Kızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan