Tansiyonum 18,5 cikti ilk kez boyle yuksek.
Canım emin misin doğru mu? Çok yüksek çıkmış, sınır 14 zaten bana 14ü geçerse acile gel dediler. Panik yapmak istemem seni ama doktoruna haber ver, preklampsi olabilirsin, ilaç başlatabilir. Yüksek tansiyon anne ve bebek için çok riskli.

3 kez farkli aletlerle olctuk. 17-18 cikiyor. Su an acile gidiyoruz.

3 kez farkli aletlerle olctuk. 17-18 cikiyor. Su an acile gidiyoruz.
Çok iyi yapmışsın canım tedbirli olmak da yarar var. Orda da ölçerler gerçekten yüksekse bi ilaç ya da serumla düşürürler sonra da doktorun gerek görürse tansiyon ilacına başlatır. Ben 3 aydır tansiyon ilacı içiyorum, benim de tansiyonum şişlikle anlaşıldı. Bir de idrarı da söyle, tansiyon idrar çıkışını da etkiliyor. Şimdiden geçmiş olsun

Yatis verdi doktor. 24 saat idrar takibi. Allah senden razi olsun. Sen soylemesen tansiyona bakmak hic aklima gelmezdi. Simdiye kadar hep normaldi cunku.

Yatis verdi doktor. 24 saat idrar takibi. Allah senden razi olsun. Sen soylemesen tansiyona bakmak hic aklima gelmezdi. Simdiye kadar hep normaldi cunku.
Çok geçmiş olsun canım benim ne demek, ben de benzer sıkıntıları yaşadım. Sen hiç endişelenme erken fark edilmiş oldu kontrol altına alırlar hemen. Arada yaz bize gelişmeleri.

İnşallah canım hepimizinkiler inşallah. Ben hergün 1 havuç 1 armut yedim bol su içtim faydası oldu mu bilemiyorum sen de ye ihmal etme suya faydası olmasa bile vitamin olur
Haklısın canım. Bugün biliyorsun üzülünce dikkat edemedim. Unutmadan armutumu yiyeyim iyi hatırlattın. Havuç da yarın artık, ikisi fazla gelir kan şekerime.

Bende anlamadım nasıl yapıyor hesabı. İlk kez Doğum için tarih verdi.

Bugün dopplere gittiğimde dr 2660 gr dedi. Kadın Doğum dr hiç kilo söylemedi günüyle uyumlu diyor sadece. Boyunu filan da bilmiorum.
hay Allahım yaa neden söylemiyorsa

hay Allahım yaa neden söylemiyorsa
K komplex benimki de asla söylemiyor, aynı dr'a mı gidiyoruz acaba
Ayrıntılı ultrasona mı girdin? Aslında ben perinatoloğa gitmek istiyorum kadın doğum doktoruma güvenmiyorum artık. Sanki bir kişinin daha her şey yolunda demesine ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…