Çok büyük mü bilmiyorum (bence büyük) hamilelik süresince işi çok rahattı haftanın bazen 2 günü bazen 3 günü işe gitti bu sürede desteğini görmemek doldurdu beni aslında 6 yaşında çok hareketli bir oğlum var, öfleye, pöfleye dışarı çıkarıyor, ben bu halimle güneşin altında daha çok bekliyorum oğlum havuza girsin, akşam parka ama eşim elinde telefon bütün gün otursun hiç rahatsız olmuyor, bir markete, alışverişe gitsek böyle lutuf gibi görüyor, istediğiniz herşey yapıyorum modunda, dolup dolup taştı bendeAma nedenÖnemli bir nedeni yoksa (bu kişiye göre değişir gerçi) sadece onu değil kendini de cezalandırıyorsun bu şekilde, sorun neyse bir an önce çözmeye çalışın bu durumda doğuma gidersen senin için daha zor olur ve ömür boyu unutmazsın
H honey bunch yaz tatiline girince ben de senin gibiydim, bir yandan sıcak bir yandan evde yalnız durmak bir taraftan ev işleri çok bunalmıştım. Şimdi de sanırım Doğum yaklaştıkça içten içe buhranlar yaşıyoruz, ben de dün sebepsiz yere ağladım, ağrım ve batmam var diye ağladım, doğum sancısı gelirse ne olacak halim bilmem. Bu ara eşim de yardım ediyor aslında, destek de oluyor ama biz eskisi gibi değilizya, sanırım bu yüzden yeterli olmuyor ne yapsalar.
Telefonda konuştuk onlar da anladı, benim tansiyonum çıktı dedim aylardır sabit duran tansiyon bu sabah birden çıktı, üzüldüler tabi de, büyük düşüncesizlik, sanırım beni hep güçlü gördükleri için böyle rahat davrandılar, artık kaldıramıyorum dedim kredi lafını duyunca panik atak gibi oluyorum, ben bile kendime şaşırdım. Zamanında öyle güçlü olmasaydım şimdi bu kadar rahat davranamazlardı. İnşallah onlara da bir kapı açılır ne bileyim. Aslında eşimle de para sorunu yaşıyoruz, ortak kredimiz vardı düğün için, çoğu zaman benim üzerime kalıyor, ev masrafları da öyle oluyor, maaşından eline bir şey kalmıyor krediyi ödese de bu sefer bütün masraflar bana kalıyor. Sanırım bunların hepsi birikti, yüz bulan herkes astarını istedi. Dediğim gibi artık kaldıramıyorum bunları. Çocuğun masraflarını da hep ben karşıladım, eğer eşim biraz harcadıysa o ay krediyi ödeyemedi, yani bunlar hep zoruma gidiyordu bir de babamın yaptığı üzerine tuzla biber oldu. Çok uzun yazdım kusura bakma, eşimle annem babamla dertleşemediklerimi yazdım, okuyup destek olandan Allah razı olsunCanım sen artık ayrı bir ailesin, ufak tefek yardımlar yapılır ama ailem için büyük borçların altına giremezsin eşinin gönlü olmayabilir belki o yüzden biraz duymazdan gel vicdan yapma sakın. Senin de şuan paraya çok ihtiyacın var.
Anlıyorum seni, ben de çok zaman yaşadım bunları, bizimki de rahatına düşkün sağolsun. Eve gelsin yemeğini yesin uyusun tv izlesin. Enerjim olsa korkmasam yapıcam bütün işleri ama yapamayınca çok zoruma gidiyor, bu defa gelip yanıma neden ağlıyorsun diyor, acaba neden.Çok büyük mü bilmiyorum (bence büyük) hamilelik süresince işi çok rahattı haftanın bazen 2 günü bazen 3 günü işe gitti bu sürede desteğini görmemek doldurdu beni aslında 6 yaşında çok hareketli bir oğlum var, öfleye, pöfleye dışarı çıkarıyor, ben bu halimle güneşin altında daha çok bekliyorum oğlum havuza girsin, akşam parka ama eşim elinde telefon bütün gün otursun hiç rahatsız olmuyor, bir markete, alışverişe gitsek böyle lutuf gibi görüyor, istediğiniz herşey yapıyorum modunda, dolup dolup taştı bende
Benimki de beni sinir etti 2 gündür şimdi uzaktan gönül almaya çalışıyor , böyle kolay kurtulamazsın dedimİnanılmaz mutsuzum, sürekli aglıyorum, bir şeylere sinir oluyorum, eşimle de küsüm ve barışmaya reddediyorum,dogurana kadar konuşmayacagım seninle dedim ve 2 hafta oldu öyle de yapıyorum, daha beterim sanırım senden
Ama nedenÖnemli bir nedeni yoksa (bu kişiye göre değişir gerçi) sadece onu değil kendini de cezalandırıyorsun bu şekilde, sorun neyse bir an önce çözmeye çalışın bu durumda doğuma gidersen senin için daha zor olur ve ömür boyu unutmazsın
H honey bunch yaz tatiline girince ben de senin gibiydim, bir yandan sıcak bir yandan evde yalnız durmak bir taraftan ev işleri çok bunalmıştım. Şimdi de sanırım Doğum yaklaştıkça içten içe buhranlar yaşıyoruz, ben de dün sebepsiz yere ağladım, ağrım ve batmam var diye ağladım, doğum sancısı gelirse ne olacak halim bilmem. Bu ara eşim de yardım ediyor aslında, destek de oluyor ama biz eskisi gibi değilizya, sanırım bu yüzden yeterli olmuyor ne yapsalar.
Evettt bir de öyle bir şey var. Bir hatasını söylediğimde surat asıyor, ya hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek. Rol çalıyorlar resmen. Hatalarını kabul edip tamam dikkat ederim bundan sonra demek bu kadar zor onlar için.Benimki de beni sinir etti 2 gündür şimdi uzaktan gönül almaya çalışıyor , böyle kolay kurtulamazsın dedim
Biz kendi gelgitlerimizle uğraşıyoruz bir de grip kapris çekemem valla o özellik bize ait olmalıyken yine en mantıklı kalmaya çalışan ben
Aynen öyle, benim lohusalıgımı bildiğim eşime kaptırdım ilk hamileliğim de, şimdi aman ben yaşayacağım derken hamileliğin en zor 3 ayını kaptırdım, suratı asık hayırdır diye soran olunca bizimkilerden , hamile ya hormonlar diyorum artıkBenimki de beni sinir etti 2 gündür şimdi uzaktan gönül almaya çalışıyor , böyle kolay kurtulamazsın dedim
Biz kendi gelgitlerimizle uğraşıyoruz bir de grip kapris çekemem valla o özellik bize ait olmalıyken yine en mantıklı kalmaya çalışan ben
Of evet malesef daha kötüymüşsün en azından eşimle konusuyorum aglama ve sinirde yok aşırı durgunum ve sıkılıyorum sadeceİnanılmaz mutsuzum, sürekli aglıyorum, bir şeylere sinir oluyorum, eşimle de küsüm ve barışmaya reddediyorum,dogurana kadar konuşmayacagım seninle dedim ve 2 hafta oldu öyle de yapıyorum, daha beterim sanırım senden
Çok büyük mü bilmiyorum (bence büyük) hamilelik süresince işi çok rahattı haftanın bazen 2 günü bazen 3 günü işe gitti bu sürede desteğini görmemek doldurdu beni aslında 6 yaşında çok hareketli bir oğlum var, öfleye, pöfleye dışarı çıkarıyor, ben bu halimle güneşin altında daha çok bekliyorum oğlum havuza girsin, akşam parka ama eşim elinde telefon bütün gün otursun hiç rahatsız olmuyor, bir markete, alışverişe gitsek böyle lutuf gibi görüyor, istediğiniz herşey yapıyorum modunda, dolup dolup taştı bende
Ben oğlumla ilgilenmemesi konusuna daha çok takılıyorum, görev gibi alıyor çıkarıyor, sadece öpsün koklasın onu istiyor, halbuki artık büyüdü birlikte yüzün, futbol oynayın vakit geçirin, yarın Allah ömür verirse biz istesekte o istemeyecek bizi, bende öyleyim bazen aglayarak iş yapıyorum, sinirle, zor iş yapma devreye giriyorAnlıyorum seni, ben de çok zaman yaşadım bunları, bizimki de rahatına düşkün sağolsun. Eve gelsin yemeğini yesin uyusun tv izlesin. Enerjim olsa korkmasam yapıcam bütün işleri ama yapamayınca çok zoruma gidiyor, bu defa gelip yanıma neden ağlıyorsun diyor, acaba neden.
Benim derdim ne eşim ne ailem hatta derdim bile yok sebepsiz durgunumAma nedenÖnemli bir nedeni yoksa (bu kişiye göre değişir gerçi) sadece onu değil kendini de cezalandırıyorsun bu şekilde, sorun neyse bir an önce çözmeye çalışın bu durumda doğuma gidersen senin için daha zor olur ve ömür boyu unutmazsın
İyi demişsin insan gerçekten unutmuyormuş bu dönemde yapılanları. Ve gerçekten zorumuza gidiyor karnımızda onların çocuğunu taşıyoruz sonuçta. Onlar taşısaydı nasıl minnettar olurduk, hizmet etmekten kendimizi parçalardık düşünemiyorumEvet bende kendimi cezalandırmamak için onu tehdit ettim , ciddi bişey Yok ama
Bu dönemde bu yaşattığını asla unutmayacağım dedim oda korktu heralde bugün ılımlı yaklaşıyor güya bakalım
Gecen gün eşim benim gibi tembellik yapıyordu oram agrıyor buram agrıyor diyordu hayırdır dedim rol mu calıyorsun hamile benim unutma diyeEvettt bir de öyle bir şey var. Bir hatasını söylediğimde surat asıyor, ya hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek. Rol çalıyorlar resmen. Hatalarını kabul edip tamam dikkat ederim bundan sonra demek bu kadar zor onlar için.
Doktorunla konuşup ebelere çektirebilirsin bence. İlk anıYa bu fotografci konusu bende muamma. Benim icin en onemli an ilk bulusmamiz. O anin fotosu videosu muhakkak olsun istiyorum. Ama sonra hastanede foto vs onemli degil, evde de cekiliriz ne olcak. O hengamede bunlarla da ugrasmak istemiyorum. Ese dosta da guven olmuyor bu konularda. Babamiz ben cekerim diyo, onu kim cekecekse?bir de normal dogum ok ama sezeryan olursa fotografci giremiyormus doguma. Bana bir akil verin kizlar, sadece dogum anini olumsuzlestirecek bir fotografci ayarlamak gerekli mi? Yoksa baska nasil cozebilirim?
Çift maaş olunca sağolsunlar kimse hiç dusunmuyor bunların gideri ne bir sıkıntı var mı senin veya eşinin tarafı fark etmiyor herkes yiyici çekici olmuş. Senin de ailen var kendine gore giderin var elinde olsa zaten yardim edersin biraz anlayışlı olmaları gerek olmuyorlarsa borç ne mantıkla yaptılarsa o mantıkla ödenir sen bu dönemde kendini kasma sıkma. Kendine bebisine odaklan maddi konular çoğu ailede sıkıntı ve çoğu aile böyle görüyorBabam da pişman oldu sonradan ama annem hala durumun ciddiyetini anlamadı, algısı fazla açık değil, babam gidip bir şeyler satar diye korkuyor. Uzakta olmasam, bir başıma olmasam belki bu kadar üzülmezdim ama sabah bu telefonla uyanıp çok kötü oldum, kahvaltımı edemedim ağlamaktan, kaç gündür duygusaldım zaten yorulunca ağrım oluyor korkuyorum. Tansiyonum yoluna girmeye başladı, her gün bir şey çıkıyor daha çantamı kapatamadım, Ben bunları düşünürken bir de bu borç meselesi çıktı. Eşime nasıl söylicm diye de daraldım sanırım, onun ailesi de bir şey isterse hayır diyemeyiz bu durumda, zaten babasına kefil oldu şimdi kendisine kredi çıkmıyor. Çok doğru diyorsun borcu yapan başkalarına güvenerek yapmasın, ben de abime yeğenlerime üzülürdüm borçları çok, ellerinde para yok diye ama şimdi bakıyorum sağolsunlar gözüm yok asla, onların evi arabası var, benimse hiç bişey. Yavaş yavaş kendimize bir şeyler alalım diyoruz ama rahat bırakmıyorlar.
Kuru canimda islatip koymayi dusunmedim ben sanki hic disari cikmicakmisim gibiSaf suyu içine koymak için kap. Ben de bebek pamuğu aldım ama kuru benimkiler, ıslağı da mı var onların?
Rabbim annesine babasına bagislasin bebişi inşallah iyilerdir şimdiKasım annesi olacak @Delirella arkadaşımız 800gr ile acil doğum yapmış 23. Haftada. Dua edelim arkadaşlar bebek kuvezde :/
Yalniz değilsin benim doktor da öyle ne rahat suna bak diyorum oyle foss diye şu gelse doğum başlamış olur bebek gelir doğururum sana da gerek kalmaz diyorum amma velakin içimden diyorumGözün aydın canım darısı benim başımaBenim Dr ısrarla diyor ki öyle az az su gelmez gelirse foşşşş diye gelir. Beni sinir ediyor. Sabah benim de şefaf su geldi biraz çamaşırıma. Bir de pedle takip et diyor doktor. Pedle belli olmuyor ki kadın olmadığı için anlamıyor işte. Bilmem kaç saatte pes suyla dolarsa amniyon sıvısı olabilirmiş. Ey yarabbim.
Of hiç sorma vallaİyi demişsin insan gerçekten unutmuyormuş bu dönemde yapılanları. Ve gerçekten zorumuza gidiyor karnımızda onların çocuğunu taşıyoruz sonuçta. Onlar taşısaydı nasıl minnettar olurduk, hizmet etmekten kendimizi parçalardık düşünemiyorum
Off hiç sormaİyi demişsin insan gerçekten unutmuyormuş bu dönemde yapılanları. Ve gerçekten zorumuza gidiyor karnımızda onların çocuğunu taşıyoruz sonuçta. Onlar taşısaydı nasıl minnettar olurduk, hizmet etmekten kendimizi parçalardık düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?