Ben de oyleydim dogurunca o kadar olmuyor sicak basmiyor rahatladim ben cok sukur darisi basiniza

Kızlar ben bebek hediyesi düşünmüyordum , annem olmaz öyle diye tutturdu sen bul ben yaptıracağım diye ama malum vakitte Yok uygun fiyatlı şık hediye fikriniz var mı
H honey bunch sen önermiştin sanki hatırlayamadım

Yakınsa bir görünüp gel evine dinlen , gidişin zor olmayacaksa

İnstegramda ben araştırırken beğendiğim bi kaç sayfa olmuştu bi göz at istersen. tlc_by_tulin
sedeftasarimatolyesi
enucuzmagnet
cinarlisusler

Ben kokulu taş magnet sipariş verdim tanesi 1 lira ve renk renk yaptırıcam çok tatlı duruyor rengarenk olunca. Bi aksilik çıkmazsa pazartesi de kargoya veririz dediler araya bayram girmese daha erken olurdu.
kurabiye_sabun_askı sayfasından

Bi de şu sitede uygun fiyatlı magnet açacaklar filan vardı https://www.fotomagnet.net/Kapak-Se...riteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel

Bakacağım saol canım

Canım ben geçen hafta tatildeydim . Doktorum çok dalgalıyken girme dedi sadece. 8 saatlik yolculuk üzerine denize de girdim birşey olmadı . Sadece denizden çıkınca mayonu değiştir kuru kal ne olur ne olmaz.

Canım benimkiler bunlar
Ortadaki oda kokusu yandakiler draje

Eklentiler

• 672BD711-C8DB-4838-9A7A-9DA83CA01E4E.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 53
Yani cay seklinde demlenip iciliyormus..ne bileyim bi teyzenin anneside senelerce yatmis cok iyi geliodu falan dedi insan yapmicagi seyleri yapabiliyo cozum olur belki diye..
kabızlık icin mi bu ?
yabancı bakıcılar amcama açlık otu diye bişey kaynatıp iciriyorlardi kabızlık için

Ben de oyleydim dogurunca o kadar olmuyor sicak basmiyor rahatladim ben cok sukur darisi basiniza
Rahatladim bak simdi. Bebisin nasil iyi mi. Abla ve abilerin tepkileri nasil. Ben benimkinin kiskanmasidan cekiniyorum,cunku bizi bile birbirimizden kiskaniyor. Once bana sarilin diyor.
Insallah sondan da biran once cikar. Benim en buyuk korkum sondanin takilmasi. Gozum korkuyor o sondadan.

Yani cay seklinde demlenip iciliyormus..ne bileyim bi teyzenin anneside senelerce yatmis cok iyi geliodu falan dedi insan yapmicagi seyleri yapabiliyo cozum olur belki diye..
Kantoron bitkisini biz de cay olarak demleyip içiyorduk cocukken annemler arada demlerlerdi. Ihlamur gibi birsey tadi da.
Siz yagini mi cay bardagi ile icirdiniz. Ben yagini meme basimdaki catlaklara suriyorum sabaha birsey kalmiyor. Kucuk yara ve yaniklarda da kantoron yagi etkili.

o sonda fobisi ben de de var

Kızlar 34 haftalik olmam gerekirken bebeğin gelişimi iki hafta geriden geliyor yaklasik 25. Haftadan beri. Gecen gittim 32 haftalik çıktı. Ölçümleri 32 ile uyumlu kilosu 1700 dedi. Bayramdan sonra ki c.tesiye randevu verdi. Yakın takip edicekmis. Benim gibi olan varmi bebegi iki hafta geriden gelen. Birde benim zaten tup bebek. 13 aralik son adetim, 7 Ocak transfer tarihim. 13 ocagi baz alarak hesaplıyor doktorum.

Anestezi sonrası takıyorlar sondayı. Acı hissetmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…