Bu surecte boyle seyler olmasi cok cok dogal. Butun taslar yerine oturacak merak etme. Nasil olacak nasil bitecek diye daha da yorma kendini. En ufak sorunlar bile dag oluyorken, lutfen kendine bu kadar yuklenme. Su son haftalarda biraz daha bebise odaklanmaya calisirsin. Kaldi ki odaklanmak zorunda da degilsin, sipalar bir dogsunlar bakalim. Daha dogmadan yok bag kurucaz, yok iyi besliycez diye kendimizi paraliyoruz, bunlar hep pazarlama. Annem acaba benle ne zaman bag kurdu, alacagim cevabi hic merak etmiyorum bebek saglikli olsun yeter. Gerisi kolay.

Tesekkur ederim size de gecmis olsun. Ben de hep normal olmasini isterdim ama 2 yil once ameliyat oldum karindan. Daha once hamile bile kalmadigim halde normal dogum yapan kadinlarda gorulebilen bir durum yuzunden ameliyat oldum, kronik kabizlik ve surekli ikinmak yuzunden. Boyle olunca ben de zaten fikir degistirdim. Doktoruma soyelyince evet o bolgeye tekrar travma yasatmaya gerek yok, en dogrusu sezaryen olur dedi. Zaten cok zor bir ameliyatti. Normal diye tutturursam buyuk ihtimal o ameliyati tekrar olacagim. Sezaryen daha hafif bir ameliyat kaliyor yaninda.

Teşekkür ederim canım

Eve ciktik sondayla ama bebis iyi cok sukur sarilik olmasin diye ugrasiyorum bir de lohusalik uykusu cok agir o zorluyor beni 4 cocuklu hayat basladi bende ama bi 40 imiz ciksa diye hayal ediyorum

Agrilarim var ameliyat agirdi cunku sonda takili o sıkıci biraz ama sagligimiz yerinde ya cok sukur canim

1 saat önce 15ml dikledim valla bu gece huzursuzluktan uyuyamadım hiç inşallah tez vskit söktürür ya çok teşekkürler

Kızlar gebelikteki çalışır çalışamaz raporlarını aile hekimimiz verebiliyor mu
Yoksa bunlar sadece kandın doğumcudan mı alınır

Eve ciktik sondayla ama bebis iyi cok sukur sarilik olmasin diye ugrasiyorum bir de lohusalik uykusu cok agir o zorluyor beni 4 cocuklu hayat basladi bende ama bi 40 imiz ciksa diye hayal ediyorum
Ay ne güzel eve çıkmışsınız
İnşallah bir haftaya bişeyciğin kalmaz

günaydın kızlar. rüyamda doğum yapıyodum hemde hazırlıksız böyle pat diye dikişsiz falan 3491 gr doğuyomuş
Bende bende . Pırt diye doğurdum valla rüyamda hatta bebişimi de gördüm böyle etrafa bakınıyordu şaşkın şaşkın . Niye ağlamıyor ağlaması gerekmiyormu diye telaşlanıyordum galiba psikolojik olarak düşündüğümüzden görüyoruz

bence de bilinçaltı. rüyalarda pırt diye doğurulur zaten bakalım gerçekte de öyle olucakmı insallah kolay doğumlarımız olur

Kızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan

canim niye hemen kötüye yordun Allah korusun
benim arkadaşımın annesi ki daha ileri yasta direk beyinle alakalı olan şekilde yüz felci geçirdi ama tedavi oldu
korkma Allah'ın izniyle gecer kan sulandırıcı mutlaka iyi gelicektir
benim boyun fıtığından dolayı oluyordu yordugum zaman kendimi ama aspirin içiyordum çok iyi geliyordu
boyun fıtığı var miy mış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…