- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
İnşallah canım duamdasınErken Doğum kaynaklı kanaması var azalmasını bekliyorlarRabbim şifa verir umarım. 1 yıl arayla ikinci erken doğumum.
İshal oldum ishal sancısı ile hastaneye gittik açılmam olmuş suyum geldi ne yazık ki. Erkek cinsiyeti
Bilinç altımız bize neler yapıyor rüyadaGünaydın Kızlar :)
Ya ben her gece rüyamda Doğumla ilgili bişeyler görüyorum artık :) Dün gece çok ilginçti ama.
Rüyamda annemle babamın yatak odasında Doğum yapıyordum ve Doğumu babam yaptırıyordu tövbe tövbeama o kadar güzel ve rahat bir Doğum yapıyorum ki inanamıyorum. Allahım bu kadar güzel ve kolay mıydı diyorum bebeğimi kendim çekip çıkarıyorum. Hemen sarıyorum bi bakıyorum aynı büyük oğluma benziyor diyorum :) Sonra annem geliyor yanıma anne diyorum doğumum başından sonuna 1 saat bile sürmedi hiçbir şey hissetmedim nasıl oldu bu diyorum şükrediyorum sürekli mutluluktan ağlıyorum :) Sonra babam gelip diyor ki ama o bölgede yırtık oldu onu bi doktora göster yine de istersen :))) Öyle hem saçma hem mutlu hem garip bir rüyaydı :)) daha yenidoğan bebeğim meme meme diyordu flan :))) oyyy sen acıktın mı hemen diyip emzirecekken büyük oğlum günaydın anneeeaaaaa diyip kafama atladı ve uyandım :)))
O kafayla zar zor işe geldim ayaklarım geri geri gidiyor vallahi artık zor geliyorum ama işe gelince de mutlu oluyorum özleyeceğim bu rahatlığı kesin diyorum :/ çünkü nasipse 2 sene ücretsiz izin alıp kendim bakacağım bebeğime, büyük oğlumda da öyle yapmıştım.
ilk fırsatta bakıcamNormal Doğum isteyen ve bunun İçin çabalayan arkadaşlarım” Hypnorthing Mongan Yöntemi”
Lütfen lütfen zamanınız varken bu kitabı okuyun. Nasip olur da vajinal Doğum yaparsanız dua edeceksiniz diye düşünüyorum. :)
Doğum eğitimindeyken önermişlerdi okumamıştım daha bikaç gündür okuyorum ve pişman oldum bu kadar geciktiğime. Fotoğrafını ekleyeyim bir an önce temin edin derim.
Aklıma gelen arkadaşları da ekleyeyim de. A azizanmorcivertkedi yesilus
Ay çok komik ve güzel rüya , ailenin bir şekilde senin yanında ve duygularını paylaştığını görmüşsünGünaydın Kızlar :)
Ya ben her gece rüyamda Doğumla ilgili bişeyler görüyorum artık :) Dün gece çok ilginçti ama.
Rüyamda annemle babamın yatak odasında Doğum yapıyordum ve Doğumu babam yaptırıyordu tövbe tövbeama o kadar güzel ve rahat bir Doğum yapıyorum ki inanamıyorum. Allahım bu kadar güzel ve kolay mıydı diyorum bebeğimi kendim çekip çıkarıyorum. Hemen sarıyorum bi bakıyorum aynı büyük oğluma benziyor diyorum :) Sonra annem geliyor yanıma anne diyorum doğumum başından sonuna 1 saat bile sürmedi hiçbir şey hissetmedim nasıl oldu bu diyorum şükrediyorum sürekli mutluluktan ağlıyorum :) Sonra babam gelip diyor ki ama o bölgede yırtık oldu onu bi doktora göster yine de istersen :))) Öyle hem saçma hem mutlu hem garip bir rüyaydı :)) daha yenidoğan bebeğim meme meme diyordu flan :))) oyyy sen acıktın mı hemen diyip emzirecekken büyük oğlum günaydın anneeeaaaaa diyip kafama atladı ve uyandım :)))
O kafayla zar zor işe geldim ayaklarım geri geri gidiyor vallahi artık zor geliyorum ama işe gelince de mutlu oluyorum özleyeceğim bu rahatlığı kesin diyorum :/ çünkü nasipse 2 sene ücretsiz izin alıp kendim bakacağım bebeğime, büyük oğlumda da öyle yapmıştım.
Normal Doğum isteyen ve bunun İçin çabalayan arkadaşlarım” Hypnorthing Mongan Yöntemi”
Lütfen lütfen zamanınız varken bu kitabı okuyun. Nasip olur da vajinal Doğum yaparsanız dua edeceksiniz diye düşünüyorum. :)
Doğum eğitimindeyken önermişlerdi okumamıştım daha bikaç gündür okuyorum ve pişman oldum bu kadar geciktiğime. Fotoğrafını ekleyeyim bir an önce temin edin derim.
Aklıma gelen arkadaşları da ekleyeyim de. A azizanmorcivertkedi yesilus
ilk fırsatta bakıcam
ay rüyan da ne güzelmiş bende hep rahat doğumlar görüyorumrüyada bile yırtık görmüşsün kız bu perine bizi mahvetti
Ay çok komik ve güzel rüya , ailenin bir şekilde senin yanında ve duygularını paylaştığını görmüşsüninşallah böyle su gibi doğumlarımız olur ne iş yapıyorsun 2 sene ücretsiz izin ne güzelmiş yaaa
Harika ne güzel kendin bakabilme fırsatın olması ve sonra geri dönecek bir işin olmasıAmin canım ya hepimize kolay, güzel, sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah
Ben MühendisimKamuda çalıştığım İçin 2 sene ücretsiz izin hakkım var Zaruri bir durum olmadığı sürece kendim bakarım kuzuma, büyük oğlumda da öyle yapmıştım
harikaaaaHahhaha sorma dün akşam eşime yaptırdım onun etkisiyle öyle bi rüya gördüm sanırım
Ama şaka maka cidden etkili oluyor sanırım çünkü ilk yaptığımızda ciddi ciddi acıyordu dün akşamkinde bayağı bayağı rahatlama vardı öncekilere göre.
İnşallah işe yarar ya nelerle uğraşıyoruz valla
Arkadaşım geçen sene kafaya koyup evde Doğum yaptı ebeyle beraber. Perine masajını hiç aksatmadı, ebe Doğum İçin geldiğinde o kadar yumuşak ve esnek hale gelmiş ki asla yırtık olmaz demiş ve gerçekten de olmadı darısı bize olsun inşallah sağlıkla
Harika ne güzel kendin bakabilme fırsatın olması ve sonra geri dönecek bir işin olmasıkıymetini bil ben Doğum izni sonrası biriktirdiğim izinleri kullanabilirim ücretsiz iznim Yok bari 9 ay olana kadar baksam ona bile razıyım ama kısmet
harikaaaaannem de bana evde suda doğum yap diye az ısrar etmedi bi yerle anlasırız ebe gelir falan dese de insan güvenemiyor acil durumda müdahele açısından. arkadaşın cesaretine hayran kaldım. insanlar önceden yapıyormus ama imkan yokmus yapmak zorundalarmıs. bunu kendisinin seçmesi mükemmel. kesin onun bebeği de cok huzurlu sakin bir bebektir
Canım inşallah bebeğin hayata sımsıkı tutunurErken Doğum kaynaklı kanaması var azalmasını bekliyorlarRabbim şifa verir umarım. 1 yıl arayla ikinci erken doğumum.
İshal oldum ishal sancısı ile hastaneye gittik açılmam olmuş suyum geldi ne yazık ki. Erkek cinsiyeti
Bana da oldu dün. Yarım saat kadar yattım geçti. Alttan ağrı vurdu ve baskı oldu, çığlık attım korktum. Ağla ağla bi hal oldum sonra.Evde yururken saplaniyo dun temizlik vardi gezindim bayaa..4_5 kez okkali sanci girdi yani.. iyisimi evde islerimi halledeyim
Esim dogumdan sonra hastaneye geldi gordu cok sukur bir kere ben goturdum 2 kere de anneme geldi 4 kere gordu goruntulu arama yapiyorum haftaici sondaya yanlislikla bastigim icin 1 haftada cikardi dr um biraz agri yapiyor idrar yaparken cok sukur kurtuldum ipekcikle ugrasiyorum emzir altini degis gazini cikart bir de 3 bucuk yasindaki kizimi idare etmeye calisiyorum buyuklerinde okulu baslayacak oglum 1 e gidecek onun kaydiyla ugrasicam bugun insallahdemi canim ya habire takvime bAKIYORUMkuzu ne alemde eşin gördü mü balkız i
sonda ???
Ben özel sektörde ilaç firmasında çalışıyorum , 1 ay bile ücretsiz izin vermezlerSen ne iş yapıyorsun canım?
Kim bakacak kuzuya? Ya kamuda çalışan kadın İçin en büyük avantaj bu Doğum izni meselesi gerçekten. Eşim asker olduğu için tayin durumu flan derken gittiğim her yerde ayrı iş bulmam gerekecekti. Flört ettiğimiz dönem sağolsun o da beynimi yedi KPSS ye hazırlan devlete gir yoksa çok zor olur bizim için diye diye şükür girdimBir de sanırım 3 çocuktan sonra her çocuk İçin 2 sene emeklilik indirimi gibi bir uygulama gelmiş eşim dalga geçiyor 3. İçin hazırla kendini ben anlamam diye
Canım hastanede de su ve pamuk mu kullanıcaksın? Yanımızda götürmemiz lazım o zaman minik bir kap ile.Tesekkurler canim guzel bilgilerin icinsaf su ve pamuk dusunuyorum bende almadim fazla islak mendil..poposunu yedigim
Yarinn hemennn bakayimmm..tesekkur ederim bende annelere mucizevi cozumleri almistim mahallenin en mutlu bebisi bitti ama digerine sira gelmedi cocuk.dogacak brn kitabi bitiremedim
Yaaa insallah benimki sadece endisedr kalir umarim.uykusuz kalmaya raziyim uykuyla pekte aram yok( sut icin onemliymis) amaa baska seyler olmasin..
Umarimdogumda kv ve yakin arkaasimdan baska kimse olmayacak annemin rahatsizliigindan dolayi..ne bileyim insan kendini cok savunmasiz caresiz hissediyor simdiden..cok isterrim hic degilse arayip bir seyler sormak konusmak ama olmadi..insallah kizim üzmezde banada destek olur..
İnsallahseve seve cekecegiz hemde
Benim iki sene hakkım var da ne oluyor, iki ay kullanıcam da kara kara düşünüyorum taksitler kartlar krediler ne olacak diye. Şu hayatta bir maddi ferahlama göremedim ne babada ne kocada. Hala babamın borçlarıyla uğraşıyoruz, içten içe hissediyorum benden kredi bekliyorlar yine, uzaktalar hamilelik sürecimde yapayalnızım. Bekarken hep yanlarında oldum ama şu dönemde zoruma gitti sabahtan beri ağlıyorum, annemle konuşmamızda mevzu hep borçlar, ben bu halimle bankaya gidip kredi peşinde mi koşturayım, ne yapsam şaşırdım, daha hastane çantamı kapatamadım gecelikler ütü bekliyor, kafam karmakarışık oldu kahvaltımı bile edemedim. Ne yapsam bilmiyorum onlara da kıyamıyorum ama neden kimse beni düşünmüyor, ya da sadece uzaktan düşünüyor.Ben özel sektörde ilaç firmasında çalışıyorum , 1 ay bile ücretsiz izin vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?