Evet benim ki de öyle geçen gün gitti check-up oldu o derece oram ağrıyor yok yorgunum fln bence korkuyorlar her iş onlara kalacak diye

Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebegini

Selam kızlar bende bugün muayene oldum nst de sancı cıktı 40 50 arası ama dr bu haftalarda normal dedi dahada artıcak dedi bebeğim iyi cok şükür 3100 gr olmuş hala rahmimde barkalar devam ediyo artik dayanan gibi olmuyo bazen akintim sarı renkli olduğu için tekrar fitil verdi onu kullanıcam haftaya tekrar nst ve muayene olucam bizden haberler boyle

Aynı batmalari yaşıyorum cok fena canim yaniyo

Ne uzunu estğrfullah. Dediğin gibi geçmişten gelen bir alışkanlık olmuş demekki bir dur demen lazımmış zaten, iyi olmuş bu olay. Her şerde bir hayır vardır derler ya. Eşinle de bütçeler ortak değilse maddi paylaşım yapın muhakkak biriniz faturalar biriniz kira biriniz kredi vs ve ikinizde ortaya az bi para koyun kumbara gibi bişey bile olabilir her ay o para ile bebeğin ihtiyaçlarını alın o zaman kafan daha rahat olur.

Kizlar bugun ilk kez dudaklarim sisti. Cisim de surekli geliyor ama iki damla ancak yapabiliyorum. Bu yuzden mi odem oldu sizce? Niye azaldi idrar miktari anlamadim.

Hayırlısı olsun canım. Geçen bi kaç arkadaşımdan duydum zamanında doğmasına rağmen bebekleri 2800, 2700 civarında doğmuşlar ama gayet sağlıklılardı. Eğer bebeğin nabzı, hareketleri vs iyiyse canını sıkma demekki biraz minyon bir bebiş olacak. Sağlığında bi sıkıntı görse doktor zaten hemen alırdı

Cok tesekkurler insallah saglikli olsun da kg icin benim elimden bir sey gelmiyor Allah a emanet kuzularimiz

Kizlar bugun ilk kez dudaklarim sisti. Cisim de surekli geliyor ama iki damla ancak yapabiliyorum. Bu yuzden mi odem oldu sizce? Niye azaldi idrar miktari anlamadim.
Bebek rahme baskı yaptığı için 2 damla idrarın olsa bile sıkışık hissedebilirsin canım. Ödem için tuzsuz yemeyi dene bakalım faydası olabilir, bu haftalarda artık ödem normal. Ama imkan varsa sen yine de arada tansiyonunu ölç veya ölçtür

Sancım çıktı serum verdiler bu sefer sancım daha çok çıktı.
Yatış yapıldı tekrar serum şimdi ciğer geliştirici iğne vurdular
Bi serum daha
Dua edin de dursun sancı kızlar
İnşallah durur canım açılman filan var mı diye baktılar mı? Bebeğin nabzı iyi dimi?

Evet aynen oyle oluyor. Baski yapinca bir damla kaciriyorum resmen, ama tuvalete gidince iki damla ancak yapabiliyorum. Tansiyonumu olceyim simdi.

Sancım çıktı serum verdiler bu sefer sancım daha çok çıktı.
Yatış yapıldı tekrar serum şimdi ciğer geliştirici iğne vurdular
Bi serum daha
Dua edin de dursun sancı kızlar
canım hakıknda hayırlısı olsun bizi de haberdar et
SurpriseLove canim neden mus gerilik iyi gibi sanki kg. sebep soyledi mi bi de ne zaman dan beri

Aynen canım benim kızlarda hiç 3 kilo doğmadılar ama şükür hiç sağlık sorunları olmadı küveze gitmediler. Hele en büyük kızım 37+ normal doğmuştu 2400 grdı, hastaneden çıkınca 2200 oldu

Kızlar bizde de güzel haberler var bebiş toparlamış çok şükür, suyum da biraz artmış. Bu gidişle 37yi rahat görücez gibi hatta belki 38 ama en geç 38 de kesin alınacak ona da amenna zaten
Cok yakin benimkiyle gununuz. Insallah 38'i bekler. Ben ozellikle istiyorum cunku Adana hala cok sicak. Eylul'de bir nebze nefes aliriz diye umut ediyorum. Kucuk bebek icin hic uygun bir hava yok su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…