Eşimin tişörtleriyle geziyorum evde
Kendisininkileri zaten yardımcı yapıyor ben hayatta anlamam ne temizlikten ne ütüden hele bu sıcaklarda anlasamda yapamazdım herhalde :)
Ya bende birkaç kez eşinin tişörtünü giydim
Temizlik için aynı şeyi düşünüyorum mutfağı severim ama temizlik hiç bana göre değil

37de 3750 ydi canım
39 0 da 4050 doğdu
O zaman iyi olmuş sezaryen olması çünkü benim bir arkadaşım 4 kilo çocuğunu ille normal dogurucam dedi ve çocuğun boynunu 2 sene tedavi etmek zorunda kaldılar bir sıkıntı olmuştu. Şimdi bana da iri diyor doktorum o nedenle tarih belirledik hatta ama hep içimde bir acaba var. Ultrason mu yanılıyor acaba diyorum ama gören herkes de ikiz mi taşıyosun diyor karnım da büyük yani karar kısmi da zor yanlış bi karar alıp riske de girmek istemiyorum ne bileyim.

İki tane cihaz oluyormus bana bir cihaz takıldı
Gecen hafta sordum cengizhan bey (doktorum) sancıya baktırmıyor bu haftalarda demişti kız
Belki bu hafta değişir bilemedim
Tek cizgi cıkıyor ekg gibi bişey
O zaman bilemedim. Benim karnima 2 tane yuvarlak birsey taktilar ama onlar tek cihaza bagliydi. Ondan da yazili kagit cikiyor ustunde 2 sira cizgiler var dedigin gibi ekg ye benziyordu.

O zaman bilemedim. Benim karnima 2 tane yuvarlak birsey taktilar ama onlar tek cihaza bagliydi. Ondan da yazili kagit cikiyor ustunde 2 sira cizgiler var dedigin gibi ekg ye benziyordu.
O yuvarlak bi taneydi işte bakalım yarın ola hayrola
Senin sancılar ne durumda hala 15dkda bir mi

canım tabi sen bilirsin de arkadaşımda aynı kilo da 40 artılarda ama normal doğum yaptı
benim canının istediği zaman a kalsaydı 40 da 4250 hatta doğana kadar da 4400 e ulaşabilirdi herşeyi geçtim benim fizyolojim kesinlikle elverişli değilmiş (2 doktorun kesin kararı ) şimdi gittiğim 3 doktorda yapın değişmez aradan ne kadar yıl geçerse geçsin dedi senin anlattığın gibi durumlar da var tabi çatı darlığı olanlarda hayırlısı olsun hakkında senin şuan gr. kaç ve tarih ne veriyorlar??

son zamanlarda hep cihaz ların ölçümlerinin altında doğduklarını duyuyorum hatta ağustos topiğinde biri herkese soruyordu 10 kişiden 9 u 200 gr altında doğurmuş 1i üstünde...

O yuvarlak bi taneydi işte bakalım yarın ola hayrola
Senin sancılar ne durumda hala 15dkda bir mi
Evet 15 dakikada bir geliyor 1 dakika kadar sürüyor ve gidiyor. Midem deli gibi yaniyor.
Isin kotu yani evim temizlenmedi heryer heryerde. Haftaya temizletirim diye dusunuyordum. Valizimde bile eksikler var. Bu agri olayi isi bozdu. Artik hersey oldugu kadar.
Aksam esime sinir oldum. Benim evde agrim var biliyor yanimda da kardesim var ama olsun. Bizimki hastaneye anasina koşuyor. Anasinjn basinda da kardesi var zaten. Neymis rontgene gidecekmis. Birsuru hastabakici var ve refakatcisi da var ama yok ille benim adam da gidecek. Agladim sinirimden. Ban bu gerginligi yasatmaya hakki yok.

Ben biraz abarttım bu konuyu
İki tane cossy by aqua dan (caddede) gecelik ve sabahlık aldım
Bi tane lcw den düz pembe pijama aldım
Bi tane terziye kokos dantelli falan sabahlık ve gecelik diktirdim :)
Lcw'ye bakiyorum, iki uc tane model kalmis sadece. Pek bi sey bulamadim. cossy by aqua sitesine bir bakayim. Bu markayi duymamistim daha once.

hay Allahım ya ben de burda sinir oluyorum umursama ya iyiki kardeşin var hemen valizini hazırla sıklığı da takip et evi de umursamadan edemiyorsan şöyle bi toplasın kardeşin senin olası bir durum için güçlü ve diri olman lazım açsan mutlaka karnını güzelce doyurki gücün olsun

Ya bende birkaç kez eşinin tişörtünü giydim
Temizlik için aynı şeyi düşünüyorum mutfağı severim ama temizlik hiç bana göre değil
Ben de nefret ediyorum temizlikten. Ama bayramdi, tatildi derken yardimcim cok aksatti beni bu ara. Ev yine rezil durumda. Ay sonunda perdeleri ve koltuklari yikaticam sonra buyuk temizlik defterini kapaticam valla.
Bu arada dogumdan once annelerin bu temizlik sevdasinin bir adi varmis. Cok tatli, nesting deniyormus. Icgudusel bir olaymis, yuvayi bebek icin derleyip toplayip hazirlamak. Kuslar ve diger hayvanlarda da varmis ayni icgudu.

Akışa bırak canım , sinirlerin bozulmasın bırak kuzun istediği zaman gelsin
Bana da doktorum Doğum 37.hafta bile olabilir kanala yerleşmiş dedi göbek tamamen düşük
Ama anlamada aynı şeyi demişti doktor 40+4 de doğdu , kesinliği zaten bilinmeyen bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…