canım hakıknda hayırlısı olsun bizi de haberdar et
SurpriseLove canim neden mus gerilik iyi gibi sanki kg. sebep soyledi mi bi de ne zaman dan beri
Son 3-4 kontroldur hep geride diyor ama suyu iyi diye mudahale etmiyormus takipte olalim hareketini hissetmezsen hemen gel dedi. Nedeni olarak plesanta beslemiyordur dedi benim disaridan yapacak bir seyim yokmus yiyecek ilac vs gibi. Vucudumla alakaliymis. Saglikli dogsun tek dilegim o.

Temmuz ayında ben de senin gibiydim. Ağustos'ta işin ciddiyetine vardım, Doğuma hazırlık gerekti, yapılacak işler vs, ama ağırlaşınca onlar da zor gelmeye başladı, Ağustos'u daha aktif geçirdim ama her gün bi şey çıkıyor bitsin istediğim şeyler bitmeyince sıkıntıdan patlıyorum. Dün misafirim geldi, bugün kesin kendi çantamı tamamlayıp kapatıcam dedim, daha yataktan kalkmadan gelen telefon bütün günümü mahvetti artı sağlığımı bozdu. Canımız sağolsun bebişlerimiz sağolsun ne diyim
Hesaplarımız aileler yüzünden biraz karıştığı için ortak bütçe yapamadık, ama artık yavaş yavaş yapmak lazım sanırım, bu şekilde kafam rahat değil dediğin gibi.

Bugün benimde 2600 cıktı önemli olan kilo alması çokta kötü değil aslında her bebek 4 kilo doğmuyor sağlıklı olsun yeterki

bak benim siparis kargoda yarın gelicek atarım

aynen canim ya sağlıklı olsun da doğunca beslersin

İnsan imkanı doğrultusunda ailesine yardımcı olmak ister bütçe açabilirse yardımcı olur ama bu gelenek haline gelmemeli oZaman herkes kendi ailesine geri döndün ekstra ev masrafı çıkmasın ailesinin borçlarını ödesin o kadar anlamsız yani herkesin kazancı harcaması tasarrufu kendine bununla ilgili bir sistem kurulmayınca çok yıpratıcı olur , birde onların derdini üstüne alırsın senin bir hayatın kalmaz.
Gönül isterki herşeye yetişebilelim ama babamın bir lafı var “can cennet istiyor ama günahlar bırakmıyor”

Kızlar acilde serum yiyorum yine ben
Çok geçmiş olsun. Güzel haberlerini alırız inş.
Kizlar bugun ilk kez dudaklarim sisti. Cisim de surekli geliyor ama iki damla ancak yapabiliyorum. Bu yuzden mi odem oldu sizce? Niye azaldi idrar miktari anlamadim.
Benim sürekli öyle.
Sancım çıktı serum verdiler bu sefer sancım daha çok çıktı.
Yatış yapıldı tekrar serum şimdi ciğer geliştirici iğne vurdular
Bi serum daha
Dua edin de dursun sancı kızlar
İnşallah

Tansiyonum 18,5 cikti ilk kez boyle yuksek.

Bende bugün dr daydım. İlk kez nst aldılar. Artık haftada bir nstye giricem. Dr ultrasonla bakarken bebeğin kalp atışında ritim bozukluğu var sanki diyip dopplere gönderdi. O dakika gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Ağlaya ağlaya dopplere gittim. Şükür bir sıkıntı çıkmadı. İdrar tahlili de verdim. İdrar yaparken zorlanıyordum. Damla damla zorla. Oda temiz çıktı. Hormonlardan mı nedir ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. Eylül 15 gibi alırız sezeryana dedi. Çok büyük korku endişe yaşadım bugün. Gebelik şekeri yünden diyet yapıyordum. Bayramda diyeti bozdum biraz. İki üç gündür şekerim yüksek çıkıyor. Ondan mı diye ne suçluluk çektim. Of vakit çok yavaş geçiyor artık bana

baya geç demis diğer arkadaşlar ve bana göre

Kızlar acilde serum yiyorum yine ben
Canım vakti zamanı gelmişse ne yapsalar boş artık çok erkende deil takdiri ilahi ciğer geliştiriciyi yapmaya vakit var hem bak şanslısın o bile fayda sağlar kuvoze falanda girmesine gerek kalmaz inşallah doğarsa hakkında hayirlisi

Maşallah maşallah, zaten önemli olan ciğer gelişimini tamamlayıp doğması ve aşırı zayıf olmaması sanırım ben öyle anladım bu süreçte

Cok yakin benimkiyle gununuz. Insallah 38'i bekler. Ben ozellikle istiyorum cunku Adana hala cok sicak. Eylul'de bir nebze nefes aliriz diye umut ediyorum. Kucuk bebek icin hic uygun bir hava yok su an.
Ya ben de 36dan önce gelirse kuveze girer filan diye çok korkuyordum ama bu haftayı da atlatırsak risk neredeyse yok gibi olacak çok şükür inşallah güzel zamanlarda doğar bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…