Telefonda konuştuk onlar da anladı, benim tansiyonum çıktı dedim aylardır sabit duran tansiyon bu sabah birden çıktı, üzüldüler tabi de, büyük düşüncesizlik, sanırım beni hep güçlü gördükleri için böyle rahat davrandılar, artık kaldıramıyorum dedim kredi lafını duyunca panik atak gibi oluyorum, ben bile kendime şaşırdım. Zamanında öyle güçlü olmasaydım şimdi bu kadar rahat davranamazlardı. İnşallah onlara da bir kapı açılır ne bileyim. Aslında eşimle de para sorunu yaşıyoruz, ortak kredimiz vardı düğün için, çoğu zaman benim üzerime kalıyor, ev masrafları da öyle oluyor, maaşından eline bir şey kalmıyor krediyi ödese de bu sefer bütün masraflar bana kalıyor. Sanırım bunların hepsi birikti, yüz bulan herkes astarını istedi. Dediğim gibi artık kaldıramıyorum bunları. Çocuğun masraflarını da hep ben karşıladım, eğer eşim biraz harcadıysa o ay krediyi ödeyemedi, yani bunlar hep zoruma gidiyordu bir de babamın yaptığı üzerine tuzla biber oldu. Çok uzun yazdım kusura bakma, eşimle annem babamla dertleşemediklerimi yazdım, okuyup destek olandan Allah razı olsun