Aynen inan evde bile bazen oturmakta zorlaniyorum uzaniyorum sicakta her sey gozume buyuyor bir de bas agrim tutarsa 2 gun gecmiyor migren var. Insallah artmaz.

Serum derken damar yolundan verilmesini anlatmaya calismistim cnm senin kacken verilmisti ferrinject

Aynen inan evde bile bazen oturmakta zorlaniyorum uzaniyorum sicakta her sey gozume buyuyor bir de bas agrim tutarsa 2 gun gecmiyor migren var. Insallah artmaz.
öyleyiz hepimiz. sağdan sola dönerken görsen kavimler göçündeyim sanki. hele bi de tesettürlüyüm dışarıya cıkarken giydiğim kıyafetler icinde boğuluyorum. evde tayt tisört harika. kocaya da tripliyim. bu bayram ailemden kimse yok burada herkes bi yerlere gitti. biz de akşama kadar o koltuktan o koltuğa devriliyoruz daraldım iyice. bi organize et bi yerlere gitmek istiyorum diyorum yok. ben fikir veriyorum yok. ruhum daraldı hayatımda geçirdiğim en kötü bayram

Ben de sıkıntıdan patlayacagim. Hava 40 derece, benim hissettigim 150 derece falan. Ne yemek yapasim var ne bi sey. Esimle bi koltuktan bi koltuga atiyoruz kendimizi. Arkadasim gorusmek istedi, disari ciksam acillik olurum. Evde bile fenalasiyorum. Her sey gozumde buyuyor. Iki sokak otede bir isim var, gidesim yok. Yazdan hep nefret ederdim, bu yaz ekstra. Resmen gun sayiyorum bitsin diye.

Kendimi cogunlukla ters dönmüş kaplumbaga gibi hissediyorum debelenip duruyorum☺

Ayy aynı ben, evi temizliyorum o kadar işkence geliyor ki bu sıcakta. İnşallah bundan sonra havalar serinlemeye başlar

Adana'da hic serinlemiyor, Eylul bile cok sicak
Yuzime 1 kova su dokulmus gibi terliyorum. Akiyor resmen. Dus mus caere degil. Agustos ayina kadar direndim ama agustosta vantilator karsisinda yatiyorum baska turlu uyimak imkansiz. Evin icinde terliyorum ustelik. Bugun hic disari cikmadik. Oda oda geziyorum evin icinde. Bebek dogunca napacaz bakalim. Ona vantilator de acilmaz.

Ben klimada terliyorum. Esim sasiriyor. O donuyor soguktan ama napiim, dun acmayalim dedik, carpinti oldu bende. Bi yandan diyorum neyse ki bebegim cekmiyor bu sicagi, ama bir yandan da cok zor cok.

Ben klimada terliyorum. Esim sasiriyor. O donuyor soguktan ama napiim, dun acmayalim dedik, carpinti oldu bende. Bi yandan diyorum neyse ki bebegim cekmiyor bu sicagi, ama bir yandan da cok zor cok.
Az kaldi doguma da. Ufak tefek eksikler var onlari halletmem lazim ama cok useniyorum. Artik oldugu kadar ne yapalim.

Bence doktorunuza danışmadan girmeyin. Bu gebelik haftasında izin vermez bence

İnşallah canım inşallah zaten büyüme süreçlerinde de burda beraber oluruz inşallah.

Bi yerde son ay girmek sakıncalı diye okumuştum kesin bilgim yok

Adana'da hic serinlemiyor, Eylul bile cok sicak
Mersinde de öyle(( görev icabı eşimle Bayburtta yaşıyoruz aslında ama doğum memlekette olacak diye geldim.İkinci hamilelik olursa ve de bu aylara denk gelirse çok sevdiğim memleketime gelir miyim bilemedim:)buz kemiriyorum resmen klima hiç kapanmıyor cok şükür hastalanmadim hayırlısı artik

Haklisin bende olsam pimpiriklenirim şuan iyi misin peki kusura bakma anca girdim siteye

Klimada normalde rahatsiz olurum ama bu yil beni hic rahatsiz etmiyor, cunku hissetmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…