DİYET YAPANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN YA BEN HİÇ FRENLEYEMİYOM KENDİMİ YEMEK İÇİİN YARATILMIŞIM :) SPOR YAPARSAM DA DAHA FAZLA YEMEK İÇİN YAPIYORUM HAYAT FELSEFEM BU
Bende gebelik şekeri olduğu için mecburen diyetteyim. Bebiş için dikkat etmek zorundayım. Doğurunca mükellef bir kahvaltı edeceğim inş

Eslem favorilerde Vera olmayacak sanırım
Bir türlü son kararı veremedik ya
Ama az kaldı inşallah hissediyorum

Benim yeğen de bebeği duyunca ama artık bizi gezmelere götürmez halam eskisi gibi demiş, kıyamam ya.

Enfeksiyon acısından riskli. Havuz önerilmiyor bence girmeseniz daha doğru olur. Bir de haftanız baya ileri. Tedbirli olmakta fayda var
Benim her şeyi serbest bırakan doktorum denizi yasakladı, ondan önce ıslak mayoyla durmamak şartıyla serbest diyordu. Ben zaten o ara ödemim olduğu için deniz gibi bir düşüncem yoktu, sormadım sebebini o yüzden.

Benim tanıdıklarım kız.

Siz bilirsiniz ama karışmak gibi de olsun istemem, çok güzel kız isimleri var bu isimlere gelene kadar. EslemVera

Recellerim marmelatlarım kıslık fasulyelerim kompostolarım konserve biber/domateslerim hatta bebegime ek gıda icin yaptıgım meyve pürelerim hepsi hazır buzlugum da derin donrucumda full doldu cok sükür
Aksamları işten gelip gelip bi ara bişeyler hazırlayıp kapadım o defteri
Ancak hala bebegimin fon perdesi yok
Yeme içmeye verdiğim kadar kendimi perde almaya veremedim

Enfeksiyon acısından riskli. Havuz önerilmiyor bence girmeseniz daha doğru olur. Bir de haftanız baya ileri. Tedbirli olmakta fayda var
Girmedende cıktıktan hemen sonrada duş alıyorum mutlaka
Üstümde ıslak mayomuda bırakmıyorum
Beni cok rahatlatıyor bilemedim kapmadım simdiye kadar insallah kapmam :)

Amin inşallah
Sonda ne kadar daha takılı kalıcakmıs bellimi
Bide evde değilmisin nasıl sondayla yasıyorsun :/
Pazartesiye kadar kalacakmis evdeyim ve hastaneye gidip geliyorum bebek icin otursan batiyor kivriliyor falan zor bir durum gun sayiyorum yarin bir de kimlik falan cikarticam dr a gidicem bebek icin

Pazartesiye kadar kalacakmis evdeyim ve hastaneye gidip geliyorum bebek icin otursan batiyor kivriliyor falan zor bir durum gun sayiyorum yarin bir de kimlik falan cikarticam dr a gidicem bebek icin
Saglık ocagına da bildiriceksin kimlik cıktıktan sonra birde onlarda aşı yapacaklarmıs aklında olsun biliyorsundur gerci ama hatırlatayım

Mavikelebek0134 berroshh
Minnoşlarınızla ilk bayramınız nasıl geciyor
@Mimicikk cıktı mı yavrun ne durumdasınız
İyi bayramlar canım. Kurban nedeniyle yorucu geçti . Pratik olucak şeyler hazırladım difrize attım . Siz de yapın sıkışık anlarda lazım olucak.
Miniğimin bana hiç zorluğu yok hala kendini anne karnında sanıyor sanırım. Kurulu alarm gibi 2saatte bir süt içip yatıyor . Bazen göğsüme yüzüstü yatırıp yarım uzanıyorum. İkimiz de ayrı bir huzur buluyoruz. Yüz ifadesi bile daha başka oluyor. Darısı sizlere sağlıkla hayırla

Ay yerim ya ne tatlıdır simdi Rabbim saglık versin mutluluk versin hepinize

Hazırladım buarada kurbanımızdan haneme kalanla julyenler kıymalar kusbasılar kemik suları ve kavurmalar poşetledik dedigin gibi cok pratik oluyor calıstıgım icin bikaç yıldır böyle yapıyoruz hemen cıkar at düdüklüye hazır
Mantı börek ve köfte yaptırıcam bide onlarda pratik oluyor

Midesi alev alev yanan var mı?göğsümden böyle alev çıkıyor sanki.İstifra edecek gibi oluyorum acaba üşütmekten mi kızımdan mi.enfeksiyon da vardi hafif.hangisinden bilemedim pzts doktora gidecegim
Benimde midem yaniyo gaviscon içiyorum bide yedigime dikkat ediyom yoksa fena

Aman da aman hamarat anne herşeyi de yapmışsın bravo ben hiç biley yapmadım yemek namına kayınvalide kavanoz domates yaptı 100 tane , reçel ve marmelat sağlıklısından sipariş verdim , ilk haftalar eşim evde olacak kayınvalide yemek komposto vs yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı ama ben börek yapıp buzluğa atmak istiyorum bakalım
Başka ne yapabilirim gerçi ben hiçbir şey yapmamış oldum , hazıra kondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…