ay onu bende okudum hatta bi yerde erken doğum belirtisi olarak yazıyo ben de çılgın gibi temizlik yapıp yaptırıyorum normalde elimi sürmüyordum :))))
Ay yok erken dogum belirtisi olamaz. Ben gecen aydan beri her seyi temizlemek istiyorum. Her sey gozume batiyor. Duvarlari yikatasim var

Pazartesi tekrar kontrol var şu an tam kaç bilmiyorum ama 36+0'da 3300 gram ölçtü doktor. Ve 26 ağustosa yani 38+3 oluyor gün verdi. Kafam çok karışık. Hangisi en hayırlısı olur bilemiyorum.

Pazartesi tekrar kontrol var şu an tam kaç bilmiyorum ama 36+0'da 3300 gram ölçtü doktor. Ve 26 ağustosa yani 38+3 oluyor gün verdi. Kafam çok karışık. Hangisi en hayırlısı olur bilemiyorum.
zor karar ve bence ilk doğum anladığım kadariyla 39+0ı bekleseydi iyiydi imkanın varsa 2. 3. doktor görüşü al bence

Sizinle günümüz aynıymış biz de 34+3üz. Riskli haftaları atlattık sayılır. Tabi minik içeride ne kadar dursa kardır. Inş sağlıkla kucaklarsınız mümkün olan en geç zamanda
Atlattik allahin izniyle.bir saatde Bir saat bir günde bir gün.bu gece veya yarin sabah olur diyor doktorum bakalim bekliyoruz

O zaman en iyi seçenek lcw. Kargosu çok hızlı geliyor, modelleri de gayet günlük de kullanılacak rahat tarz ben nevresim sipariş ettim hemen ertesi gün kargoya verildi bi sonraki gün elimdeydi.

Ben biraz abarttım bu konuyu
İki tane cossy by aqua dan (caddede) gecelik ve sabahlık aldım
Bi tane lcw den düz pembe pijama aldım
Bi tane terziye kokos dantelli falan sabahlık ve gecelik diktirdim :)
Kız hepsini hastanede giymeye günün yetmez, bi gece fazladan kal bari hastanede

anaa ne tatlı maşaallah yumoş yanak
tarih verdi mi
Tşk ederim tarih için daha önce 38 dolunca alırız 9-10 eylül gibi demişti ama bugün konuşmadık büyük ihtimal o tarihler olur. 28 yada 29 ağustosta kontrolüm var yine. Hem kontrol olacak hem doğum iznine ayrilcam hem de kan alınıp anestezi hazırlığı yapılacak.

Aynı benim gibi oluyorsun eylül annesi olacaktım dün bebeğim kucağıma aldım akıntılarım bianda artı 1 hafta da daha da çoğaldı idrar çıkma isteği derken gece suyum patladı acilen hastaneye gittik açılma şancım oldu 3 santim gidene kadar acilma cogaldi cok şükür bebeğim doğdu bugün çıktık hastaneden sana tavsiyem doktora git benim gibi spriz doğum olmasın:)

Iyi geceler kızlar eylül annesi olmak için gün sayarken aniden gelen suyum ve bebegin kanala girmesi acilen doğuma girdimçok şükür bebeğim doğdu babasıyla 15 ağustos doğum gününde hemde spriz oldu bize ağustos annesi oldum bugün çıktık hastaneden darısı sizlerin başına rabbim sag salim kavuştursun yavrularınıza

Gözünaydın darısı bize. Ne kadar doğdu :)

Saat 4 uykum yine kacti görümcemin ufak oglu uyurken geziyor odaya geldi baya bi sicradim ama Allahtan uykum hafif. anladim oldugunu esime dicem ki cocugu gotur yataga girmesiyle bizimkinin yataktan fırlamasi bir oldu Allaaaaaah diyeeee yarim saat yatak icinde güldümmmm..gülce fırladi sandim demez mi bir de korkma kizim ben korurum seni falan dedim ama nasil krize girdim gülmekten kv falan uyanmistir gecenin 4ünde manyak mi bu diyordur herhaldeeee neyse yatirdik cocugu ben suan lavabodan yaziyorum bir de sinirlendi guluyorum diyeee..uyuyodum bise dokundu ne guluyosun falan diyo yataga geri gitsem tutamiyorum kendimi,sinirlerim mi bozuldu nedir

Sağlıkla neşeyle büyütün inş. Kaç haftalık doğurmuş oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…