Emeklilik indirimimiii bi araştırayım ben.Yoksa zaten emekli olamayavagiz

H honey bunch canim fotoğraf işini ne yaptin ???
hastanenin fotoğrafçısı var miydi ?
Ya bu fotografci konusu bende muamma. Benim icin en onemli an ilk bulusmamiz. O anin fotosu videosu muhakkak olsun istiyorum. Ama sonra hastanede foto vs onemli degil, evde de cekiliriz ne olcak. O hengamede bunlarla da ugrasmak istemiyorum. Ese dosta da guven olmuyor bu konularda. Babamiz ben cekerim diyo, onu kim cekecekse? bir de normal dogum ok ama sezeryan olursa fotografci giremiyormus doguma. Bana bir akil verin kizlar, sadece dogum anini olumsuzlestirecek bir fotografci ayarlamak gerekli mi? Yoksa baska nasil cozebilirim?

Canımcım simdi mimiyle konusuyorumda
Biliyorsun onunki acil sezeryan oldu
Dogum anında içeriden bi hemsire telefonunuzu verin cekeyim demiş
Cokta güzel cekmiş sansına
Rica etmeyi unutma dedi bana
Benim bu konustugum forografcıda yedek makine getiriyormus yanında hemsirelere rica ediyorum cekiyorlar demişti

Doğum için yardımcı olan ekipten rica edersin ben öyle yapmayı düşünüyorum

Allah yardımcıları olsun ama biraz düşünmemek gerekiyor.Neticede artık sende bir anne olacaksın.Oncelik kendi evladin olacak.Bizde baba evinde hep borçlu idil.Hem ben hem eşim.Evlenmeden hep aile kredisi ödedik.Evlendik aile borçları üstüne kendi düğün borclarimiz eklendi.Hala bir ton borç varken hamile kaldım.Ama çocuk doğunca Rabbim bereketini verdi.Sonra artık yok demeye başladık.Yoksa hala herkes bizi çift maaş olarak richi rich(böyle mi yazılıyordu bilmiyorum) gibi $ dolar ile görüyor

Yooo sezeryanda da bebeği annenin koynuna koyup çekiyorlar ben instegramda görüyorum ama her hastanenin politikası ayrı olabilir. Ben hastane çekimi istemiyordum, makine vardı bize onu götürüp abime verecektim eşim de tel ile çekecekti, ebeler rica edersen doğum hanede de bi iki resim çekiyorlarmış. Ama benim gideceğim hastanede foto çekimi fiyata dahilmiş o yüzden çekim yapılacak.

Dahil olmasi supermis. Belki doktordan dojtora da degisiyor olabilir. Bir konusmak lazim.

Evet aslinda centralin hemsireleri gordugum kadariyla guler yuzlu kizlar. Rica etsek kirmazlar. Tesekkurler ❤

Yazdıkların moral verdi Biz de aynıyız. Tansiyonum çıktı işte bu kötü oldu, bir ara 13-9 oldu panikledim başparmağım uyuştu yüzüm ateşlendi, şimdi daha iyiyim duş aldım sarımsaklı yoğurt yedim limon suyu içtim.
Sanırım artık kaldıramıyorum. Bir de ben tansiyon takibi yapıyorum aylardır yükselmesin diye gözünün içine bakıyorum, preeklampsi riskim var çok korktum panik oldum. Babam aradı sonra, annen seni aramış ama ben sana hiç kıyamam dedi, biraz daha iyiyim şimdi, 11-8 gibi çıkıyor şuan.

Ahaha benim esim gicik olur oyle seylere ne kadar para vermek lazim boyle durumlarda, hazirlikli olalim.
Ben direk uyardım benimkini akıl edemez falan ne olur ne olmaz sudan cıkmıs balık olucak zaten bastan bilsin :)
100 falan yeter herhalde usul erkan nedir bilmiyorum gerci ama
Ben yanımada yaklasık 200-300lira 10liralıklar yaptırdım hastabakıcılara garsonlara vermek icin
Cocugumun adına bas göz sadakası niyetine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…