Kızlar bu arada Sigorta ve hastane işlerimi hallettim doktorumun yenl hastanesinde Doğum yapabileceğim ekstra ödemeden çok rahatladım Pazartesi akşam üzeri randevu aldım bakalım ne diyecek ay çok heyecanlı 38+0 da tam randevu
Ben hala cantami yapamadim. Siparis ettigim gecelikler mng kargo sayesinde uzayin derinliklerinde kayboldu. Bu ara siparis ettigim hicbi seyi getirmeyen bir mng subesiyle basim dertte. Anlatsam roman olur da kisa keseyim. Bu sicaklarda magazaya gidip gecelik alamam. Avm hic gezemem, cok cabuk yoruluyorum ve ayaklarim cok agriyor. Siz nereden aldiniz gecelikleri? Tabi artik siparis vermeden once kargo sirketinin mng olmadigindan emin olmam lazim. Ben sade, gunluk de kullanabilecegim fazla cici bici olmayan gecelik ariyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Ben de nefret ediyorum temizlikten. Ama bayramdi, tatildi derken yardimcim cok aksatti beni bu ara. Ev yine rezil durumda. Ay sonunda perdeleri ve koltuklari yikaticam sonra buyuk temizlik defterini kapaticam valla.
Bu arada dogumdan once annelerin bu temizlik sevdasinin bir adi varmis. Cok tatli, nesting deniyormus. Icgudusel bir olaymis, yuvayi bebek icin derleyip toplayip hazirlamak. Kuslar ve diger hayvanlarda da varmis ayni icgudu.
Evet 15 dakikada bir geliyor 1 dakika kadar sürüyor ve gidiyor. Midem deli gibi yaniyor.
Isin kotu yani evim temizlenmedi heryer heryerde. Haftaya temizletirim diye dusunuyordum. Valizimde bile eksikler var. Bu agri olayi isi bozdu. Artik hersey oldugu kadar.
Aksam esime sinir oldum. Benim evde agrim var biliyor yanimda da kardesim var ama olsun. Bizimki hastaneye anasina koşuyor. Anasinjn basinda da kardesi var zaten. Neymis rontgene gidecekmis. Birsuru hastabakici var ve refakatcisi da var ama yok ille benim adam da gidecek. Agladim sinirimden. Ban bu gerginligi yasatmaya hakki yok.
Doktora gittim ben de ultrason ile bakti rahim agzin kapali erken dogum gibi bir durum yok ama nstni gormem lazim dedi. Gittim cektirdim geldim. Doktorum agrin var senin dedi. Haftaya da izne cikiyor.
Duzenli agrin cikmis 20 dakikada bir agrin var bu bebek beklemez dedi. Cumartesi pazar hafif kanaman olsa bile kadindogum acile git bebegi alirlar dedi. Eger cumartesi pazar olmazsa pazartesi sali hastanedeki doktorlardan birine ac olarak gel nst cektir dedi. Nst bugunku gibi olursa bebegi alirlar dedi. Eger pazartesi veya sali dogmazsa 26sinda pazartesi planlanan gunde ben yaparim sezeryanini dedi.
Doktorum bu nstyi sabah gorseydim bugun bile alirdim bebegi dedi.
Kizlar ya cok canim sikildi panik makamiyim. Dunku kaynana stresi beni erken dogurtacak sanirim. Cidden dun stresten omrumden omur gitti.
Gecekten de 1 saattir 20 dakikada bir agri gelip gidiyor. Evine git yatip dinlen suyunu ic ama ben bu bebegin bekleyecegini sanmiyorum dedi doktor. 2 gundur de cok yoruldum. Sanci olayini da cok hissetmiyordum arada alt kasiklarimda ve vajinada baski hissediyordum. Hani bebek kendini gerip karnimizi kare yapiyor ya o sekilde bir sertlesme ve ardindan hafif kramp gibi bir agri gelip gidiyordu ve bu yaklasik 1 aydir vardi ben onemsememistim. Bugun ise 20 dakikada geliyor ve adet agrisina benziyor. Bebek icin kuvoze de girebilir dedi doktorum.
Canım benim de makat geliş iki kontroldür. Yarın da randevum var, ondan önce baş gelişti. Başka bir forumda birisi anomalili bebekler genelde makat geliştir yazmış canım sıkıldı. Allah korusun. Doktorum hiç öyle birşey demedi. Sadece dönmezse sezeryan dedi. Bi arkadaşım da bu sebepten sezeryan oldu, çocuğu da sağlıklı. Günler yaklaştıkça insan daha bir tedirgin oluyor galiba, inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.
Canım.benim hep makat geliş olarak söyledi doktor. O ne demekmiş yaa ne alaka bebeğin şekliyle sağlığı yeğenim de makat gelişti hatta normal doğurmuştu doktor yıllar önce ay insanlar can sıkmaya bayılıyorlar şuan okuyunca bile.tuylerim.diken diken oldu. Ben itibar e tmiyorum böyle.seylere sende kulağını tıka tatlım
Ben de nefret ediyorum temizlikten. Ama bayramdi, tatildi derken yardimcim cok aksatti beni bu ara. Ev yine rezil durumda. Ay sonunda perdeleri ve koltuklari yikaticam sonra buyuk temizlik defterini kapaticam valla.
Bu arada dogumdan once annelerin bu temizlik sevdasinin bir adi varmis. Cok tatli, nesting deniyormus. Icgudusel bir olaymis, yuvayi bebek icin derleyip toplayip hazirlamak. Kuslar ve diger hayvanlarda da varmis ayni icgudu.
Amin canim insallah cümlemiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz. 34+3 deyiz,suyum erken geldigi icin böyle oldu,herseyde var bir hayir.rabbim yardimcim olsun ins
Sizinle günümüz aynıymış biz de 34+3üz. Riskli haftaları atlattık sayılır. Tabi minik içeride ne kadar dursa kardır. Inş sağlıkla kucaklarsınız mümkün olan en geç zamanda
Doktora gittim ben de ultrason ile bakti rahim agzin kapali erken dogum gibi bir durum yok ama nstni gormem lazim dedi. Gittim cektirdim geldim. Doktorum agrin var senin dedi. Haftaya da izne cikiyor.
Duzenli agrin cikmis 20 dakikada bir agrin var bu bebek beklemez dedi. Cumartesi pazar hafif kanaman olsa bile kadindogum acile git bebegi alirlar dedi. Eger cumartesi pazar olmazsa pazartesi sali hastanedeki doktorlardan birine ac olarak gel nst cektir dedi. Nst bugunku gibi olursa bebegi alirlar dedi. Eger pazartesi veya sali dogmazsa 26sinda pazartesi planlanan gunde ben yaparim sezeryanini dedi.
Doktorum bu nstyi sabah gorseydim bugun bile alirdim bebegi dedi.
Kizlar ya cok canim sikildi panik makamiyim. Dunku kaynana stresi beni erken dogurtacak sanirim. Cidden dun stresten omrumden omur gitti.
Gecekten de 1 saattir 20 dakikada bir agri gelip gidiyor. Evine git yatip dinlen suyunu ic ama ben bu bebegin bekleyecegini sanmiyorum dedi doktor. 2 gundur de cok yoruldum. Sanci olayini da cok hissetmiyordum arada alt kasiklarimda ve vajinada baski hissediyordum. Hani bebek kendini gerip karnimizi kare yapiyor ya o sekilde bir sertlesme ve ardindan hafif kramp gibi bir agri gelip gidiyordu ve bu yaklasik 1 aydir vardi ben onemsememistim. Bugun ise 20 dakikada geliyor ve adet agrisina benziyor. Bebek icin kuvoze de girebilir dedi doktorum.