Kızlar benim de sindirim sistemi biraz problemli son günlerde ondan mı karaciğerdeki sıkıntıdan mı bilmiyorum bi süredir kilo alımı durmuştu şimdi de kilo vermeye başladım. 4 günde 1,5 kilo verdim hem de bolca meyve, dondurma, tatlı, makarna vs yemiş olmama rağmen. Bebeği etkilerse diye çok korkuyorum.
Benim doktorum kilo vermeyi onermiyorum demisti. Ben de kilo veriyorum ama seninki gibi kilo degil 600 700 gram veriyorum. Sonra bir gaza gwlip 2 3 gun boyunca kahvalti oglen yemegi ve aksam yemegi yiyorum. Sonra usenip yine gunde 2 öğün yiyorum o hafta yine gidiyor kilo. Boyle bende de. 1 hafta ileri 1 hafta geri seklinde. Karnim cok buyumedi hala. 2 haftada da daha fazla buyumez sanirim. 3.300 civari olur bebisim. Gecen hafta 2.920 demisti doktor
İnstagramdan yaptırmıstım ya 6.5 ya 7.5liraydı
1 lira dışındaki kap icin para aldı ama hangisiydi hatırlamıyorum
Cikolatalar 2.5tl idi daha dogrusu drajeler
Benimki 7.5 yasinda. Zaten o cok istedi diye 2. Icin 3 yil uğraştık. Simdi de kiskanclik sinyalleri algiliyorum. Esimle sarilmamiza bile kiziyor. Once bana sarilacaktiniz diyor. Hep ona birseyler aliyorsunuz diyor.
Sana Allah kolaylik ve saglik versin. Esin de bir an once iyilessin insallah.
Mutlaka yaşayacağız sanırım benim oglum da 6 yaşında, geceleri dua ediyordu ne olur allahım bir kardeşim olsun diye, bebişin beşiğini aldıgımız ilk gün ben burda yatacağım diye tutturdu, birde anneme, Deniz i çok seveceksiniz değil mi diye soruyormuş, bakalım nasıl olacak ilerleyen zamanlarda, ben birde zamanı nasıl kötü tutturduysam kardeşi dogduktan bir kaç gün sonra okul açılıyor, tek tesellim 2 yıldır gittiği okul, herkesi tanıyor, herkes onu tanıyor...
Benim doktorum kilo vermeyi onermiyorum demisti. Ben de kilo veriyorum ama seninki gibi kilo degil 600 700 gram veriyorum. Sonra bir gaza gwlip 2 3 gun boyunca kahvalti oglen yemegi ve aksam yemegi yiyorum. Sonra usenip yine gunde 2 öğün yiyorum o hafta yine gidiyor kilo. Boyle bende de. 1 hafta ileri 1 hafta geri seklinde. Karnim cok buyumedi hala. 2 haftada da daha fazla buyumez sanirim. 3.300 civari olur bebisim. Gecen hafta 2.920 demisti doktor
Bebeğinin kilo alımı iyi ama. Üstelik sen düzenli yemediğim için alamıyorum diyorsun. Bense gayet güzel yediğim halde veriyorum anlamadım bişey. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. Eğer ki bebeğim de bi sıkıntı yoksa kilo vermek işime bile gelir. Hep hayal ettiğim şey ye ye kilo alma
Bebeğinin kilo alımı iyi ama. Üstelik sen düzenli yemediğim için alamıyorum diyorsun. Bense gayet güzel yediğim halde veriyorum anlamadım bişey. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. Eğer ki bebeğim de bi sıkıntı yoksa kilo vermek işime bile gelir. Hep hayal ettiğim şey ye ye kilo alma
Bugun dahil doguma 12 gunum kaldi. Cok az kaldi. Cok isim var. Heyecan var. Recel yapmak istiyorum ve en azindan az da olsa salca yapmak istiyorum ama nasil yaparim bilemiyorum.
Bebek icin lavanta kesesi dagitmayi dusundum dogum icin. Cikolatayi haftaya alacagim. Bebek cikolatasi ve lavanta kesesi dagitilacak nasipse dogumda.
Midesi alev alev yanan var mı?göğsümden böyle alev çıkıyor sanki.İstifra edecek gibi oluyorum acaba üşütmekten mi kızımdan mi.enfeksiyon da vardi hafif.hangisinden bilemedim pzts doktora gidecegim
Midesi alev alev yanan var mı?göğsümden böyle alev çıkıyor sanki.İstifra edecek gibi oluyorum acaba üşütmekten mi kızımdan mi.enfeksiyon da vardi hafif.hangisinden bilemedim pzts doktora gidecegim
Bugun dahil doguma 12 gunum kaldi. Cok az kaldi. Cok isim var. Heyecan var. Recel yapmak istiyorum ve en azindan az da olsa salca yapmak istiyorum ama nasil yaparim bilemiyorum.
Bebek icin lavanta kesesi dagitmayi dusundum dogum icin. Cikolatayi haftaya alacagim. Bebek cikolatasi ve lavanta kesesi dagitilacak nasipse dogumda.
Az kalmis ne guzel :) Benim de cok isim var, bu hafta konserve domates yapayim diyorum. Tabi ablamin yardimiyla. Lavanta kesesini nerede yaptiracaksin? Benim doguma 3-4 hafta var, cikolatayi ne zaman siparis etsem bilemedim. Bu sicakta saklamasi da mesele.
Benim bir arkadaşım Beylikdüzü’nde reçel yapıyor sayfası var , ben omdan birkaç reçel siparişi verdim , enerji lazım tatlı arıyorum valla lohusalıkta da öyle olur muhtemelen ama sen kendin yapmak istiyorsan az da olsa yap akşamüzeri hava serin oluyor ama salça olayı seni çok uğraştırır
Benimde biraz ütüm var akşamüzeri yapabilirim heralde
Idrar sondasi mesanede kacak olma ihtimaline karsi tedbir amacli takili kaliyor cok yapisma olmus incelmis rahmim sac teli gibi kalmis ondan canim 2 gun daha tutsaymisim bebegide seni de kaybedebilirdik falan dedi cok sukur bununla kurtardik
Kızlar bugün favori isimlerin arasında hiç yokken İmran ismi hoşuma gitti
Ancak hz Meryem’in babasının ismi olarak geçtiğini görünce şaşırdım
Çünkü ben kız ismi olarak duymuştum
Bu isimde var mı tanıdıklarınız kız mı erkek mi ?
EslemVera
benim de kız tanıdığım var sanırım karısının adı hanne
eşim de bi ara hanne diyip duruyodur hena benim kulağıma güzel tınıyordu ama o da kına demek miş hani sen eşlem vera koymaya cak mıydın eşin mi kabul etmedi
Idrar sondasi mesanede kacak olma ihtimaline karsi tedbir amacli takili kaliyor cok yapisma olmus incelmis rahmim sac teli gibi kalmis ondan canim 2 gun daha tutsaymisim bebegide seni de kaybedebilirdik falan dedi cok sukur bununla kurtardik