Isten izne ciktigimda ben de oyleydim sabah saat 12 ye kadar uyuyordum bse yapmak istemiyordum hic. Simdi kendime is buluyorum sürekli evde. Oturmamaya calisiyorum hareket olsun diye ,)Benim üc gündür hic enerjimde keyfimde yok
İnanılmaz durgunum isteksizim mutsuz gibiyim
Tembel hissediyorum kendimi
Evde olmak bana iyi gelmiyor işe gitmek istiyorum resmen
Böyle dibe vuran varmı aramızda normal mi artık dogurdum dogurucam ne bu haller çözemiyorum kendimde
Aslında ters mantık tansiyon iyiyse sıkıntı Yok demişti doktorum , tuz, şeker , yapay gıdalar zaten ödem yapıyor evetBenim ayaklarım sürekli şiş. Yüzüm de sıklıkla şişiyor. Ama tansiyonum hep normal ya da düşük. Şekerim yükseldiğinde ödemim de artıyor.
Doktor geldi simdi. Gorunurde bi sikinti yok ama 24 saatlik idrar sonucundan sonra belli olacakmis. Duruma gore bebegi erken alabilirlermis.
Son dönem hormonlar mı değişiyor acaba alın benden de o kadar, çok büyük sebepler yok ama mutsuz hissediyorumİnanılmaz mutsuzum, sürekli aglıyorum, bir şeylere sinir oluyorum, eşimle de küsüm ve barışmaya reddediyorum,dogurana kadar konuşmayacagım seninle dedim ve 2 hafta oldu öyle de yapıyorum, daha beterim sanırım senden
Ben gecelikte aldım alt pisama hepsi neolur olmaz diye çanta mi önceden hazır ettim tedbirimi aldım hali terliği koy sıcak tutar ayağını en rahat onla yürürsün Bend e iş yaparken batma karın ağrısı bel agrisi yaşardım hemn yatardım bunlar hepsi doğum belirtisi dikkate alın git gide artıyor bunlar ben dikkate aldım takip ettim kendimi ama erken geleceğini hesap etmedim uykudan kalktım su patlamış ayağa kalkınca akti çeşme gibi hemen acile gittim 3 cm açılma olmuş çok cabuk acilmam oldu kendi kendi sancimla gittim özel doktoruma çok şükür sağlıklı doğumdan sonra mutlaka kendinizi sıcak tutun terleyin bol bolGecelik alın diyorlar, ilk başta giydirmiyorlarmış alt pijamayı. Ben iki gecelik iki de pijama takımı koydum ama dediğin gibi ekstradan pijama altı da koycam.
Ayakta kalınca ve biraz ev işi yapınca alt karnım ağrıyor, vajinada batma hissediyorum, bunlar da mı Doğum belirtisi acaba, korkmadan edemiyorum.
Aynen. Her seyin hayirlisi. Olmasi gereken neyse olur.İnşalalh olmaz öyle bişey iyi düşün ama olursa da herşey Allahtan
Hic belli olmaz cajim. Sen icini ferah tut belki de bebegin normal dogum pozisyonunu alir. Olumlu?dusunmek lazim.Benim de bugün randevum vardı. 36. Haftayı doldurdum. Bebek ters duruyor dedi doktor. Dönme ihtimali varmış ama sanrim az rastlanan bir durum. Ilk bebeğim normal doğumdu. Bu da öyle olsun istiyorum ama nasipte ne varsa o. Moralim bozuldu ama Rabbim büyük, sağlıklı olsun da.
Inş herşey yolunda gider vaktini bekler ins bebişSancım çıktı serum verdiler bu sefer sancım daha çok çıktı.
Yatış yapıldı tekrar serum şimdi ciğer geliştirici iğne vurdular
Bi serum daha
Dua edin de dursun sancı kızlar
AaaaKizlar cuma gunu agr8m cikmisti. Cok sukur haftasonunu atlattik. Doktorum bu hafta izne cikacagi icin pazartesi nst cektir hastanedeki arkadaslara goster demisti. Pazartesi gunu ac agrin yine cikarsa sezerya olur da demisti.
Bu sabah hastaneye ac gip nst cektirdim ve agrim yine cikti. Gosterdigim coktor beklemenin anlami yok bebegi alalim bu agrilarla rahim ön duvari incelip yirtilabilir dedi. Cumadan beri 20 dakikada 1 agri. Gelip gidiyordu. Hafta sonu 15 dakimada bir agrim vardi. Adet agrisi gibi bir kasiklarimdan ve belimden gelip 1 dk kadar surup gidiyordu. O esnada karnim sertlesiyordu. Normalde bebegin ortaya toplanmalari var ya aynen oyle ama her 15 dakikada 1 omdugu icon o duzenli agri oluyormus. Akintim normalde nasilsa oyleydi yani suyum falan gelmedi kanamam olmadi. Sadece kivrandiran adet agrisi gibi agrim vardi.
Neyse lafi cok uzattim. Sezeryan ile dogurdum. Spinal anesteziydi ve cok sukur guzel gecti. Ben sadece panik omdu. Ayagim uyusmadi ya aci hissedersem dedim. Hissetmezsin dedi anestezi doktoru. Midem bulandi diye igne yaptilar hemen ve bulantim gecti. Tam dikis attar bitti tekrar banti ogurme geldi kustum. Oksijen verdiler. Sonra da odaya gecirdiler. Hastane devlet hastanesi ve eski bir hastane oldugundan cok tenha. Sadece ben dogum?yaptim bugun?ve tek kisi kaliyoru. Kocaman odada.
Hazirliklarim tamamlanamamisti. Cunku haftaya sezeryan gunumdu. Bu hafta cikolata ve lohusa serbeti alirim diyordum olmadi. Evden valizimi getirdiler ve acil sezeryan oldum.
Tavsiyem valizinizde bebek icin 4 ila 5 takim kiyafet olsun. Bebegi sarmak icin 4 tane penye kundaginiz olsun. Bizimkinin birini ameliyathnede kullandilar, birini giydirince kullandilar. Yetmedi ben 3 tane getirmistim. 1ine de isedi tum. Kiyafetler degisti.
Bebek icin mama kasigi mutlaka alin. Benim 37. Hafta dogdu sut gelmedi diye mama verildi siringa ile ama kasik ile daha rahat oldu. Yaniniza komposto alin. Ilk gun sivi gidarla beslen dediler.
Ben 2 gecelik 1 pijama aldim ve su an 2. Geceligi giydim. Deli gibi terliyorum ve sondam sabaha kadar kalacak. O nedenle pijama giyemeyecegim. Yaninizda geceliginiz de 3 tane olsun. depend 1 tane kullandim. Rahat oldu ama terletti ben de normal kulot giyip lohusa pedi taktim o daha rahat oldu.
Hep bu persembe ve cuma yasadigim kaynana stresinden erken geldi bu bebisim ya hayirlisi artik. Icinizi ferah tutun?stres yapmayin. Benim doktorumu ilk defa bugun gordum ama cok iyi biri. Yani hersey olacagina variyor.
Geçmiş olsun inş herşey yoluna girerYatis verdi doktor. 24 saat idrar takibi. Allah senden razi olsun. Sen soylemesen tansiyona bakmak hic aklima gelmezdi. Simdiye kadar hep normaldi cunku.
Doktora görünün bence kontrol ve nst iyi olurKizlar asiri kasilmam var karnim taş gibi..basta cok hareketliydi tüm gun cikacak gibi tekmeler atti balik gibi hareket etti simdi tas gibi olmustu babasi sevdikce yumasadi karnim..ara arada sizi gibi agrim oluyor vajinada ve midem bulaniyobi sorun mi var acaba
Bebis iyi cok şükür. Sut bulmaya calisiyor. Spinalde oldu bulanti ama bencr ben cok korkup panikledim ondan da olmus olabilir. Tansiyonum düşmüş sanirim hemen once 5 dediler sonra 10 mg ya cikardiklari bir igne yaptilar bulanti aninda kesildi.Aaaahem şaşırdım hem sevindim. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, tebrik ederim canım. Aynı zamanda da geçmiş olsun. Ne güzel h er detayı yazmışsın çok iyi oldu. Bebiş iyi dimi? Bulantıyı spinal mi yaptı?
Sağlıkla büyütün inş bebeğinizi. Kaç kilo doğdu?Kizlar cuma gunu agr8m cikmisti. Cok sukur haftasonunu atlattik. Doktorum bu hafta izne cikacagi icin pazartesi nst cektir hastanedeki arkadaslara goster demisti. Pazartesi gunu ac agrin yine cikarsa sezerya olur da demisti.
Bu sabah hastaneye ac gip nst cektirdim ve agrim yine cikti. Gosterdigim coktor beklemenin anlami yok bebegi alalim bu agrilarla rahim ön duvari incelip yirtilabilir dedi. Cumadan beri 20 dakikada 1 agri. Gelip gidiyordu. Hafta sonu 15 dakimada bir agrim vardi. Adet agrisi gibi bir kasiklarimdan ve belimden gelip 1 dk kadar surup gidiyordu. O esnada karnim sertlesiyordu. Normalde bebegin ortaya toplanmalari var ya aynen oyle ama her 15 dakikada 1 omdugu icon o duzenli agri oluyormus. Akintim normalde nasilsa oyleydi yani suyum falan gelmedi kanamam olmadi. Sadece kivrandiran adet agrisi gibi agrim vardi.
Neyse lafi cok uzattim. Sezeryan ile dogurdum. Spinal anesteziydi ve cok sukur guzel gecti. Ben sadece panik omdu. Ayagim uyusmadi ya aci hissedersem dedim. Hissetmezsin dedi anestezi doktoru. Midem bulandi diye igne yaptilar hemen ve bulantim gecti. Tam dikis attar bitti tekrar banti ogurme geldi kustum. Oksijen verdiler. Sonra da odaya gecirdiler. Hastane devlet hastanesi ve eski bir hastane oldugundan cok tenha. Sadece ben dogum?yaptim bugun?ve tek kisi kaliyoru. Kocaman odada.
Hazirliklarim tamamlanamamisti. Cunku haftaya sezeryan gunumdu. Bu hafta cikolata ve lohusa serbeti alirim diyordum olmadi. Evden valizimi getirdiler ve acil sezeryan oldum.
Tavsiyem valizinizde bebek icin 4 ila 5 takim kiyafet olsun. Bebegi sarmak icin 4 tane penye kundaginiz olsun. Bizimkinin birini ameliyathnede kullandilar, birini giydirince kullandilar. Yetmedi ben 3 tane getirmistim. 1ine de isedi tum. Kiyafetler degisti.
Bebek icin mama kasigi mutlaka alin. Benim 37. Hafta dogdu sut gelmedi diye mama verildi siringa ile ama kasik ile daha rahat oldu. Yaniniza komposto alin. Ilk gun sivi gidarla beslen dediler.
Ben 2 gecelik 1 pijama aldim ve su an 2. Geceligi giydim. Deli gibi terliyorum ve sondam sabaha kadar kalacak. O nedenle pijama giyemeyecegim. Yaninizda geceliginiz de 3 tane olsun. depend 1 tane kullandim. Rahat oldu ama terletti ben de normal kulot giyip lohusa pedi taktim o daha rahat oldu.
Hep bu persembe ve cuma yasadigim kaynana stresinden erken geldi bu bebisim ya hayirlisi artik. Icinizi ferah tutun?stres yapmayin. Benim doktorumu ilk defa bugun gordum ama cok iyi biri. Yani hersey olacagina variyor.
Bebiş sağlıklı sen de iyisin ya gerisini boşver zaten artıkBebis iyi cok şükür. Sut bulmaya calisiyor. Spinalde oldu bulanti ama bencr ben cok korkup panikledim ondan da olmus olabilir. Tansiyonum düşmüş sanirim hemen once 5 dediler sonra 10 mg ya cikardiklari bir igne yaptilar bulanti aninda kesildi.
Ilk ayaga kalkmak cok zordu su anda da biraz gazim var hafif karnim sisti ama iyi olacagim.
3.5 kio dogdu. Boyu 49 cm.Sağlıkla büyütün inş bebeğinizi. Kaç kilo doğdu?
canım hayırla sağlıkla huzurla büyüt3.5 kio dogdu. Boyu 49 cm.
Hayirli olsunnnKizlar cuma gunu agr8m cikmisti. Cok sukur haftasonunu atlattik. Doktorum bu hafta izne cikacagi icin pazartesi nst cektir hastanedeki arkadaslara goster demisti. Pazartesi gunu ac agrin yine cikarsa sezerya olur da demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?