Benim belim agrıdan kopuyor
Ay gecmis olsun. Karninda da toplanma falan var mi ya da kasiklarda da agri. Benim alt karnimda agrim.sanci gelince de vajinal baski da oluyor. Bel agrisi da dogum belirtisi olabiliyormus. Dikkat et bebegin harwketlerine de.

Ay gecmis olsun. Karninda da toplanma falan var mi ya da kasiklarda da agri. Benim alt karnimda agrim.sanci gelince de vajinal baski da oluyor. Bel agrisi da dogum belirtisi olabiliyormus. Dikkat et bebegin harwketlerine de.
Cok sağol
Karnımda dedigin gibi ara ara toplanma hissediyorum
Ama göbegim hala yukarıda
Resmen göbegimin düşmesini kıstas alıyorum kendime dogum zamanı icin :)
Vajinal baskı bugun max iki kere olmustur
Bebegimde sagolsun organlarımı delercesine aralarda döndügü icin agrımı daha cok hissediyorum
Yarın sabah kontrolum var ama nst de hic sancıma bakıldıgını sanmıyorum direk bebegin kalp atıslarını görüyorum cunku :/

Beni en motive eden yorum oldu sanırım teşekkür ederim evet avantajını yadsımıyorum şükür ama bu şekilde 40 a kadar gidip suni sancı ihtimali birden korkuttu beni. Doktorum net birşey diyemedi çünkü

Nst deki ustteki cizgu bebegin kalp atislari, alttaki cizgi ise senin agrin oluyor. Yani agr8 ve bebek kalp atisina ayni anda bakiliyor.

Nst deki ustteki cizgu bebegin kalp atislari, alttaki cizgi ise senin agrin oluyor. Yani agr8 ve bebek kalp atisina ayni anda bakiliyor.
İki tane cihaz oluyormus bana bir cihaz takıldı
Gecen hafta sordum cengizhan bey (doktorum) sancıya baktırmıyor bu haftalarda demişti kız
Belki bu hafta değişir bilemedim
Tek cizgi cıkıyor ekg gibi bişey

Evet normalde dayanılcak en sıcak suya oturuyormussun ben gebe oldugum icin ılık suya oturttular anlık rahatlama saglıyordu oturup direk gece yatısına geciyordum
Benim belim agrıdan kopuyor
Duşta sıcak su tuttum anlık rahatlattı çıkınca kremimi sürdüm valla ne Zormuş benim oğluş hep aşağılarda sürekli baskı halinde en sonunda hemoroit yaptı beni bu arada ben ağrısı dışında başka belirtiler oluyomu aman dikkat et artık riskli haftalarımız benimde karnım baEn çok sertleşiyor am nst de sancım çıkmadı dün kontrolüm vardı

Ben hala cantami yapamadim. Siparis ettigim gecelikler mng kargo sayesinde uzayin derinliklerinde kayboldu. Bu ara siparis ettigim hicbi seyi getirmeyen bir mng subesiyle basim dertte. Anlatsam roman olur da kisa keseyim. Bu sicaklarda magazaya gidip gecelik alamam. Avm hic gezemem, cok cabuk yoruluyorum ve ayaklarim cok agriyor. Siz nereden aldiniz gecelikleri? Tabi artik siparis vermeden once kargo sirketinin mng olmadigindan emin olmam lazim. Ben sade, gunluk de kullanabilecegim fazla cici bici olmayan gecelik ariyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Beni en motive eden yorum oldu sanırım teşekkür ederim evet avantajını yadsımıyorum şükür ama bu şekilde 40 a kadar gidip suni sancı ihtimali birden korkuttu beni. Doktorum net birşey diyemedi çünkü

Öyle bir şey olsa bile çok büyük avantaj çünkü suni sancı açılmanın hiç olmadan başladığı doğumlarda çoğu zaman işe yaramıyor. Açılma varken verilirse aksine hızlandırıyor :) gönlünüzü ferah tutun yolun yarısı siz farketmeden tamam olmuş her türlü keyfini çıkarın :) doktorlar iyi kötü her türlü ihtimali söylemezlerse rahat edemiyorlar o yüzden öyle konuşmuştur.

Söylenilen kiloda doğdu mu peki yani iri mi doğdu gerçekten?

Ben biraz abarttım bu konuyu
İki tane cossy by aqua dan (caddede) gecelik ve sabahlık aldım
Bi tane lcw den düz pembe pijama aldım
Bi tane terziye kokos dantelli falan sabahlık ve gecelik diktirdim :)

Gelsin tabi hayırlısıyla tüm kuzularımız da karnım yukarda hala düşmesi gerekmiyormu :/

Ay ben aksine hıçkırınca çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…