Günaydın , sorma aynı şey bende de var
Bir alacağım var alışveriş merkezinden ama cesaretim Yok belki yakın bir yer seçip taksiyle giderim akşamüzeri doktor randevum var zaten eşim ordan alır beni , koca göbek olduk artık insan tedirgin oluyor ister istemez

İnşalalh güzel haberler alırsın son zamanlar biraz ağır geçiyor gerçekten

Konserve yi konser diye okuyup birkaç saniye şoka girmem böyle şeyler artık bize çok uzak anca konserve fln işte ve onu da yapamayanlar var misal ben

Kızlar 2 gündür gece ayaklarım ağrıyor ağrıdan uyanıyorum bir kaç kez , üst bacak baya ağrıyor kalçam ağrıyor gece bel ağrımda oldu ilk kez uyku da işte arada bir
bu arada kilolar ne durumda artış Yok herkesin durdu galiba

Aile hekimligine gidip bi tahlil yaptir bence magnezyum veya potasyum eksikliginden agri da oluyordu sanirim ya da baska bi eksiklik de olabilir mi?

Canım buldun mu temizlik için birini? Ben daha arayistayim olmadi temizlik şirketlerinden çağıracam
Buldum..başta sormadi bana 140 m2 evim geldikten sonra iste biz buraya 2kisi gelioduk falan dedi..perdeler yikandi esim takti arka balkonumun camlari kaldi ama guzelde yapti isini yanii..ben kadina uzuldugumden bende yardim ettim evim buyuk cunku baya 3balkon var ve pencere hep iyidi ya fena degildi.10da gedi 6da cikti..

Konserve yi konser diye okuyup birkaç saniye şoka girmem böyle şeyler artık bize çok uzak anca konserve fln işte ve onu da yapamayanlar var misal ben
Gel kuzum sana kırmızı balık konseri veririm ben ön hazırlık olarak
Bende zor sanıyordum geçen sene ilk denemem güzel oldu,
Bu sene de yapayım dedim
Kış hazırlığı yaparken artık eşim başladı
Bizi de dondurucuya at istersen diye
Tabi o abarttı o ayrı

Kızlar göğsüme bir süre Hindistan cevizi yağı sürdüm bir süre sonra kantaron yağına başladım farkı görmek istiyordum hücre yenileyici ,göğüs ucu parça parça duran yerleri ertesi gün toparlıyor. Göğüs için esas araştırıp aldığım Mumsy natural kremine başladım hepsinden iyi geldi , daha yoğun kıvamlı içine karışık doğal yağlar var , çok sevdim şimdiden göğsümü diğerlerinden daha yumuşak yaptı ve Doğum sonrası da hemen iyileştireceğe benziyor , acırsa vs hemen yatıştırır gibi ben sevdim ve güvendim , yorumları da çok iyi zaten

Son düzenleme:
Ben 8 kilo almıştım en son şimdi bilmiyorum

Aile hekimligine gidip bi tahlil yaptir bence magnezyum veya potasyum eksikliginden agri da oluyordu sanirim ya da baska bi eksiklik de olabilir mi?
Olabilir aslında ilacımı kullanıyorum ama soda ve muzu ihmal ettim geçen hafta yapmıştım tam kan sayımı onları göremedim listede bugün doktor kontrolüm var söyleyeyim bakalım ne diyecek şimdiye kadar bende bu tarz hiç şikayet duymadı şükür şikayet değilde işte zaman yaklaşınca insan herşeyi farklı yorumluyor acaba Doğum yaklaştı diye mi fln

Son düzenleme:
Delirella canım benim kuzenim 9 ay anne karnında kaldığı halde bi kilo anca doğdu.
Ve şuan maşallahı var.
İnşallah senin yavrunda bu savaşı kazanacak
Bu arada cinsiyeti ne?
Bir de erken doğumu tetikleyen ne oldu merak ediyorum.
Kusura bakma çok sordum.

Evet her turlu anormal seyi doğum habercisi olarak goruyoruz Allah en dogru zamanda en saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Allah yardımcın olsun çok kolay bi doğumun olur inşallah
Çıkınca da copur copur sütlerin gelsin

Erken Doğum kaynaklı kanaması var azalmasını bekliyorlar Rabbim şifa verir umarım. 1 yıl arayla ikinci erken doğumum.
İshal oldum ishal sancısı ile hastaneye gittik açılmam olmuş suyum geldi ne yazık ki. Erkek cinsiyeti

Günaydın Kızlar :)

Ya ben her gece rüyamda Doğumla ilgili bişeyler görüyorum artık :) Dün gece çok ilginçti ama.
Rüyamda annemle babamın yatak odasında Doğum yapıyordum ve Doğumu babam yaptırıyordu tövbe tövbe ama o kadar güzel ve rahat bir Doğum yapıyorum ki inanamıyorum. Allahım bu kadar güzel ve kolay mıydı diyorum bebeğimi kendim çekip çıkarıyorum. Hemen sarıyorum bi bakıyorum aynı büyük oğluma benziyor diyorum :) Sonra annem geliyor yanıma anne diyorum doğumum başından sonuna 1 saat bile sürmedi hiçbir şey hissetmedim nasıl oldu bu diyorum şükrediyorum sürekli mutluluktan ağlıyorum :) Sonra babam gelip diyor ki ama o bölgede yırtık oldu onu bi doktora göster yine de istersen :))) Öyle hem saçma hem mutlu hem garip bir rüyaydı :)) daha yenidoğan bebeğim meme meme diyordu flan :))) oyyy sen acıktın mı hemen diyip emzirecekken büyük oğlum günaydın anneeeaaaaa diyip kafama atladı ve uyandım :)))

O kafayla zar zor işe geldim ayaklarım geri geri gidiyor vallahi artık zor geliyorum ama işe gelince de mutlu oluyorum özleyeceğim bu rahatlığı kesin diyorum :/ çünkü nasipse 2 sene ücretsiz izin alıp kendim bakacağım bebeğime, büyük oğlumda da öyle yapmıştım.

Rabbim yardımcınız olsun bol bol dua edelim hayırlısıyla size bağışlar inşallah Allahım. Benim kuzenim de 26 haftalık doğurdu ikizlerini şimdi tosun gibiler çok sağlıklılar maşallah 1,5 yaşındalar :)

İnşallah iyileşir... içim çok yorgun. İki erken Doğum bu kez bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…