Benim biraz sıkıntılı yani hiç çıkamıyorum değil ama büyük oranla içerde sanki
Geçen akşam yürüyüş yaptıkta biraz yaradı az biraz
Vahvah85 ben de kabızım genelde ama 5 gün çok fazla canım, doktoruna danıştın mı? Ben en kötü gün aşırı çıkıyorum. Taze kayısı pek işe yaramıyor malesef, bol su ve çorba iyi geliyor. Kuru kayısı sabahları özellikle faydalı kahvaltıdan önce ılık su ile ama şekerden dolayı onu yiyemiyorum ben.

Çok geçmiş olsun. Benim babam iki kez geçirdi yüzünün bir kısmı hiç hareket etmiyor dudak.cok yamuluyor zor konusuyordu beyinde bir şey olmadığında onun da soğuk hava çarpması sonucu oluşmuştu geçti şimdi hiç kimse anlamaz belli olmuyor yani ama dikkat etmesi gerekiyoe tekrar yasayabilirler klima dikkat edin soguga vermesin kisin kar da dikkst etsin bi sicak bi soguk da tetikler demisti doktor. Tekrardan cok gexmis olsun. Icinizi ferah tutun gececektir insallah

Insallah cok tesekkurler..napalim bizimde boyle oldu .. artik dogduktan sonra daha odaklanmaya calisirim..burada evde her yerde o var cok zor oluyor kendi evimde belki daha toparlarim..esimde farkinda artik dalga gecer modda ben bu kizdan sinirli bir tip bekliyorum ya da sair falan olur diyo uzule uzule hal kalmadi insallah bundan sonrasi guzel olur..

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim eşime tabiki moral veriyorum ona kesinlikle şöyle böyle diye moralini bozmuyorum. İnsan haliyle ilk defa bişey başına gelince sağlıklı düşünemiyor ve panikliyor,bende öyle olmuştum sabah. Ama şimdi keşke daha sakin kalsaydım diyorum, çünkü öyle tedavi edilmeyecek bir hastalık değilmiş. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin, dermansız dert hastalık vermesin inşallah. Bugün belim ağrıyor yoruldum hem bayram telaşı, hem bugün olanlar inşallah az kalıyor artık

Anneminde hemoroidi vardi ve malum suan bezleniyor cok zorlaniyor yatarken dun 3 kez tuvalete goturduk daha rahat etti klozette ama diger gunler hayli zor geciyor..kirmizi bir melhemi var kendidr onu suruyormus ama baska ne yapilabilir acaba ? Sari kantoron dediler cay bardagiyla verdik (tam bir cahilce davranis cok kizdim kendime musade ettim diye) bugun sabah hep kustu..yani bende tam bilmiyorum nedir ne degildir ne iyi gelir

Bizim işyerinde bir bayan klimadan dolayı konuşamayacak kadar yüz felci geçirdi. Bir aya hicbir şeyi kalmadi. Yuz felcigecirip iyilesen dahs bir suru ornege sahit oldum. Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun bayram sonrası bir kbb uzmanına da görünürseniz iyi olur tedavisini bir de o değerlendirir

Evet yaa, kizlar arada bir bizi guncelleyin.

Hatırlanmak güzel duygu teşekkür ederim kızlar.
Oğlumu taburcu ettiler aldık eve getirdik çok şükür. Ertesi gün kilo kontrolü yaptılar, hastanede günde 5-10 gr alırken evde 60gr almış. Daha iyi toparladı çok şükür. Şimdi sistemi oturttum 24 saat otomatiğe bağlamış çalışanlar gibiyim. Miniğimin çene kasları gelişti hamdolsun. 2saatte bir karnını doyuruyorum. Emmeden önce bezi değişiyor tabi. Geri kalan tüm zamanım diğer oğlumun kıskanmaması için çabalamakla geçiyor. Sürekli bir nazlanma modunda. Ama çok mutluyum hamdolsun bu günlerimize.

çok şükür canım

Canim gozun aydin. Canin istediginde bol bol sarilabilirsin artik. Cok sevindim senin adina.

Gözünüz aydın Allah mutluluğunuzu artirsin

Cok sagol canimm insallah bir gelsinde artik saglikla yorgunluklarada raziyim yeterki her sey guzel olsun..saglik olsun gerisi bir sekilde yoluna giriyor..

Ayy ne güzel maşallah

Arkadaslar gunaydin..cikolatalari nereden yaptirmistiniz onerisi olan var mi ? Malum bir sey icin ugrasmaya pek halim kalmadi gelene sadece cikolata veririz..bir de siparisi ne zaman vermeli ve dolabin normal kisminda mi muhafaza etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…