka araba almıştım :)
Evet bende aynı şeyi söyledim ocarro çok hantal hem ablam kullandı , hem mağazada gördüm , flip bir tıl daha hafif ve tekerlekleri de biraz daha küçük

Canım çok geçmiş olsun umarım hızlıca geçer

Havalianne__ .!.:
Canim cok geçmiş olsun. Hemen en kotusunu düşünme. Sen guclu ol ki esin de senden destek alsin sen es8nden destek al. Bebisi duşun. Allah sifa versin.

Ay ne güzel eve çıkmışsınız
İnşallah bir haftaya bişeyciğin kalmaz
Insallah canim dr isleri var bu hafta hep sezeryanliyken de bir zor oluyor ama dogumu atlattim darisi sizlerin basina ustumden yuk kalkmis gibi bu arada benim kiz erken dogdugu icin hastane cikislari buyuk geldi 46 cm dogunca yaniniza bol kiyafet alin bebek icin bize lazim oldu 3 4 takim hastanede kalirken de su kuru pasta ve ilik icecek mesela rezene normal cay karton bardak epidural icin nescafe bitter ve tatli kasigi lazim oldu

Cok gecmis olsun. Doktor korkmayin demis, ama bayramdan sonra cok iyi bir uzmana gorunun yine de iciniz rahatlasin.

Erken gelirse bizimkine de büyük gelecek kesin bol bol yoğurt yiyorum boyu az daha uzasın çıkmadan diye ne güzel size maşallah canım, darısı başımıza. Ben küçük kettle gibi olan kahve makinelerinden de alıcam yanıma kettle niyetine kullanıcam. Biberon veya mama kaşığı lazım oldu mu peki? Kıyafetler çok mu bol geldi?

Benimki dış hemoroid oldugu icin hindistan cevizi yagı işe yaramadı
Otrma banyosu yapıyordum ama oda cok iyi gelmedi anlık dindiriyordu
Kortizonlu ilaç kullandım o sisligini ödemini aldı simdi onuda bıraktım daflon kullanıyorum sabah aksam sis değil ama parcanın gitmesi dogumdan sonrayıda bulurmus

Cnm üzme kendini, bak erkenden fark etmişsiniz çok şükür, çok daha vahim felç olayları geçirip düzelen bir kaç yakınım var, yani kıyaslanamaz bile ama için rahat etsin diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…