Bu arada hala bebek arabası bakan arkadaşlar vardı ben dün gece aldım , e bebekte İndirim var , welcome baby int. mağazasında da İndirim vardı geçen ay görüşmüştüm onlar set şeklinde de satıyorlar daha avantajlı oluyor o yüzden ordan aldım , benim model bu
Eki Görüntüle 2298009
Oy maşallahEvet karnım şekilden şekle giriyor varlığına o kadar alıştım ki şimdiden kardeş düşünüyoruz , hamileliği sevdim de
Babası kızımla sana veriyorum diye verdi ama esas parayı ipeğin kuzeni götürdü , benimki de tekmelerle tepki gösterdi seneye artık
Üf ya o bende 7kgluk kargoyu tasırken oldu iki aydır ilac kullanıyorumda acı vermiyor artık sükürBen gecen ay uzun yola giderken ayakkabilari cikarip, koltugu en geriye atip ayaklarimi yukari diktim.Ama sanirim uzun sure oturmaktan hemoroid oldum o ara.
Ocarroyu akrabamda satıyordu hemde baya uyguna az kullanmış ama ayni ürünü ablamda kullandı hantal bir ürün , anladığım kadarıyla konfor için alıp bir süre sonra elden çıkarmaya çalışıyorlar. eşim yokken de dışarda daha rahat ederim daha hafif travel sistem diyede geçiyor sanırım , alt sepeti büyük birsürü şey sığarGule gule kullan cnm. Ocarro yerine bunu tercih etmenin ozel bir nedeni var mi?
Oy maşallah
Hamilelik güzel de asıl iş bebek dogduktan sonra baslıyor bakalım yeni hayatımızda bizi neler bekliyor
Cok guzel seyler bekliyor. Dunyaya bakis acin degisiyor. Bebekten once sanki yarim, eksik bi yanin varmis da anne olunca tamamlanmis gibi hissediyorsun.Oy maşallah
Hamilelik güzel de asıl iş bebek dogduktan sonra baslıyor bakalım yeni hayatımızda bizi neler bekliyor
hadi hayırlı olsun güle güle binsin kuzu
Kendime psikolojime hep bunu hatırlatıyorum zaten:)Cok guzel seyler bekliyor. Dunyaya bakis acin degisiyor. Bebekten once sanki yarim, eksik bi yanin varmis da anne olunca tamamlanmis gibi hissediyorsun.
Hayatinin miladi oluyor; bebekten once ve bebekten sonra. Sanki hep onunla birlikteymissin gibi hep hayatindaymis gibi. Zaten bu guzel duygular kadinlari tekrar tekrar anne olmaya yonlendiriyor.
Uykusuz geceler vs vs diye insanlar birbirini korkutuyor ama hepsi gecici. Lohusayken sana yemegini yapan evine bakan biri olduktan sonra sen de bebegine bakarsan her sey cok daha kolay oluyor.
Nedense cevreden gelenler bebege bakmaya odaklanip anneden hizmet bekleyebiliyor. Bence en guzeli yeni dogum yaptigin andan itibaren bebege kendin bakip diger isleri es ve anneye devretmek lazim. Bebek uyudugunda da anne de uyumali boylece uykusuzluk yasanmiyor. Yaninda yardim edecek biri olmayanlar bebek uyuyunca is, yemek yapmaya calisiyor haliyle de dinlenemiyor.
Ben de hemen onlemini almistim sonra bi daha olmadi. Aklinda bulunsun, oyle de bir ihtimal var diye yazdim. Yola cikmadan onlem alirsin belki.Üf ya o bende 7kgluk kargoyu tasırken oldu iki aydır ilac kullanıyorumda acı vermiyor artık sükür
Ben krem üstüne ilacla rahatladım parca hala duruyor ilacı kullanmaya devam ediyorum malesefBen de hemen onlemini almistim sonra bi daha olmadi. Aklinda bulunsun, oyle de bir ihtimal var diye yazdim. Yola cikmadan onlem alirsin belki.
Sicak su kompresi cok ise yariyor. Dusta sicak su tut o bolgeye. Bi de birisi yazmisti hindistan cevizi yagi surmek iyi geliyormus. Ben de hemoroidten degil ama kabizliktan cok cektim. Zamaninda barsak ameliyati da oldum, zaten o yuzden sezaryen olmak zorundayim.Ben krem üstüne ilacla rahatladım parca hala duruyor ilacı kullanmaya devam ediyorum malesef
Cok sagol yinede
Fazla giremiyorum buraya..Yarin ya da yarindan sonra dönecegiz anca canim..bir türlü ne aklimi ne ortami ne annemi toparlamis degilim..herkesin sinirler bozuldu bakan teyzem babamla tartisti ortalik karisti bir de sacma sapan olaylarla ugrastim..dönsemde ben bu cocuga doguma nasil odaklanicam inan bilmiyorum..gececek mi diye diye gececek herhalde..burada muaynne olmustum sorun yoktu ama 2gundur rahimde sancilarim oluyor persembe kendi doktorumla randevum..normal dogurmak icin bile hic mecalim yok bir yandanda diyorum ki fazla hareketli gecirdim belki kolay olur ama vucudum cok yiprandi..sabah 7de basladim kosturmaya aksam 10lara kadar..bilemiyorum iste hayirlisi olsun insallah..sizler nasilsinizkızlar ben canım ne isterse yiyom
yatmak isterse yatiyom kalkmak isterse kalkiyom
acayip relax ım
strese girmemek için alabildiğine saldım
büyükte sıkıntılı bir dönemden geçtik ve bebeğim çok husuzdu bakalım yöntemim işe yarayacak mı?
arkadaşlar ses verin nasılsınız???
@Mimicikk
@Mavikelebek0134
@berroshh
E Elwing6 ank. gittin mi muayene oldun mu ???
H honey bunch doğum gözükmüyor mu☺?
@SLVESTER ciğer geliştirici oldun ama henüz kuzu gelmedi dimi yerinde
Doktorum banada DUPHALAC alabilirsin yazmış kaç ölçek iciyosunuz siz aç mı tok mu içiliyorBu arada ben duphalacı sabah akşam düzenli içiyorum. Dr kabız olmayı bekleme içmek için dedi.Magnezyum bana verilmedi. Dr um soda içmemi istiyor. Günde 1 yada 2 soda içiyorum.
sen şuan mecalim yok diyorsun hele evine git şöyle birkaç gün dinle kafanı sonra denemeye karar verirsin :) tempolu geçtiği için daha kolay olur bence de. Allah güc kuvvet versin sana. annenin durumu nasıl şuan?Fazla giremiyorum buraya..Yarin ya da yarindan sonra dönecegiz anca canim..bir türlü ne aklimi ne ortami ne annemi toparlamis degilim..herkesin sinirler bozuldu bakan teyzem babamla tartisti ortalik karisti bir de sacma sapan olaylarla ugrastim..dönsemde ben bu cocuga doguma nasil odaklanicam inan bilmiyorum..gececek mi diye diye gececek herhalde..burada muaynne olmustum sorun yoktu ama 2gundur rahimde sancilarim oluyor persembe kendi doktorumla randevum..normal dogurmak icin bile hic mecalim yok bir yandanda diyorum ki fazla hareketli gecirdim belki kolay olur ama vucudum cok yiprandi..sabah 7de basladim kosturmaya aksam 10lara kadar..bilemiyorum iste hayirlisi olsun insallah..sizler nasilsiniz
of of tartışma kötü olmuşFazla giremiyorum buraya..Yarin ya da yarindan sonra dönecegiz anca canim..bir türlü ne aklimi ne ortami ne annemi toparlamis degilim..herkesin sinirler bozuldu bakan teyzem babamla tartisti ortalik karisti bir de sacma sapan olaylarla ugrastim..dönsemde ben bu cocuga doguma nasil odaklanicam inan bilmiyorum..gececek mi diye diye gececek herhalde..burada muaynne olmustum sorun yoktu ama 2gundur rahimde sancilarim oluyor persembe kendi doktorumla randevum..normal dogurmak icin bile hic mecalim yok bir yandanda diyorum ki fazla hareketli gecirdim belki kolay olur ama vucudum cok yiprandi..sabah 7de basladim kosturmaya aksam 10lara kadar..bilemiyorum iste hayirlisi olsun insallah..sizler nasilsiniz
Tok sabah akşam 1 tatlı kaşığı üstüne 1 bardak su içiyorum. Dr özellikle bol su içmem gerektiğini vurguladı bu ilacı kullanırken. Sende dikkat edersin.Doktorum banada DUPHALAC alabilirsin yazmış kaç ölçek iciyosunuz siz aç mı tok mu içiliyor
Ya ben olculere bakinca oyle pek fark goremedim gerci hic magazaya gidip denemedim. Genelde de indirimlerde ayni fiyata dusuyorlardi. Ama cevrende kullanan varsa ve memnun degillerse ocarrodan uzak durmak iyi fikirOcarroyu akrabamda satıyordu hemde baya uyguna az kullanmış ama ayni ürünü ablamda kullandı hantal bir ürün , anladığım kadarıyla konfor için alıp bir süre sonra elden çıkarmaya çalışıyorlar. eşim yokken de dışarda daha rahat ederim daha hafif travel sistem diyede geçiyor sanırım , alt sepeti büyük birsürü şey sığarbuda çift yön kullanım , tek tuşla açılıp kapanma özelliği var welcome baby sitesinde ocarro model de de set şeklinde var arada 750 tl gibi bir fark var sadece yani set alınca puset ve takma aparatı hediye gibi oluyor piyasa fiyatına göre
Güle güle kullanınnOcarroyu akrabamda satıyordu hemde baya uyguna az kullanmış ama ayni ürünü ablamda kullandı hantal bir ürün , anladığım kadarıyla konfor için alıp bir süre sonra elden çıkarmaya çalışıyorlar. eşim yokken de dışarda daha rahat ederim daha hafif travel sistem diyede geçiyor sanırım , alt sepeti büyük birsürü şey sığarbuda çift yön kullanım , tek tuşla açılıp kapanma özelliği var welcome baby sitesinde ocarro model de de set şeklinde var arada 750 tl gibi bir fark var sadece yani set alınca puset ve takma aparatı hediye gibi oluyor piyasa fiyatına göre
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım 2 sene önce karın ameliyatı oldum kadın doğum doktorum normali önermiyorSicak su kompresi cok ise yariyor. Dusta sicak su tut o bolgeye. Bi de birisi yazmisti hindistan cevizi yagi surmek iyi geliyormus. Ben de hemoroidten degil ama kabizliktan cok cektim. Zamaninda barsak ameliyati da oldum, zaten o yuzden sezaryen olmak zorundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?