Bu arada geceden sonra benden bugün kolostrum geldi ,sildim heralde süt kanalları oluştu oralardan da sıvı geldi resmen göğüs pedi taktım
ben 30’dan beri bu haldeyim önceden göğüs ucumun orda bi sivilce vardı onunla uğrasırken süt geliyordu sıktırırken. şimdi göğsümü açar açmaz geliyor sarı yoğun bi kıvamı var su gibi değil. kolostrummuş. insallah minikler doğunca da bol sütümüz olur

Ayy kıyamam canım yaa ben de eşimle tartışınca tansiyonum hemen fırlıyor 13-14 lere sonra eşim hemen gelip elimi yüzümü yıkayıp beni teselli ediyor bizim kendimizi üzmememiz lazım, herşeyi salllaaaa modu

Şimdi kontrolden çıktım, yavrum 3 kilo 80 gr olmuş çok şükür sanırım geçen bahsettiğim nişanım değilmiş kızlar, doktor bir iki şey tembihledi dikkatli ol diye ondan olsa gerekmiş. Hamdolsun herşey yolunda çıktı. Yalniz kan ilaçları bana fayda etmiyor sanırım çok soluksun dedi. Bugün kan verdim sağlık ocağında yarın alacağım sonuçlarımı.

Senin baya erken gelmiş inşallah ya bol bol olsun inşallah

Ay maşallah , süper bende yarın doktora gideceğim çok meraktayım

Canım sen artık ayrı bir ailesin, ufak tefek yardımlar yapılır ama ailem için büyük borçların altına giremezsin eşinin gönlü olmayabilir belki o yüzden biraz duymazdan gel vicdan yapma sakın. Senin de şuan paraya çok ihtiyacın var.

Oy maşallah ona
Nişanıda hic görmedikki nasıl bişey anlayalım her gördüğümüz kanı sanıyoruz mecburen :)

Benim kayınpederim bir tepsi baklavayla gelirim doğum yapacağın kattakilere çalışanlara dağıtırız demişti. Bu para vermektense daha makbule geçer bence :)

Aynen bizde baklava yaptirmistik kızımda para düşündük ama vermedik düşündük baya baklava daha mantıklı geldi bize

Ay en güzeli
Beni arayan saglık ocagındaki hemsire de gögüs ucu yaralarına en iyi gelen sey yine senin sütün demişti
boşa gitmesinden iyidir. ve evet aklımızda bulunsun özellikle ilk zamanlar her emzirmeden önce sütü biraz sıkıp göğüs ucuna sürmek yara olmasını engellermiş

Benim gideceğim Hastanede de sezeryana baba giremiyor

Pişik için Mısır nişastası dene derim canım

Oğlumda fotoğrafçı almamışlardı, kaynım fotoğrafçı ne yapalım deyip makinasının vermiştik öyle çektiler, şimdi de ilkinde tutmayınca, tutsam tutmasam bilemedim doktorum dedi ki istersen fotoğrafçı ayarlayabilirsin, istersen ben çekerim , sorsan mı sende doktoruna çeker belki

İnanılmaz mutsuzum, sürekli aglıyorum, bir şeylere sinir oluyorum, eşimle de küsüm ve barışmaya reddediyorum,dogurana kadar konuşmayacagım seninle dedim ve 2 hafta oldu öyle de yapıyorum, daha beterim sanırım senden

Dün böyle yazıyordu

Eklentiler

• Screenshot_20190819_054350.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 42
Ama neden Önemli bir nedeni yoksa (bu kişiye göre değişir gerçi) sadece onu değil kendini de cezalandırıyorsun bu şekilde, sorun neyse bir an önce çözmeye çalışın bu durumda doğuma gidersen senin için daha zor olur ve ömür boyu unutmazsın
H honey bunch yaz tatiline girince ben de senin gibiydim, bir yandan sıcak bir yandan evde yalnız durmak bir taraftan ev işleri çok bunalmıştım. Şimdi de sanırım Doğum yaklaştıkça içten içe buhranlar yaşıyoruz, ben de dün sebepsiz yere ağladım, ağrım ve batmam var diye ağladım, doğum sancısı gelirse ne olacak halim bilmem. Bu ara eşim de yardım ediyor aslında, destek de oluyor ama biz eskisi gibi değilizya, sanırım bu yüzden yeterli olmuyor ne yapsalar.

Valla bizim de sgk sız tamamen özel olduğunundan acaip para gidiyor. Milletin kaç katı para vericez doğumda o yüzden bi de bahşiş filan veresim yok sadaka olarak zaten ihtiyaç sahiplerine veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…