Şimdi benim tedavi olduğu için tarihler net, 10 aralık adet 20 aralık yumurtlama 24 aralık donmus transfer. Düzenli adet görüyorum normalde 12. Gün yumurta çatlar ama o ay 10. Gun Çatladı. Yanı adetin 10. Gunu zaten tüm kadınların ovulasyon günü farklı demek istediğim o 1 Haftalık fark çok önemli degil.
Ne buluyorsan ye valla benim için ye bari . Bana tereyağ yasak, yumurta yasak, tuzlu peynir yasak, kızartma tarzı yasak sabahları tuzsuz lor domates salatalık yemekten fenalık geldi
Ne buluyorsan ye valla benim için ye bari . Bana tereyağ yasak, yumurta yasak, tuzlu peynir yasak, kızartma tarzı yasak sabahları tuzsuz lor domates salatalık yemekten fenalık geldi
Şekerim çıkmamasına rağmen doktor banada unlu mamülleri tatlıları yeme dedi bi süre uydum ama sonra koyverdim annem yüzünden hamilelilte diyetmi olurmuş diye diye
Şekerim çıkmamasına rağmen doktor banada unlu mamülleri tatlıları yeme dedi bi süre uydum ama sonra koyverdim annem yüzünden hamilelilte diyetmi olurmuş diye diye
DİYET YAPANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN YA BEN HİÇ FRENLEYEMİYOM KENDİMİ YEMEK İÇİİN YARATILMIŞIM :) SPOR YAPARSAM DA DAHA FAZLA YEMEK İÇİN YAPIYORUM HAYAT FELSEFEM BU
Rahatladim bak simdi. Bebisin nasil iyi mi. Abla ve abilerin tepkileri nasil. Ben benimkinin kiskanmasidan cekiniyorum,cunku bizi bile birbirimizden kiskaniyor. Once bana sarilin diyor.
Insallah sondan da biran once cikar. Benim en buyuk korkum sondanin takilmasi. Gozum korkuyor o sondadan.
Bebiste sarilik var biraz zorla uyandiriyorum zorla emziriyorum 9 ve 6 yasindaki abla abi kiskanmadi cok ama en kucuk kizim yanimdan ayrilmiyo yaninda cok sevmiyorum en guzel sensin falan diyorum kucagina verdim kafasini opebilirsin dedim ben nerden ciktim anne diye sormaya basladi annemde kaliyorum annem onu oyaliyor simdilik zarar vermedi ama gece aglama krizine giriyorben salliyodum yanimda yatiyordu sonda takili birde ondanda cekiniyor sondami epidural sonrasi taktilar hissetmedim ama simdi zonkluyor 9 undan beri takili ya pazartesi cikicak insallah kimlik cikicak hastaneden olmadi onu arastiriyorum senin kucuk kac yaşındaydı?
Bebiste sarilik var biraz zorla uyandiriyorum zorla emziriyorum 9 ve 6 yasindaki abla abi kiskanmadi cok ama en kucuk kizim yanimdan ayrilmiyo yaninda cok sevmiyorum en guzel sensin falan diyorum kucagina verdim kafasini opebilirsin dedim ben nerden ciktim anne diye sormaya basladi annemde kaliyorum annem onu oyaliyor simdilik zarar vermedi ama gece aglama krizine giriyorben salliyodum yanimda yatiyordu sonda takili birde ondanda cekiniyor sondami epidural sonrasi taktilar hissetmedim ama simdi zonkluyor 9 undan beri takili ya pazartesi cikicak insallah kimlik cikicak hastaneden olmadi onu arastiriyorum senin kucuk kac yaşındaydı?
Benimki 7.5 yasinda. Zaten o cok istedi diye 2. Icin 3 yil uğraştık. Simdi de kiskanclik sinyalleri algiliyorum. Esimle sarilmamiza bile kiziyor. Once bana sarilacaktiniz diyor. Hep ona birseyler aliyorsunuz diyor.
Sana Allah kolaylik ve saglik versin. Esin de bir an once iyilessin insallah.
DİYET YAPANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN YA BEN HİÇ FRENLEYEMİYOM KENDİMİ YEMEK İÇİİN YARATILMIŞIM :) SPOR YAPARSAM DA DAHA FAZLA YEMEK İÇİN YAPIYORUM HAYAT FELSEFEM BU
Ben diyet yapmıyorum ama yıllardır genel olarak sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğim için , geç saatte yemek yemediğim için vs hiç zorlanmadım , normal hayatıma devam etttim
Ben diyet yapmıyorum ama yıllardır genel olarak sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğim için , geç saatte yemek yemediğim için vs hiç zorlanmadım , normal hayatıma devam etttim
Ya doktorum bana da karbonhidrat fazla tüketme diyor ama o yasak bu yasak fazla seçenek kalmadı. Benim karaciğerde sıkıntı var, tansiyon sıkıntısı var onlar direk erken doğum nededi olduğu için onlarla alakalı diyete uyuyorum ama tatlı, meyve, dondurma vs yer oldum ben de bayağa
Benimki 7.5 yasinda. Zaten o cok istedi diye 2. Icin 3 yil uğraştık. Simdi de kiskanclik sinyalleri algiliyorum. Esimle sarilmamiza bile kiziyor. Once bana sarilacaktiniz diyor. Hep ona birseyler aliyorsunuz diyor.
Sana Allah kolaylik ve saglik versin. Esin de bir an once iyilessin insallah.
Benim yeğenim bile kıskanma modunda sizin çocukları düşünemiyorum geçen aldığımız park yatakta yatmak istedi. Üst kat maksimum 10 kilo taşıyor benim yeğen 25 kilo nasıl yatırayım, çocuğu kırıp üzmek de istemiyorum. Zor işler
Kızlar benim de sindirim sistemi biraz problemli son günlerde ondan mı karaciğerdeki sıkıntıdan mı bilmiyorum bi süredir kilo alımı durmuştu şimdi de kilo vermeye başladım. 4 günde 1,5 kilo verdim hem de bolca meyve, dondurma, tatlı, makarna vs yemiş olmama rağmen. Bebeği etkilerse diye çok korkuyorum.
Kizlar gecmis olsun.
Benim de bir sorum olacakti. Denize girmemizin bir sakincasi olur mu sizce. Ben deniz kenarina gidecegim kizim ve babasi deniz girerken kenardan bakmak durumunda kalacag8m eger sakincasi olmazsa belki ben de girerim diye dusundum.