ssvd de aynı cesareti ister bence. denemek bile harika.
du bakim evde mi doğum yapsam ay ama suda doğuma bayılıyorum. o kadar doğal ki. o bebeğin suya doğuşu, orda gözlerini açışı, hala kendini anne karnında sanışı ve oksijenle tanışması şartlar elverseydi yapmayı çok isterdim. ama annem hep cesaretli ve soğukkanlı bi kadındır. mesela doğumumda bizim hastanede içeriye 1 kişiyi alıyorlar. annemi alıcam ben. o beni cesaretlendirir bana direktifler verir. eşim de arada girer çıkar. zaten hiçbişey yapamaz o eli ayağı titrer

Günaydın güzel anneler bütün aylar geçtide sanki şu 20 gün geçmek bilmiyor hayırlısıyla kavuşmak istiyorum oğluşuma kimi zaman korktum kimi zaman endişelendim ama bu güzel duygunun sonlarına yaklaşırken karnımdaki kıpırtılarını özliycem musmutlu haftalar diliyorum.

Su da Doğumu bende sordum doktorum yaptırıyor ekstra hazırlık olduğu için bin tl gibi bir fark oluyor demişti doktor , oralara gelelimde bakarız demişti , şimdi değişen hastanede daha pahalıdır muhtemelen
Ben Doğumdan bahsederken eşim benimle konuşma yaptı bende isterim Doğuma girmeyi ama çok fena olurum seni çaresiz görmeye dayanamam fln bende sen kapıda bekle doktorla biz hallederiz dedim zaten ne hallerde olucam kimbilir eşimin yanımda olması da ayrıca gerer beni

Bende çok seviyorum o kıpırtılara öyle alıştım ki valla bence zaman hızlı geçiyor yakalayamıyoruz bile o yüzden şu anın tadını çıkar hepsinin keyfi başka bence

ay aynen bende böyle düsünüyorum. bana acıyan gözlerle bakan birileri olmasın bu benim modumu düşürür. evet extra fark oluyor onun odası bile farklı oluyor. bakarsın ikinciyi eve havuz kurup doğuruveririm

Bende çok seviyorum o kıpırtılara öyle alıştım ki valla bence zaman hızlı geçiyor yakalayamıyoruz bile o yüzden şu anın tadını çıkar hepsinin keyfi başka bence
Kıpırtılar azaldı mı son haftalarda? Yoksa bende mi bir gariplik var. 34. haftada birden azaldı, doktor bebeğin duruşuyla alakalı dedi ama korkmuyor değil insan. Bir de aklıma suyun azalmış diye bir şey soktu. Günler geçmek bilmiyor.

Tadını çıkarmaya çalışıyorum canım hemoroit fırladı bende son haftalarım biraz sancılı geçiyor ama olsun napalım her hamişin başına gelebilen şeyler allah başka dert vermesinde sağlık sıhhat içinde alalım kucağımıza

ay aynen bende böyle düsünüyorum. bana acıyan gözlerle bakan birileri olmasın bu benim modumu düşürür. evet extra fark oluyor onun odası bile farklı oluyor. bakarsın ikinciyi eve havuz kurup doğuruveririm
Evet ya suda Doğum olsa arada gelip gitsn isterim ama , normal Doğumda ben o büyünün bozulmasını istemem , filmlerdeki gibi doğunca çağırıp kucağına versinler fln geleneksel düşünüyorum

Evet ya suda Doğum olsa arada gelip gitsn isterim ama , normal Doğumda ben o büyünün bozulmasını istemem , filmlerdeki gibi doğunca çağırıp kucağına versinler fln geleneksel düşünüyorum
aynen hahah. bide esime tembihliyorum ayağına mürekkep sürdüklerinde koluna da bastır diye o anda aklına gelirse tabi.

Ben 38 e girdim bazen dönmeye çalışırken ayağı dirseği fln batıyor , belli pozisyonlarda sıkışık halde o yüzden hareketi azalması normal birde büyüdüğü için daha çok uyuyor artık ama belirli zamanlarda kontrol et tabi ben bir süre hissetmeyince yemek yiyip sola yatıyorum birkaç kımıldaması yetiyor

Canım suyunda öyle çok azalma olsaydı alırdı seni seZeryana içini ferah tut önemli bişiy yoktur allahın izniyle

Çok teşekkür ederim.Ssvd grubundan hatırlıyorum sanki bu kitabi. Rüyalara giriyor bu doğum.Insallah kolayca dogururuz

[QUOTE="Delirella, post: 60891634, member: 900653"
Dualarim sizinle, cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Boyle durumlarda Insan ne diyecegini de bilemiyor. insallah bu guclu oglan hayata simsiki sarilir. Sen de ardinda birakirsin tum bu kotu anilari.

ilk sayfalara bakıyım dedim neler buldum şimdi doğumu bekliyoruz duygusallastım
amin inşallah
hatta çok sevdiğim biri var doğum günü 6 eylül. ben de eğer bu ay hamileysem takvim 6 eylülü doğum günü gösteriyor ancak bu kadar olur yani :)
ovulasyon testim koyulaşmış mı? pike doğru gidiyor sanki bu.

H honey bunch canim fotoğraf işini ne yaptin ???
hastanenin fotoğrafçısı var miydi ?
Hastanenin fotografcısı var
Üc paket sundular ama fiyatları bana pahalı geldi birde instagramdan örnek işlerini begenmedim
Armuttan teklifler aldım hem işlerini egitimini beğendiğim hemde ücreti gayet makul bi kızla anlastım
Kücükyalıda oturuyor daha önce central dada calısmıs sartlarını falan biliyor
Dogum öncesi beklerken dogum esnasında beni ve yakınlarımı dogum cıkısı ve ertesi gün cekimi yapıcak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…