Ben suwen'den aldim pijama takimi ve sabahlik

ay onu bende okudum hatta bi yerde erken doğum belirtisi olarak yazıyo ben de çılgın gibi temizlik yapıp yaptırıyorum normalde elimi sürmüyordum :))))

Ay yapma ya bak cocugun dogacak kendini üzme bu kadar anlamıyor seninki görmüyor ne yapalım üzerek kendini gene kendine zarar veriyorsun

Ay bir kaç saat bakmadım herkeste bomba haberler , tamam seninde zamanın yakın zaten de küveze niye girebilir onu anlamadım

Canım.benim hep makat geliş olarak söyledi doktor. O ne demekmiş yaa ne alaka bebeğin şekliyle sağlığı yeğenim de makat gelişti hatta normal doğurmuştu doktor yıllar önce ay insanlar can sıkmaya bayılıyorlar şuan okuyunca bile.tuylerim.diken diken oldu. Ben itibar e tmiyorum böyle.seylere sende kulağını tıka tatlım

Yaa cok tatlı
İlk defa duydum bunu
Bi enerji gelirmişim duymustum
Mesela simdi yoğurt mayaladım sütlaca giriştim
Doguruyormuyum ne

Amin canim insallah cümlemiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz. 34+3 deyiz,suyum erken geldigi icin böyle oldu,herseyde var bir hayir.rabbim yardimcim olsun ins
Sizinle günümüz aynıymış biz de 34+3üz. Riskli haftaları atlattık sayılır. Tabi minik içeride ne kadar dursa kardır. Inş sağlıkla kucaklarsınız mümkün olan en geç zamanda

38. Hafta içindesiniz neden kuvöz dedi ki. Inş herşey yolunda gider iyi düşünmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…