Hhoney bunch
bebeği getiren hemşireye baba bahşiş veriyor benim bildiğim ama hastabakıcılarfan haberim yoktu Her şey yolunda olsun da bahşiş de veririz, gerçi eşim cimrileşebilir, düğünde kuaförde kapıyı kapatan kızlara hala gıcık
Onu dedim bende zaten ilk mesajımda :)
Ben bide ekstra kücük kücük garsona hastabakıcıyıca vsde vericem belki benim gibi düşünen olur diye onuda söyledim:)
Tünaydin kızlar şimdi eve geldim su azalması durmuş hamd olsun idare ettiği kadar gidicez artık 1 hafta sonra ya kontrole cagirdi. Saf su dedigim akıntı amniyon sıvısı deilmis dedi inanasim gelmedi 10 kere sordum eminmisiniz diye ama 2 gündür saf su geliyor diyince önce bir panikledi gelseydin keşke ihmale gelmez bu falan dedi Yani siz siz olun benim gibi şansa bırakmayın
Bir ben mi cimriyim aranızda kızlar hayatta öyle bir para vermem galiba sadakalık durumu yok kimsenin koskoca hemşire, ben işimi yaparken gidip veliden karne parası istiyor muyum tabii ikram olarak çikolata şerbet olur ağızlar tatlansın
Benim üc gündür hic enerjimde keyfimde yok
İnanılmaz durgunum isteksizim mutsuz gibiyim
Tembel hissediyorum kendimi
Evde olmak bana iyi gelmiyor işe gitmek istiyorum resmen
Böyle dibe vuran varmı aramızda normal mi artık dogurdum dogurucam ne bu haller çözemiyorum kendimde
Ben dinlendiriyorum kendimi enerjim de akşamüzeri ortaya çıkıyor 2 günde bir müsait olan arkadaşlarım geldi takıldık öyle yarın da kuzenim beni alacak alışveriş merkezine ordan hastaneye kontrole sonra bize kalmaya gelecek , sende birilerini yakalasan sana yoldaş olur , ama kimse olmadığı zamanda gayet iyiyim
Bir ben mi cimriyim aranızda kızlar hayatta öyle bir para vermem galiba sadakalık durumu yok kimsenin koskoca hemşire, ben işimi yaparken gidip veliden karne parası istiyor muyum tabii ikram olarak çikolata şerbet olur ağızlar tatlansın
Sizede ögretmenler gününde yılbasında karne günlerinde hediyeler gelmiyormu :)
Ben ilkokul ortaokul zamanlarımda sürekli ögretmenlerimize hediyeler alınması icin para topladıgımızı hatırlıyorum
Bilmiyorum yeni bir hayat dünyaya geliyor doktorun dediginiz gibi evet ihtiyacı yoktur ama hemsire ebelerin hastabakıcıların aldıgı maaslar komik rakamlar
Zaten bu benim görüşürüm
Normalde verdigimi ettigimi kimse bilmez ki sizlerinde beni tanımadıgınızı düşünerek rahat rahat konusabiliyorum belki bi kişiye bile bi sevap kazandırırım bellimi olur :)
Ben dinlendiriyorum kendimi enerjim de akşamüzeri ortaya çıkıyor 2 günde bir müsait olan arkadaşlarım geldi takıldık öyle yarın da kuzenim beni alacak alışveriş merkezine ordan hastaneye kontrole sonra bize kalmaya gelecek , sende birilerini yakalasan sana yoldaş olur , ama kimse olmadığı zamanda gayet iyiyim
Hafasonu full kalabalık gruplardaydım sabahtan aksama sevdiklerimle vakit gecirdim ama bu değişik bi his böyle depresyonumsu kalabalık icinde yalnız hissetmek gibi bişi :)
Ben ilkokul ortaokul zamanlarımda sürekli ögretmenlerimize hediyeler alınması icin para topladıgımızı hatırlıyorum
Bilmiyorum yeni bir hayat dünyaya geliyor doktorun dediginiz gibi evet ihtiyacı yoktur ama hemsire ebelerin hastabakıcıların aldıgı maaslar komik rakamlar
Zaten bu benim görüşürüm
Normalde verdigimi ettigimi kimse bilmez ki sizlerinde beni tanımadıgınızı düşünerek rahat rahat konusabiliyorum belki bi kişiye bile bi sevap kazandırırım bellimi olur :)
Hafasonu full kalabalık gruplardaydım sabahtan aksama sevdiklerimle vakit gecirdim ama bu değişik bi his böyle depresyonumsu kalabalık icinde yalnız hissetmek gibi bişi :)
Zaten bu benim görüşürüm
Gelmiyor gelse bile hediyeyi kendisi kimse özellikle istemez ya, biri demiş ki bebeği getiren hemşire para istiyor ona ithafen yazdım. Siz gönlünüzden geçerse tabii ki verin ama ben o şekilde para isteyen birine sinir olurdum herhalde :/
Ev recel doldu o kadar yesek gam yemicem
Öykü kusumunda ek gıdaları cesit cesit hazır
Tatlı falan yapayım diye düşünüyordum zaten sıkıntıdan oyalanayım :)
Adet günüM 8 günü gecti.. bir kac gün öncesine kadar cok kasik agrilarim ve gaz sorunum vardi.. sence hamile olabilme ihtimalim varmi? Ama baska hic belirti... öpüyorum sizleri
Gelmiyor gelse bile hediyeyi kendisi kimse özellikle istemez ya, biri demiş ki bebeği getiren hemşire para istiyor ona ithafen yazdım. Siz gönlünüzden geçerse tabii ki verin ama ben o şekilde para isteyen birine sinir olurdum herhalde :/
Sizin okul ve ögrenciler baya cimriymiş :)
Buarada hemsire para istiyoru da ben dedim
Dügündeki mantıgın bi benzeri istiyorlarmıs yada bekliyorlarmıs diyeyim
Vermeyen vermez tabi tam olarak nasıl bi muhabbet geciyor görmedim söylenileni aktardım :)