Kan ve idrarda bi sorun cikmadi. Benimki planli sezaryen olacak, bebis aniden kendi pirt diye gelmek istemezse. Bakalim hayirlisi, akinti kokulu fakan degil. Ondan takmadim kafaya. Bi sonraki kontrolde sorayim tekrar.

hep diyordun gercekten

o da bence içten içe hep düşündü
benim oglan doğum v.s. hep hatunla ilgilenecek diye kurdu içerdeki bu hezeyan ve düşünce sonuca kırılma ve ilgi olarak yansıdı
Saskinim sadece. Allah sifa versin kaza sonucta ama geliyorum diyen bir kaza. Bari isik acsaydin da önünü gorseydin. Zaten esimi de annen fenalasti diye aramislar annen dustu diye degil. Surekli hasta oldugundan, hastalandi basi dondu dustu gozuyle bakiliyor. Evden disari cikmayan biri doktoru da diyor bolsu ic yuruyus yap diye ama dinleyen kim.
Insallah cabuk iyilesir ama doktor iyilesmez demiş, kemik erimesi var ve yaşlı diye. Yemek yiyebilecek hale getirwbiliriz demis doktor. Allahtan kalcasini falan kirmamis.

Benimki ya yumurta akı gibi ya hafif sarı renk oluyordu
Yeşil renk olması cok normal gelmedi
Tahlil yaptılar mı

Kan ve idrarda bi sorun cikmadi. Benimki planli sezaryen olacak, bebis aniden kendi pirt diye gelmek istemezse. Bakalim hayirlisi, akinti kokulu fakan degil. Ondan takmadim kafaya. Bi sonraki kontrolde sorayim tekrar.
Bendede koku yoktu ama artıs olunca bide kanda bakteri cıkınca yazdı işede yaradı bide normal düşünüyorum nasipse
Su anda hiç yok kadar az bi ara külotum ıslanıyırdu iki üç hafta kadar önce

Merhaba biz kontrolden ciktik..doktoruma süreci anlattim.bebek biraz stresten etkilenmis akcigerlerinde hafif genisleme olmus ve kordonlar cok fazla yakinlasmis..kafasi yine buyuk..eger 2 hafta icinde kendi gelmezse zaten cikisi zor olur ama bencede psikolojik olarak normale hazir degilsen kendini yipratma dedi.suan 3 kilo olmus zaten vucududa iri kafasida dedi ve 6 eylül gibi aliriz dedi..tipini yedigim suratini gosterdi ama tamda cihazin renkli ciktisi bozuldu :)))) aylar sonra gördüm..naasil mutluyum

Eklentiler

• 20190815_111455.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 86
Bendede koku yoktu ama artıs olunca bide kanda bakteri cıkınca yazdı işede yaradı bide normal düşünüyorum nasipse
Su anda hiç yok kadar az bi ara külotum ıslanıyırdu iki üç hafta kadar önce
Ay yok valla, ben surekli ped degistiriyorum, yoksa giysilerim batiyor. Akintisiz olmak nasil bi seydi unuttum.

Ay maşllah ona kocaman olmus tombik yanak

Gecmis olsun, en cok sana. Ama kaynananin baska bakicisi yok mu? Kendi kizi ya da baska gelini, kardesi falan? Senin bakima ihtiyacin var.
Kizi var ama nasil yaparlar bilmiyorum. Kayinpederim yemegini yapar yedirir onda sikinti yok ama kadinin nazi niyazi bitmez. Surekli esimi arayip anan fenalasti gel diyecekler. Kaynanam oglum cok agrim sizim var gel diyecek surekl8 ve ben delirecem. Simdi plan yaptim benim eve gelme durumu falan olursa diye dogumdan once annemin evine tasinmak icin valiz hazirlayacagim kendime.
Baktim naz olayini ilk dogumumdaki gibi abartti ve esim eve getirmeye kalkti daha onlar eve girmeden taksi tutup ben gidecegim. Ilk dogumumda ben lohusayken kanana kayinpeder bende ve ben sezeyanli halimle onlara yemek yapacam diye ugrasmaktan cok hasta oldum. Ustwlik de yemeklerimi begenmeyip sikayet edip durdular.
Amaelyati mide fitigi ameliyati olmasina ragmen midemin yarisini kesip aldilar diye konustu hep. Hasladigim yumurta bile dokunmuştu ki bebeklere bile ek gidaya gecerken yumurta da veriliyor. Bu yazilarima bak8nca vocdansiz gibi duruyorum ama cok cektim lohusayken. Ve cidden cok korkuyordum birsey cikaracak diye.

Yaşadığın dönem kolay değildi ama şükret sağlıklı amacın bakanı da var sen kendine odaklan kayınvalidrn ne güzel gelecekmiş bak arkadaşında yanlız değilsin doğumdan sı ra annende gelir inşallah hayat mucizelere gebe

Masallah ne guzel poz vermis tosbik. Sen icin8 ferah tut. Dogum icin de annen icin de endiselenmemeye calis. Hamileleiklerimiz de ne siki tilarla gecti. Nifty testleri bile yaptirdik. Insallah saglikla da aramiza katilirlar. Cidden hersey olacagina variyor.

Bunun neresi vicdansizlik. Asil lohusa kadinin evine yerlesmek vicdansizlik. Bence de annene git boyle bir durum olursa. Kendi kizinin dusunmesi gerekir en basta.

Allah göstermesin bir daha. Çok geçmiş olsun
Aynen eldivenleri de birkaç kez takmıştım sonra çıkarttım

Anne karnında el kullanma egzersizleri yaptığından
Eldivene girince çocuk neye uğradığını şaşırıyor

Ama kundak yaptım ben kızıma
O kadar rahat uyurdu ki
Kendini uyandırmazdı elleri bağlı olduğundan

Uyku zamanı geldiğinde kundak isterdi artık el kadar bebek

Ay maşallah ya yerim onu ben
Doğduğunda tam da böyle olacak annesi

O stres inan ki hiç etkilemiyor bebeği içini ferah tut
Sağlıklı olsun yeter ki
bi şekilde kucağına gelecek o meleğin
Ben sonuna kadar normal gittim
Ne açılmam oldu ne sancım
Suni sancıyı bile hissetmedim
Sonra sezeryan oldum toplamda 30 dk içinde kucağımda bebeğim vardı
Kolay doğumlarımız olsun inşallah

yok biliyom cok sıcak malum ondan terliyoz o ayrıda alt tarafta rahmimde uzun süren batma sancısı oluyo acaba kendini ittirmeye mi çalışıyo
olabilir valla vücut düzenimiz şaştı iyice içerde neler oluyo kim bilir
Enfeksiyon kapmıs olabilirmisin acaba ?
Benimde bi ara artmıstı fitil kullandım gecti
Bazı akıntı türleri bebek doğarken kalıcı zararlar verebiliyormus mühendisinoglu hesabında yazmıstı
sanmıyorum onun belirtileri yok ne yanma ne koku vs. yine de devam ederse doktora sorarım bi. şimdi daha devamı gelmedi

Kızlar doktoruma sordum sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor diye, doktorum 38 hafta bitince yapıyormuş. Ben şuan 35+1im. Nasıl olacak yani 37+6dan sonra mı alacak, yoksa 38+larda mı olacak.

Bu tarz şeyleri okuyup canını sıkma lütfen . Resmen insanı kötü düşünmeye zorluyorlar. Benim görümceminde dönmedi 38 de sezeryana aldılar . Hiç bir anomali de yok kızımızda 3 yaşına geldi maşallah. Sen içini ferah tut şurda ne kaldı . Yeterki kucağımıza gelsinler. Ha sezeryan ha normal .

olabilir valla vücut düzenimiz şaştı iyice içerde neler oluyo kim bilir

sanmıyorum onun belirtileri yok ne yanma ne koku vs. yine de devam ederse doktora sorarım bi. şimdi daha devamı gelmedi
Ben doktora ne zaman akıntım var desem fitil veriyor. Yanma koku vs olmadığı halde. Şimdi yine kremsi bir akıntı var. Yarın söylesem mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…