estağfirullah canım zaman herşeyin ilacı oluyor Mevlana demiş ya
ölürüm dersin ama ölmezsin Allah başta evlatlarımıza kendimize sağlıkla hamileliğimizi tamamlamayı nasib etsin

parça parça ayağa kalkıyorsun canım korkma sadece ilk 2 3 gece sana çocuğu verip alacak eşin vs biri olsun

Evet canım benim de akıntım epey arttı. Kanala girmiş olabilir

Siz bilirsiniz ama karışmak gibi de olsun istemem, çok güzel kız isimleri var bu isimlere gelene kadar. EslemVera
Aslında isimleri buluyorum ama içime sinmiyor zaten mutmain olsam koyardım diyorum
En iyisi klasik isimler ya
Az kaldı karar veririz inşallah

Günaydın bugün kontrolüm vardı iyi geçti bi sıkıntımız yok ama bizim paşa hala yan yatista makat gelişli bir haftadır hiç yer değiştirmemiş:) dr önümüzde bir ay var ama beyefendi hiç bozmuyor kendini dönmezse sezeryan dedi hiç canımı sikmama takmama kararı aldım bakalım deniycem enazindan hayırlısı artık

Canım benim de makat geliş iki kontroldür. Yarın da randevum var, ondan önce baş gelişti. Başka bir forumda birisi anomalili bebekler genelde makat geliştir yazmış canım sıkıldı. Allah korusun. Doktorum hiç öyle birşey demedi. Sadece dönmezse sezeryan dedi. Bi arkadaşım da bu sebepten sezeryan oldu, çocuğu da sağlıklı. Günler yaklaştıkça insan daha bir tedirgin oluyor galiba, inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.

Öyle birşey yok hiç canını sıkma.

Ne düşüncesiz, boşboğaz insanlar var ya. Her boku da biliyorlar. Öf sinirim bozuldu sabah sabah. Sen doktoruna bak boşver. Hayatta bir kitap okumamış cahillerin kulaktan dolma uydurma laflarına itibar etme.

Ne düşüncesiz, boşboğaz insanlar var ya. Her boku da biliyorlar. Öf sinirim bozuldu sabah sabah. Sen doktoruna bak boşver. Hayatta bir kitap okumamış cahillerin kulaktan dolma uydurma laflarına itibar etme.
Kendisinin de makat gelişmiş ve başı dört hafta ileriden gidiyormuş. Ne bileyim benim de makat geliş deyince öyle dedi.

Ya saka mi bu. Hic oule sey mi olur. Ne alaka makta gelisli bebeklerin anomalili olmasi sacmalamislar. Sen de canini sikma boyle seylere. Herkesin gece yataginda uyku pozisyonlari bile farkli. Bebekler de farkli pozisyonlarda olacak tabi karnimizda.

Kendisinin de makat gelişmiş ve başı dört hafta ileriden gidiyormuş. Ne bileyim benim de makat geliş deyince öyle dedi.
Bu Benim ikinci gebeliğim. Kadın aynı kadın, adam aynı adam ama başından beri tüm sürecim ilkinden farklı. Her gebelik şahsına münhasırdır diyor doktorum. Hiç bir kıyas yapma bence kimseyle. Ayrıca şöyle bak bu saatten sonra bir sıkıntı olsa ne olacak ki? Hiç bir şey. O Bebek doğacak. Canını sıkıp stresini arttırmaktan başka işe yaramayacak şeyler. Güzel düşün bebeğine mutluluk hormonları yolla. Stres hormonlarıyla kasılmasın yavrucak.

Akıntı olayı bendede artti bide cok terliyorum hep ıslak gibi kanala girdiğini anlar miyim die merak ediyorum bende

Günaydın ☺☺☺

Rüyamda sezeryan günümü alıyordum
2 Eylül

Son ay olunca
anne adayları rüya aleminde yaşıyoruz resmen
Ay gerçekten bende gece rüya gördüm hic zorlanmadan normal doğurmuşum oğlumu cok güzeldi ama hemşire bi türlü vermedi emzirmek için yalvardım bekleticez dedi cok üzülmüştüm

Akıntı olayı bendede artti bide cok terliyorum hep ıslak gibi kanala girdiğini anlar miyim die merak ediyorum bende
ter kanala girdiğinin belirtisi değildir bence. malum ağustosta karnımız burnumuzda aslında kanala girdiğinde anneler daha rahat nefes almaya başlarmış aşağı indiği için. mide problemleri azalırmış. ama aynı zamanda alt taraf ağrıları çoğalırmış

Kızlar günaydın benim bir haftadır rahmimde batma gibi sancı oluyodu iki gündür sıklığı arttı acile gittim nst de sancı çıkmadı doğum sancısı adet ağrısı gibi olmuyo mu bu neden oluyodur baskıyla birlikte canımı cok yakan bi batma oluyo bilen var mı

yok biliyom cok sıcak malum ondan terliyoz o ayrıda alt tarafta rahmimde uzun süren batma sancısı oluyo acaba kendini ittirmeye mi çalışıyo

yok biliyom cok sıcak malum ondan terliyoz o ayrıda alt tarafta rahmimde uzun süren batma sancısı oluyo acaba kendini ittirmeye mi çalışıyo
O batma sancısı dediğiniz şey rahim ağzı boyunun kısalması demek kızlar. Daha önce yaşadım ordan biliyorum. Yavaş yavaş rahim açılmaya hazırlanıyor. Bu haftalar için normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…