Nasıl yani öyle bi kural mı var
Maaşı olana sadaka verilmezi ilk defa duyuyorum
Öyle bir kural Yok tabi de fakir sevindirmek diye düşününce maaşı olan insanın bir geçim kaynağı var diye düşünüyorum ben , ben hastanede çalışsam ve sadaka niyetine para verilse hoşuma gitmezdi belki empati yaptım

Valla canım yeğeninin doğumunda 11 yıl önce hemşireye bahşiş verildiğini hatırlıyorum, abimin nikahında misafirlerden ayrı bir kutu da nikah memuruna çikolata almıştık, ama benim nikahımda olmadı öyle bi şey, benim aklıma gelmemişti eşim tarafı da düşünmemiş, az kişiydik zaten. Herkesin gönlünden geçen oluyor galiba, evet haklısın hemşirelerin maaşı bizden yüksek, ama özellerde öyle değil tabi, yaşı küçük sempatik kızlar oluyor genelde, eşime kalmış, gönlünden koparsa versin 50 tl.

Sadaka gibi değil de kucağında bebeğini getiriyor babaya, bir nevi müjde gibi bence. Hani müjde getiren boş döndürülmezmişya eskiden, birkaç yumurta dahi olsa verilir öyle yollanırmış annemlerin çocukluğunda. Herkesin kendisine kalmış.

Verirken sadaka demiyorsun herhalde
Eve gelen yardımcıya misal bayramlarda para veririm aya vurdugunda benden cok para kazanıyor ama fakir mesela niyetim o niyet artık Rabbim ne kadar kabul ederse :)

Ne güzel bizde biraz sıkıntı o işler , hemen işe dön istiyorlar Allahtan 55 gün izin biriktirmiştim
Allah kolaylığını verir canım, gönül isterdi ki en az bir yaşına kadar yanlarında olalım ama ben de maximum 5 ayı dolmadan bırakmam durumundayım. Hiç çalışma kafasında değilim o ayrı

Zaten bebeği getirene değil garsona hastabakıcıya verecegim icin sadaka dedim
Diğeri icin yeni bir hayat dedigin gibi
Babam vaktiyle erkek kardesim dogunca cebindeki tüm parayı koridorda önüne cıkan herkese vermiş mesela

Verirken sadaka demiyorsun herhalde
Eve gelen yardımcıya misal bayramlarda para veririm aya vurdugunda benden cok para kazanıyor ama fakir mesela niyetim o niyet artık Rabbim ne kadar kabul ederse :)
E tabi orası öyle neticede karşındakini mutlu ediyorsun Allah kabul etsin bende isterim vermek eşime söylerim mal gibi kalmasın orda

Gözün aydın canım darısı benim başıma Benim Dr ısrarla diyor ki öyle az az su gelmez gelirse foşşşş diye gelir. Beni sinir ediyor. Sabah benim de şefaf su geldi biraz çamaşırıma. Bir de pedle takip et diyor doktor. Pedle belli olmuyor ki kadın olmadığı için anlamıyor işte. Bilmem kaç saatte pes suyla dolarsa amniyon sıvısı olabilirmiş. Ey yarabbim.

Bana kızdı eğer bu su amniyon sivin olsaydı işimiz zor olabilirdi dedi ben ped alıp bakcaktim bulamadım dedim ben onlara kesinlikle güvenmiyorum dedi Alttan muayene etti aparat ile ve kamera ile baktı oksur falan dedi kendi akintin gibi gözüküyor dedi. Canım havuç armut yiyorum 3 lt su içiyorum onunda faydası olmuştur diye düşünüyorum sen nezaman gitcen kontrole birdaha Ve kaç cm suyum diye sor bidahakine biraz açıklama yapsın yaa sana insanı dokuz dogurttuyor öyle doktorlar

limelemon canım rabbim gönlüne ferahlık versin , baban sonradan aramış sen de rahatlamışsın sevindim
Borç harç işleri zor gerçekten
Bir de biz de anne baba hususunda daha duygusallaşıyoruz bu süreçte bence
Geçen gün annemin tişörtü bizde kalmış katlarken başladım sarılıp ağlamaya. Kendime de şaşırdım
Ama dediğin gibi senin ekstra durumun ve hassasiyetin gözetilmesi gerekiyor inşallah aile ve eşin desteğiyle geçer, korktuğun gibi olmaz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…