Sağlık ocağındaki hemşire Doğumdan 4 gün sonra biz de topuk kanı alacağız dedi. 15 günde bir de kontrol varmış boy kilo vs.Saglık ocagına da bildiriceksin kimlik cıktıktan sonra birde onlarda aşı yapacaklarmıs aklında olsun biliyorsundur gerci ama hatırlatayım
Valla eşim sagolsun bende tek basıma yapamazdım hic bişeyiAman da aman hamarat anneherşeyi de yapmışsın bravo ben hiç biley yapmadım yemek namına kayınvalide kavanoz domates yaptı 100 tane , reçel ve marmelat sağlıklısından sipariş verdim , ilk haftalar eşim evde olacak kayınvalide yemek komposto vs yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı ama ben börek yapıp buzluğa atmak istiyorum bakalım
Başka ne yapabilirim gerçi ben hiçbir şey yapmamış oldum , hazıra kondum
Yok begenmedimH honey bunch incili alternatif taç bakıyordun buldun mu , bunu beğendim ben 2si 50 tl kargo 10 tl dediler
Anne tacı fazla kabarık sanki ama
Eki Görüntüle 2298464
Bende böyle not almısım saglık ocagındaki hemsireyle telefon konusmam sonrası :)Sağlık ocağındaki hemşire Doğumdan 4 gün sonra biz de topuk kanı alacağız dedi. 15 günde bir de kontrol varmış boy kilo vs.
Amin canim hepimizin evlatlarina uzun ömür versin inşallah ay insallah sonda zorluyor gercektenAllah evlatlarına uzun ömürler versin yeter onlar zaten sanasonda da bi an evvel çıkar inşallah
Sağlık ocaginda alınacak topuk kanı doğumdan 3-4 gün sonrası diye hatırlıyorum 1 hafta değil sanırım. Bir daha sorun benceBende böyle not almısım saglık ocagındaki hemsireyle telefon konusmam sonrası :)
3 gün icinde tc kimlik cıkarıp saglık ocagına bilgi verilecek boyu kilosu dogum tarihi saati vs kimlikle birlikte.
İlk topuk kanı hastanede alınacak dogumdan bir hafta on gün sonra ikinci topuk kanı saglık ocagı alınacak.
Ayni gunlerde doguracagiz sanirim. Benim 3. Sezeryan oldugu icin 38. Hafta dolunca 9-10 eylül gibi planlıyor doktorum. Sizin tam tarih belli mi?Selam kızlar benim de 25 günün kaldı rüyalarıma giriyor artık çok heyecanlanıyorum yaklaştıkça mide yanması hat safhada artık oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum sıcaklar fazlasıyla zorluyor şükür yine de tabi
Kışlıkları bende yapıyorum yeşil biber kuruttum braz da dondurucuya attım patlıcan kırmızı biber kaldı bide mantı sulu köfte yapıp koyacam biraz puaçs börel atayım diyorum kavurma yaptım attım hazır a yemek olur diye. Yarın yada salı kontrole gidecem bakalım hayırlısı
En yeni dogum yapanlardanda fikir alabiliriz aslındaSağlık ocaginda alınacak topuk kanı doğumdan 3-4 gün sonrası diye hatırlıyorum 1 hafta değil sanırım. Bir daha sorun bence
Iyi akşamlar kızlar bisey sorucam daha önce uyku arkadasim fil alan oldumu internetten sipariş vermek istiyorum ama emin olamadım fikri olan yada alan varsa:)
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin. Az çekmedim 20lik dişimden. 2.5 ay önce çekildi de kurtuldum. Ama size son dönem olduğu için izin vermezler sanırım. Eğer dişte enfeksiyon şüpheniz varsa doktorla görüşün enfeksiyon tedavi edilince agri hafifliyor yada geçici dolgu vs uygun görülür belki. Dış ağrısı için benim en çok fayda gördüğüm şu oldu... karanfili suda kaynatın sonra o suyu süzüp ılıyınca gargara yapın (soğukken pek etki etmiyor ılıkken fayda ediyor) bir de doktorum elma sirkesiyle gargara yada karbonatlı su ile gargara önermişti. Onu da deneyebilirsiniz. Yatarken tam yatay değil de kafanız yukarıda kalacak şekilde (2 yastıkla yarı oturur gibi) yatın o da kısmen rahatlatıyor.Simdi de dis agrisiyla ugrasiyorum.
Sanirim 20lik dis...
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin. Az çekmedim 20lik dişimden. 2.5 ay önce çekildi de kurtuldum. Ama size son dönem olduğu için izin vermezler sanırım. Eğer dişte enfeksiyon şüpheniz varsa doktorla görüşün enfeksiyon tedavi edilince agri hafifliyor yada geçici dolgu vs uygun görülür belki. Dış ağrısı için benim en çok fayda gördüğüm şu oldu... karanfili suda kaynatın sonra o suyu süzüp ılıyınca gargara yapın (soğukken pek etki etmiyor ılıkken fayda ediyor) bir de doktorum elma sirkesiyle gargara yada karbonatlı su ile gargara önermişti. Onu da deneyebilirsiniz. Yatarken tam yatay değil de kafanız yukarıda kalacak şekilde (2 yastıkla yarı oturur gibi) yatın o da kısmen rahatlatıyor.
İnşallah kızının gelişiyle herşey güzel olacak canımSelam herkese..evime geldim..yapilacak o kadar is var ki.once bi yardimci tutup temizligi halledecegim.daha sonra kiyafetler yikanck utulencek cantami hazirlayacagim..ama iyice agirlastim adim attikca sancim oluyo ilginc bi sekilde.yuruyemiyorum..catlaklarim berbat ne sursem olmadi ve aciyip kasiniyorlar..35.hafta ama 3hafta öndeydi 38 mi oluyor acaba ne diyecek merak ediyorum yarin kontrolum var sabah 8de..umarim her sey yolundadir..
tabi aklim annemde..yol boyunca aglaya aglaya geldim..babam garip kus gibi kaldi.hala ben dogumuna gelirim diyo..siz iyi olun yeter beni dusunmeyin dedim ama cok zor oldu..birlikte donebilirdik..nasil gittim nasil geldim.hayat cidden cok garip ve acimasiz..esim her seyim o olmasa adim atamazmisim gibi geliyor.sussam yuzumu guldurmeye calisiyo..bedenende ruhende cok yorgunum umarim bizim kiz sezeryanla alinir biter diyorum.normal icin kalbim o heyecani,vucudum o dirayeti gosterecek halde degil..halbuki kendime guveniyordum..guven falan kalmadi.hatta ilk baslardaki endiselerim gibi kaygilarim artti.nasil beslicem nasil bakicam hicnir sey bilmiyorum gibi...yinede eksiklerini tamamladim bugun kizimin..belki cok iyi gelecek her seye..
Insallahİnşallah kızının gelişiyle herşey güzel olacak canımütü filan çok zor bi sandalye çek ütü masasının önüne varsa klima aç öyle yap. Sen artık kızına odaklan canım, bol bol onu sev okşa sana en iyi gelecek şey o
Evet bundan gri istiyorum buda çok tatlıymış☺ Arkadasım bize almıs
Sanırım bundan bahsediyorsun
Allah yardımcınız olsun içinizi ferah tutun temizlik ütü herneyse hiçbirşeyi dert etmeyin kendiniz düşünün herşey olacağına varır bebeğin için biseyler yapıp mor depolamaya çalış benceSelam herkese..evime geldim..yapilacak o kadar is var ki.once bi yardimci tutup temizligi halledecegim.daha sonra kiyafetler yikanck utulencek cantami hazirlayacagim..ama iyice agirlastim adim attikca sancim oluyo ilginc bi sekilde.yuruyemiyorum..catlaklarim berbat ne sursem olmadi ve aciyip kasiniyorlar..35.hafta ama 3hafta öndeydi 38 mi oluyor acaba ne diyecek merak ediyorum yarin kontrolum var sabah 8de..umarim her sey yolundadir..
tabi aklim annemde..yol boyunca aglaya aglaya geldim..babam garip kus gibi kaldi.hala ben dogumuna gelirim diyo..siz iyi olun yeter beni dusunmeyin dedim ama cok zor oldu..birlikte donebilirdik..nasil gittim nasil geldim.hayat cidden cok garip ve acimasiz..esim her seyim o olmasa adim atamazmisim gibi geliyor.sussam yuzumu guldurmeye calisiyo..bedenende ruhende cok yorgunum umarim bizim kiz sezeryanla alinir biter diyorum.normal icin kalbim o heyecani,vucudum o dirayeti gosterecek halde degil..halbuki kendime guveniyordum..guven falan kalmadi.hatta ilk baslardaki endiselerim gibi kaygilarim artti.nasil beslicem nasil bakicam hicnir sey bilmiyorum gibi...yinede eksiklerini tamamladim bugun kizimin..belki cok iyi gelecek her seye..
Biliyorum biliyorum e bebekten almıs hediye kabı öyleydi:)Evet bundan gri istiyorum buda çok tatlıymışhediye tabi nerden aldığını bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?