Evet o duruş da zorluyor bir süre sonra.Ben gecen ay uzun yola giderken ayakkabilari cikarip, koltugu en geriye atip ayaklarimi yukari diktim.Ama sanirim uzun sure oturmaktan hemoroid oldum o ara.
Benim biraz sıkıntılı yani hiç çıkamıyorum değil ama büyük oranla içerde sanki
Geçen akşam yürüyüş yaptıkta biraz yaradı az biraz
Çok geçmiş olsun. Benim babam iki kez geçirdi yüzünün bir kısmı hiç hareket etmiyor dudak.cok yamuluyor zor konusuyordu beyinde bir şey olmadığında onun da soğuk hava çarpması sonucu oluşmuştu geçti şimdi hiç kimse anlamaz belli olmuyor yani ama dikkat etmesi gerekiyoe tekrar yasayabilirler klima dikkat edin soguga vermesin kisin kar da dikkst etsin bi sicak bi soguk da tetikler demisti doktor. Tekrardan cok gexmis olsun. Icinizi ferah tutun gececektir insallahKızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan ☹
Insallah cok tesekkurler..napalim bizimde boyle oldu .. artik dogduktan sonra daha odaklanmaya calisirim..burada evde her yerde o var cok zor oluyor kendi evimde belki daha toparlarim..esimde farkinda artik dalga gecer modda ben bu kizdan sinirli bir tip bekliyorum ya da sair falan olur diyoBu surecte boyle seyler olmasi cok cok dogal. Butun taslar yerine oturacak merak etme. Nasil olacak nasil bitecek diye daha da yorma kendini. En ufak sorunlar bile dag oluyorken, lutfen kendine bu kadar yuklenme. Su son haftalarda biraz daha bebise odaklanmaya calisirsin. Kaldi ki odaklanmak zorunda da degilsin, sipalar bir dogsunlar bakalim. Daha dogmadan yok bag kurucaz, yok iyi besliycez diye kendimizi paraliyoruz, bunlar hep pazarlama. Annem acaba benle ne zaman bag kurdu, alacagim cevabi hic merak etmiyorumbebek saglikli olsun yeter. Gerisi kolay.
Anneminde hemoroidi vardi ve malum suan bezleniyor cok zorlaniyor yatarken dun 3 kez tuvalete goturduk daha rahat etti klozette ama diger gunler hayli zor geciyor..kirmizi bir melhemi var kendidr onu suruyormus ama baska ne yapilabilir acaba ? Sari kantoron dediler cay bardagiyla verdik (tam bir cahilce davranis cok kizdim kendime musade ettim diye) bugun sabah hep kustu..yani bende tam bilmiyorum nedir ne degildir ne iyi gelirBenimki dış hemoroid oldugu icin hindistan cevizi yagı işe yaramadı
Otrma banyosu yapıyordum ama oda cok iyi gelmedi anlık dindiriyordu
Kortizonlu ilaç kullandım o sisligini ödemini aldı simdi onuda bıraktım daflon kullanıyorum sabah aksam sis değil ama parcanın gitmesi dogumdan sonrayıda bulurmus
Bizim işyerinde bir bayan klimadan dolayı konuşamayacak kadar yüz felci geçirdi. Bir aya hicbir şeyi kalmadi. Yuz felcigecirip iyilesen dahs bir suru ornege sahit oldum. Geçmiş olsun...Kızlar iyi bayramlar benimde moralim çok bozuk, eşimin kulağında 2,3 aydır geçmeyen iltihabı vardı orta kulak değil. Çok antibiyotik tedavisi gördü, en son iğne verdi. Şu iki üç gündür yüzünde hissizlik vardı, bugün anneme bayram için kahvaltıya geldik. Sonra eşime ıslık çalmasını, dişlerini göstermesini falan söyledim onları yaparken dudağı az yamuluyordu. Sonra yüz felci olabilir belki dedik çocuklar annemdeyken acile gittik. Doktor evet ağzı eğiliyor ama hafif dedi, beyin mr çekelim dedi. Çekildi şükür beyinde birşey çıkmadı, doktor dediki kulaktaki iltihap sinirlere zarar vermiş olabilir dedi o yüzden hafif yüz felci dedi. Orda serum taktılar, serum bitince ilacını yazdı 8 iğnesi var, b12 verdiler bide coraspin. Sizce geçer mi kızlar, orda mra girince dayanamadım ağladım içim doldu. Haliyle benimde karnım sızladı stresten, doktor beyinle alakalı değil korkmayın dedi. Eğer beyinde sorun çıksaydı o iyi olmazdı dedi, sizinki sinir zedelenmesi yada klima falanda çarpmış olabilir dedi. Beyinle alakası olmadığı için çabuk geçer mi var mı duyan yaşayan
Geçmiş olsun bayram sonrası bir kbb uzmanına da görünürseniz iyi olur tedavisini bir de o değerlendirirKızlar desteğiniz için çok teşekkür ederimeşime tabiki moral veriyorum ona kesinlikle şöyle böyle diye moralini bozmuyorum. İnsan haliyle ilk defa bişey başına gelince sağlıklı düşünemiyor ve panikliyor,bende öyle olmuştum sabah. Ama şimdi keşke daha sakin kalsaydım diyorum, çünkü öyle tedavi edilmeyecek bir hastalık değilmiş. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin, dermansız dert hastalık vermesin inşallah. Bugün belim ağrıyor yoruldum hem bayram telaşı, hem bugün olanlar inşallah az kalıyor artık
kızlar ben canım ne isterse yiyom
yatmak isterse yatiyom kalkmak isterse kalkiyom
acayip relax ım
strese girmemek için alabildiğine saldım
büyükte sıkıntılı bir dönemden geçtik ve bebeğim çok husuzdu bakalım yöntemim işe yarayacak mı?
arkadaşlar ses verin nasılsınız???
@Mimicikk
Mavikelebek0134
@berroshh
E Elwing6 ank. gittin mi muayene oldun mu ???
@honey bunch doğum gözükmüyor mu?
Havalianne__ ciğer geliştirici oldun ama henüz kuzu gelmedi dimi yerinde
Evet yaa, kizlar arada bir bizi guncelleyin.
çok şükür canımHatırlanmak güzel duygu teşekkür ederim kızlar.
Oğlumu taburcu ettiler aldık eve getirdik çok şükür. Ertesi gün kilo kontrolü yaptılar, hastanede günde 5-10 gr alırken evde 60gr almış. Daha iyi toparladı çok şükür. Şimdi sistemi oturttum 24 saat otomatiğe bağlamış çalışanlar gibiyim. Miniğimin çene kasları gelişti hamdolsun. 2saatte bir karnını doyuruyorum. Emmeden önce bezi değişiyor tabi. Geri kalan tüm zamanım diğer oğlumun kıskanmaması için çabalamakla geçiyor. Sürekli bir nazlanma modunda. Ama çok mutluyum hamdolsun bu günlerimize.
Canim gozun aydin. Canin istediginde bol bol sarilabilirsin artik. Cok sevindim senin adina.Hatırlanmak güzel duygu teşekkür ederim kızlar.
Oğlumu taburcu ettiler aldık eve getirdik çok şükür. Ertesi gün kilo kontrolü yaptılar, hastanede günde 5-10 gr alırken evde 60gr almış. Daha iyi toparladı çok şükür. Şimdi sistemi oturttum 24 saat otomatiğe bağlamış çalışanlar gibiyim. Miniğimin çene kasları gelişti hamdolsun. 2saatte bir karnını doyuruyorum. Emmeden önce bezi değişiyor tabi. Geri kalan tüm zamanım diğer oğlumun kıskanmaması için çabalamakla geçiyor. Sürekli bir nazlanma modunda. Ama çok mutluyum hamdolsun bu günlerimize.
Gözünüz aydın Allah mutluluğunuzu artirsinHatırlanmak güzel duygu teşekkür ederim kızlar.
of of tartışma kötü olmuş
illaki de bu durumlarda yaşanabiliyor böyle gerginlikler
Allah kolaylık versin canım inşaallah işlerin rast gitsin
bebiton umarım güzel güzel gelir de o bari yormaz seni
biz de durumlar ayni -3le yola devam
herkes kaderinin nasıl yazılacağını bekliyor bir bakıma
tabi bi taraftan eksik tamamlamacalar...
İnşallah bir kaç güne dahada iyi olursun canım çabucak toparlanırsın inşallahAgrilarim var ameliyat agirdi cunku sonda takili o sıkıci biraz ama sagligimiz yerinde ya cok sukur canim
Evet canım ben de bu var. 2. Kızımda almıştım hala kullanıyorum.Kızlar bebek kamerası alan var mı ?
inşaallah canım Allah'ım kolaylaştırsınKızlar slm biliyorsunuz benim 3. Sezeryan olacak ve son 4 haftamız kaldi şükür ❤
Ayy ne güzel maşallahHatırlanmak güzel duygu teşekkür ederim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?