Selam kızlar, okuyorum ama maşallah hızınıza yetişemiyorum yazmakta. Bugün kasık ağrım oldu ve benim korkularım tavan yapmaya başladı yenemiyorum bir türlü şu doğum korkumuAllah hepimizin yardımcısı olsun.

Çantanıza emzik koydunuz mu? Ben emziğe alıştırmak istiyorum bilhassa uyurken vermek için ama emzik markası hakkında pek bi fikrim yok ne alsam bilemedim. Şu kauçuk gibi nmi ne diyorlar doğal olanları baktım onun da ömrü varmış, her seferinde bi sürü para vermek istemiyorum

Kizlar asiri kasilmam var karnim taş gibi..basta cok hareketliydi tüm gun cikacak gibi tekmeler atti balik gibi hareket etti simdi tas gibi olmustu babasi sevdikce yumasadi karnim..ara arada sizi gibi agrim oluyor vajinada ve midem bulaniyo bi sorun mi var acaba

Philips avent ultra air 0-6 ay emzik aldım. Kabul oranı yüksek bir emzik, iki tane içeriyor paket. Yeğenimin kabul ettiği tek emzik buydu. Çantaya koymayı düşünmüyorum hemşirenin dediğine göre ilk günler meme reddini önlemek için emzik ve biberon verilmemeliymiş, illa sağılmış süt ya da mama verilecekse kaşık veya şırınga ile verilmeliymiş.

Ben de aynı durumdayım, haftalarımız da aynı, umarım normaldir. Sadece benimki o kadar hareketli değil, dr duruşundan dolayı dedi. Dün korkudan ağladım öyle batma vardı ki vajinamda, ayakta duramıyordum, misafirim gelecekti, kahvaltı masasını toplarken bir batma oldu ben çığlık attım, gidip uzandım yarım saat, ancak öyle geçti.

Benim o oluyordu dün dunden onceki gun bugun farkli tas gibi sert cocuk ya mide bulantisida asiri acile bir gidicem zorlanirsam daha.elini cekitgi an esim tekmeliyo canimi acitircasina ve saniye durmadi..bacaklarimda baldirlarimda alerji oldu kasiniyo bir de garip garip seylrr oluyor..insallah daha dogurmayiz

Doktorunuza ağrıları söyleyin magnezyum verebilir yada kullanıyorsanız artırabilir kalsiyum verebilir belki

Selam kızlar pek okuyamadım ama doğum u alan var sanırım yine erken olmul Allah sağ salim kavuştursun inşallah
Karında sertleşmeleri bel sırt kasık ağrılarım var ne zamandır benimde artık eğilip doğrul ada zorluk yaşıyorum yatarken vs. 20 günüm kaldı korkularım başladı çok heyecanlanıyorum korkuyorum nasıl olacak diye ilk doğum spinal sezeryan Dı bu kez uyusamı diyorum ama bebeği de görmek istiyorum ne bilim karışık duygular bu kez tarih falan belli ya bile bile gidecem heyecan tavan

Çok geçmiş olsun canım. Benim de bugün 13-9 oldu ama üzülüp ağladığım bir andı. Yatış verdiler demişsin, inşallah yoluna girer her şey, dualarım seninle.
Tesekkurler. 18'i gorunce cok korktum. Sanki birden bebegi alacaklar gibi geldi. Garip bir ruh hali. Simdi 13 cikti en son olcumde. Doktoru bekliyorum. Idrari toplayacaklarmis 24 saat.

Bende de artık ağrılar oluyor artık doğuma hazırlanıyor sanırım bedenimiz, bence normal bu ağrılar. En büyük sancımız böyle olsun
O zaman meme emmeye alışırsa vermeye başlayayım. Çantaya koymaya gerek yok o zaman eve gelince başlarım. Sağolasın
İlk sezeryanınız nasıl geçti neden tamamen uyumak istiyorsunuz bende sezeryan olursam epidural isteyeceğim ama siz böyle deyince bir çekindim

ben koydum canim ablasının beğendiği emzikten aldım tabi kardeş diye aynı olucak degil
yanima mini bir biberon da aldım
benim meme uçlarım gevşek süt olursa zaten bırakmaz öyle biberonla falan ama bu benim deneyimim den aldığım rahatlık kimseye bişey diyemem
ben kauçuk ve damaklı kullandım ikinci gün başladık emzik kabul çalışmalarına bir ay kadar sürdü ki cok da alışmadı uykudan uykuya çok işe yaradı
2 yıllık emzirme sürecinde biberon da hep kullandik

Elvintos senin sezaryen günü erken mi diyordum ki değilmiş tam bir hafta önce zaman bir yandan akıyor vakitlerimiz yaklaşıyor

Geldi mi düşüncesiz kuzenler

Insallah. Bir an cok korktum, ne oluyoruz dedim. Sanki her an bebegi alacaklar gibi geldi. Bakalim doktor ne diyecek. Aniden niye cikti bu tansiyon anlamadim. Buraya yazmasam tansiyona bakmak aklima bile gelmeyecekti.
ya ben de çok merak ediyorum neden acaba
yemek ?
tatli
tuzlu
üzüntü?
sevinç?

Tesekkurler. 18'i gorunce cok korktum. Sanki birden bebegi alacaklar gibi geldi. Garip bir ruh hali. Simdi 13 cikti en son olcumde. Doktoru bekliyorum. Idrari toplayacaklarmis 24 saat.
İdrarda protein kaçağı var mı diye bakacaklardır. Benim 21.haftada şişmeye başladı ellerim ayaklarım, tansiyonum da ara ara 130 görüyordu bir iki kere 14 oldu. 24 saatlik idrarda protein kaçağı çıktı. Çok korktuk ama çok şükür bu haftaya kadar sıkıntı çıkarmadı. O zamandan beri tamamen tuzsuz yiyorum, protein ağırlıklı besleniyorum ve tansiyon ilacı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…