Normal Doğum isteyen ve bunun İçin çabalayan arkadaşlarım” Hypnorthing Mongan Yöntemi”
Lütfen lütfen zamanınız varken bu kitabı okuyun. Nasip olur da vajinal Doğum yaparsanız dua edeceksiniz diye düşünüyorum. :)

Doğum eğitimindeyken önermişlerdi okumamıştım daha bikaç gündür okuyorum ve pişman oldum bu kadar geciktiğime. Fotoğrafını ekleyeyim bir an önce temin edin derim.

Aklıma gelen arkadaşları da ekleyeyim de. A azizan morcivertkedi yesilus

Eklentiler

• 23728EBC-E47F-490A-8A5F-CDC311837EC2.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah canım duamdasın
Bak birde şu açıdan düşün
İyi ki hastaneye gitmişsin
Hemen müdahale edilmiş
Beterin beteri var Allah korumuş
Çoğu insan ishali bişeye sayıp hastaneye gitmiyor.
Aslında hepimiz yaşadığın zor sürecin farkındayız.
Bu yüzden moral verip dua etmekten başka bişey yapamıyoruz.
Elimizden gelen bişey olursa, veya herhangi bi konuda yardımımız olabilirse
Bizimle paylaşabilirsin
Yanında olduğumuzu bil

Bilinç altımız bize neler yapıyor rüyada
Hayr olsun canım
Bi avazda doğurursun inşallah
En güzeli kendin bakman tabiki bebeğine
Ben çalışan anneleri çok düşünürüm
Nasıl dayanıyorlar acaba diye

ilk fırsatta bakıcam
ay rüyan da ne güzelmiş bende hep rahat doğumlar görüyorum rüyada bile yırtık görmüşsün kız bu perine bizi mahvetti

Ay çok komik ve güzel rüya , ailenin bir şekilde senin yanında ve duygularını paylaştığını görmüşsün inşallah böyle su gibi doğumlarımız olur ne iş yapıyorsun 2 sene ücretsiz izin ne güzelmiş yaaa

Tamamdır bakacağım canımm teşekkürler bugün akşamüzeri kontrolüm var çatı kontrolü yapar heralde arttık

ilk fırsatta bakıcam
ay rüyan da ne güzelmiş bende hep rahat doğumlar görüyorum rüyada bile yırtık görmüşsün kız bu perine bizi mahvetti

Hahhaha sorma dün akşam eşime yaptırdım onun etkisiyle öyle bi rüya gördüm sanırım
Ama şaka maka cidden etkili oluyor sanırım çünkü ilk yaptığımızda ciddi ciddi acıyordu dün akşamkinde bayağı bayağı rahatlama vardı öncekilere göre.
İnşallah işe yarar ya nelerle uğraşıyoruz valla

Arkadaşım geçen sene kafaya koyup evde Doğum yaptı ebeyle beraber. Perine masajını hiç aksatmadı, ebe Doğum İçin geldiğinde o kadar yumuşak ve esnek hale gelmiş ki asla yırtık olmaz demiş ve gerçekten de olmadı darısı bize olsun inşallah sağlıkla

Amin canım ya hepimize kolay, güzel, sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah
Ben Mühendisim Kamuda çalıştığım İçin 2 sene ücretsiz izin hakkım var Zaruri bir durum olmadığı sürece kendim bakarım kuzuma, büyük oğlumda da öyle yapmıştım

Harika ne güzel kendin bakabilme fırsatın olması ve sonra geri dönecek bir işin olması kıymetini bil ben Doğum izni sonrası biriktirdiğim izinleri kullanabilirim ücretsiz iznim Yok bari 9 ay olana kadar baksam ona bile razıyım ama kısmet

harikaaaa annem de bana evde suda doğum yap diye az ısrar etmedi bi yerle anlasırız ebe gelir falan dese de insan güvenemiyor acil durumda müdahele açısından. arkadaşın cesaretine hayran kaldım. insanlar önceden yapıyormus ama imkan yokmus yapmak zorundalarmıs. bunu kendisinin seçmesi mükemmel. kesin onun bebeği de cok huzurlu sakin bir bebektir

Sen ne iş yapıyorsun canım?
Kim bakacak kuzuya? Ya kamuda çalışan kadın İçin en büyük avantaj bu Doğum izni meselesi gerçekten. Eşim asker olduğu için tayin durumu flan derken gittiğim her yerde ayrı iş bulmam gerekecekti. Flört ettiğimiz dönem sağolsun o da beynimi yedi KPSS ye hazırlan devlete gir yoksa çok zor olur bizim için diye diye şükür girdim Bir de sanırım 3 çocuktan sonra her çocuk İçin 2 sene emeklilik indirimi gibi bir uygulama gelmiş eşim dalga geçiyor 3. İçin hazırla kendini ben anlamam diye

Yaaa ne güzel işte benim ssvd olmasa fanlarımdan da mesela annem seninki gibi destek gelse ben de denemek isterdim
Laf aramızda O arkadaşımın ardından diğer arkadaşlarım da cesaret alıp evde ebeyle Doğum yaptılar ebeyle Doğumda da seçeneklerin oluyor. Mesela kapıda ambulans bekletme seçeceğin vs var. Acil durumlar İçin de ebede de her türlü teçhizat mevcut oluyor hastaneye gitme açısından. Yurtdışında çok yaygın bir yöntem ama Türkiye’de yeni yeni. Sistem tam oturmadan yapılır mı meçhul tabi.
Ama annenin bu konuda destekçi olması bence Harika. Bizimkiler ssvd deneyeceğim diye manyak gözüyle bakıyorlar bana kimseye söylemiyorum ben de İşin garibi kayınvalidem en büyük destekçim o çok istiyor

Canım inşallah bebeğin hayata sımsıkı tutunur sana çok dua edeceğim. Ben de 21.haftadan beri hep erken doğum korkuları yaşadım, sadece o tedirginlik bile insanı mahfederken seni düşünemiyorum. Sen de bol bol dua et, pozitif düşün. Ben düşünce gücüne çok inanırım, ne düşünürsek onu çağırırım. Gerçekten inan bebeğim gelecek diye hatta onun için evde bişeyler yapabilirsin odasını hazırlamak olabilir, süt için komposto yapmak olabilir vs maksat bebeğin evine sağ salim gelecek olduğunu iyice inanman

Evde yururken saplaniyo dun temizlik vardi gezindim bayaa..4_5 kez okkali sanci girdi yani.. iyisimi evde islerimi halledeyim
Bana da oldu dün. Yarım saat kadar yattım geçti. Alttan ağrı vurdu ve baskı oldu, çığlık attım korktum. Ağla ağla bi hal oldum sonra.

demi canim ya habire takvime bAKIYORUM kuzu ne alemde eşin gördü mü balkız i

sonda ???
Esim dogumdan sonra hastaneye geldi gordu cok sukur bir kere ben goturdum 2 kere de anneme geldi 4 kere gordu goruntulu arama yapiyorum haftaici sondaya yanlislikla bastigim icin 1 haftada cikardi dr um biraz agri yapiyor idrar yaparken cok sukur kurtuldum ipekcikle ugrasiyorum emzir altini degis gazini cikart bir de 3 bucuk yasindaki kizimi idare etmeye calisiyorum buyuklerinde okulu baslayacak oglum 1 e gidecek onun kaydiyla ugrasicam bugun insallah

Ben özel sektörde ilaç firmasında çalışıyorum , 1 ay bile ücretsiz izin vermezler

Canım hastanede de su ve pamuk mu kullanıcaksın? Yanımızda götürmemiz lazım o zaman minik bir kap ile.

Ben özel sektörde ilaç firmasında çalışıyorum , 1 ay bile ücretsiz izin vermezler
Benim iki sene hakkım var da ne oluyor, iki ay kullanıcam da kara kara düşünüyorum taksitler kartlar krediler ne olacak diye. Şu hayatta bir maddi ferahlama göremedim ne babada ne kocada. Hala babamın borçlarıyla uğraşıyoruz, içten içe hissediyorum benden kredi bekliyorlar yine, uzaktalar hamilelik sürecimde yapayalnızım. Bekarken hep yanlarında oldum ama şu dönemde zoruma gitti sabahtan beri ağlıyorum, annemle konuşmamızda mevzu hep borçlar, ben bu halimle bankaya gidip kredi peşinde mi koşturayım, ne yapsam şaşırdım, daha hastane çantamı kapatamadım gecelikler ütü bekliyor, kafam karmakarışık oldu kahvaltımı bile edemedim. Ne yapsam bilmiyorum onlara da kıyamıyorum ama neden kimse beni düşünmüyor, ya da sadece uzaktan düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…