DİYET YAPANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN YA BEN HİÇ FRENLEYEMİYOM KENDİMİ YEMEK İÇİİN YARATILMIŞIM :) SPOR YAPARSAM DA DAHA FAZLA YEMEK İÇİN YAPIYORUM HAYAT FELSEFEM BU
EslemVera
benim de kız tanıdığım var sanırım karısının adı hanne
eşim de bi ara hanne diyip duruyodur hena benim kulağıma güzel tınıyordu ama o da kına demek miş hani sen eşlem vera koymaya cak mıydın eşin mi kabul etmedi
Benim yeğenim bile kıskanma modunda sizin çocukları düşünemiyorum geçen aldığımız park yatakta yatmak istedi. Üst kat maksimum 10 kilo taşıyor benim yeğen 25 kilo nasıl yatırayım, çocuğu kırıp üzmek de istemiyorum. Zor işler
Benim her şeyi serbest bırakan doktorum denizi yasakladı, ondan önce ıslak mayoyla durmamak şartıyla serbest diyordu. Ben zaten o ara ödemim olduğu için deniz gibi bir düşüncem yoktu, sormadım sebebini o yüzden.
Kızlar bugün favori isimlerin arasında hiç yokken İmran ismi hoşuma gitti
Ancak hz Meryem’in babasının ismi olarak geçtiğini görünce şaşırdım
Çünkü ben kız ismi olarak duymuştum
Bu isimde var mı tanıdıklarınız kız mı erkek mi ?
EslemVera
benim de kız tanıdığım var sanırım karısının adı hanne
eşim de bi ara hanne diyip duruyodur hena benim kulağıma güzel tınıyordu ama o da kına demek miş hani sen eşlem vera koymaya cak mıydın eşin mi kabul etmedi
Bugun dahil doguma 12 gunum kaldi. Cok az kaldi. Cok isim var. Heyecan var. Recel yapmak istiyorum ve en azindan az da olsa salca yapmak istiyorum ama nasil yaparim bilemiyorum.
Bebek icin lavanta kesesi dagitmayi dusundum dogum icin. Cikolatayi haftaya alacagim. Bebek cikolatasi ve lavanta kesesi dagitilacak nasipse dogumda.
Recellerim marmelatlarım kıslık fasulyelerim kompostolarım konserve biber/domateslerim hatta bebegime ek gıda icin yaptıgım meyve pürelerim hepsi hazır buzlugum da derin donrucumda full doldu cok sükür
Aksamları işten gelip gelip bi ara bişeyler hazırlayıp kapadım o defteri
Ancak hala bebegimin fon perdesi yok
Yeme içmeye verdiğim kadar kendimi perde almaya veremedim
Girmedende cıktıktan hemen sonrada duş alıyorum mutlaka
Üstümde ıslak mayomuda bırakmıyorum
Beni cok rahatlatıyor bilemedim kapmadım simdiye kadar insallah kapmam :)
Pazartesiye kadar kalacakmis evdeyim ve hastaneye gidip geliyorum bebek icin otursan batiyor kivriliyor falan zor bir durum gun sayiyorum yarin bir de kimlik falan cikarticam dr a gidicem bebek icin
Pazartesiye kadar kalacakmis evdeyim ve hastaneye gidip geliyorum bebek icin otursan batiyor kivriliyor falan zor bir durum gun sayiyorum yarin bir de kimlik falan cikarticam dr a gidicem bebek icin
İyi bayramlar canım. Kurban nedeniyle yorucu geçti . Pratik olucak şeyler hazırladım difrize attım . Siz de yapın sıkışık anlarda lazım olucak.
Miniğimin bana hiç zorluğu yok hala kendini anne karnında sanıyor sanırım. Kurulu alarm gibi 2saatte bir süt içip yatıyor . Bazen göğsüme yüzüstü yatırıp yarım uzanıyorum. İkimiz de ayrı bir huzur buluyoruz. Yüz ifadesi bile daha başka oluyor. Darısı sizlere sağlıkla hayırla
İyi bayramlar canım. Kurban nedeniyle yorucu geçti . Pratik olucak şeyler hazırladım difrize attım . Siz de yapın sıkışık anlarda lazım olucak.
Miniğimin bana hiç zorluğu yok hala kendini anne karnında sanıyor sanırım. Kurulu alarm gibi 2saatte bir süt içip yatıyor . Bazen göğsüme yüzüstü yatırıp yarım uzanıyorum. İkimiz de ayrı bir huzur buluyoruz. Yüz ifadesi bile daha başka oluyor. Darısı sizlere sağlıkla hayırla
Ay yerim ya ne tatlıdır simdi Rabbim saglık versin mutluluk versin hepinize
Hazırladım buarada kurbanımızdan haneme kalanla julyenler kıymalar kusbasılar kemik suları ve kavurmalar poşetledik dedigin gibi cok pratik oluyor calıstıgım icin bikaç yıldır böyle yapıyoruz hemen cıkar at düdüklüye hazır
Mantı börek ve köfte yaptırıcam bide onlarda pratik oluyor
Midesi alev alev yanan var mı?göğsümden böyle alev çıkıyor sanki.İstifra edecek gibi oluyorum acaba üşütmekten mi kızımdan mi.enfeksiyon da vardi hafif.hangisinden bilemedim pzts doktora gidecegim
Ay yerim ya ne tatlıdır simdi Rabbim saglık versin mutluluk versin hepinize
Hazırladım buarada kurbanımızdan haneme kalanla julyenler kıymalar kusbasılar kemik suları ve kavurmalar poşetledik dedigin gibi cok pratik oluyor calıstıgım icin bikaç yıldır böyle yapıyoruz hemen cıkar at düdüklüye hazır
Mantı börek ve köfte yaptırıcam bide onlarda pratik oluyor
Aman da aman hamarat anne herşeyi de yapmışsın bravo ben hiç biley yapmadım yemek namına kayınvalide kavanoz domates yaptı 100 tane , reçel ve marmelat sağlıklısından sipariş verdim , ilk haftalar eşim evde olacak kayınvalide yemek komposto vs yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı ama ben börek yapıp buzluğa atmak istiyorum bakalım
Başka ne yapabilirim gerçi ben hiçbir şey yapmamış oldum , hazıra kondum