Ben figurlulerdense bu etiketlileri daha cok begeniyorum. Benim de erken dogum riskim ortaya cikinca geceden beri cikolatalara bakiyorum. Haciseriften metal kutuda olandan siparis vermeye karar verdim.
Bende bu filliyi siparis vericem.valoniaymis markasi iyidir insallah

Bu fakeler beter oluyor dün benim de tam nstye giricem belimde kasıklarımda başladı korkunç bir ağrı, aynı adet ağrısı ama düzensiz. Nstde de çıkmış, sürekli 100 lerden dolaşmış ağrı çizgisi ama düzensiz olduğu için doktor önemsiz dedi. Kuru kuru ağrı çekiyoruz yani

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kuzunuz inşallah sana da geçmiş olsun ağrıların çabucak geçer inşallah kilosu da haftasına göre çok iyiymiş dursa tam yumak olacakmış

Anaaammmm çok heyecanlı benim de dün akşam bayağı sertleşti karnım ama uyutmayacak derecede değildi yatınca geçti. Artık hazırlık yapıyor kuzular sağlıkla gelsinler de inşallah

bana hiç böyle yapmazdı bi garipsedim alışıcaz sanırım yada cidden doğum çok yakın.

Kızlar bu arada ben de çatlayanlar gurubuna dahil oldum. Durdum durdum bu hafta çatladım. Hem de 2 günde oluverdi. Önce çok hafif lastik izi bişey oluştu ertesi gün bi baktım kahverengi çatlaklara dönüşmüş kantoron yağı sürücem hergün belki düzelir, başka önerisi olan var mı?

bana hiç böyle yapmazdı bi garipsedim alışıcaz sanırım yada cidden doğum çok yakın.
Benim de zorunlu, planlı sezeryan olacak normalde ama dün normal doğum olasılığının da yakın olduğunu hissettim yani. hakkımızda hangisi hayırlı ise o nasip olsun inşallah.

ay inşallah
görsen var ya kafamda ne senaryolar kuruyorum. sancıdan emin olsam kalkıp pilates yapacaktım sıcak duş alacaktım sonra annemi arayacaktım falan. cahil olmak işte karın sertleşmelerini kaale almıyorum artık ben belki de kanala girdi onun sancısıydı. olabilir mi ki?

Kızlar bir de akrabadan yolda gördüğün teyzeye kadar herkes bir fikir sahibi. Yok karnın inmiş inmemiş, yok yüzün şişmiş şişmemiş, bugün doğurursun/gününü doldurursun. Kafa bir milyon oldu valla, doğurup rahatlasam moduna girdim

sana gün verir artık o zaman doktor? vaktini bilmek de değişik olsa gerek
Normalde günüm 38.hafta. Ama o zamana kadar ben de ya da bebekte olumsuz bir durum olursa hemen alacak. Bi de tabi ben o zamana kadar normal doğurmazsam ben sezeryan olacak diye normal doğuma da hiç hazırlık yapmadım, normal doğumu tetiklemeyecek ama olursa kolay geçmesini sağlayacak neler yapabilirim?

mesela planlı sezeryan gününden önce sancılanıp gittin ve açılma 5 cm. dener misin sezeryana mı girersin?

Bende ayni senin gibiyim ama yine sezeryan istersen acil sezeryana aliyorlar..sezeryana kadar normal icin 2hafta vermisi bana 1.haftam doluyor..yoksa cikmaz dedi zaten

Bende ayni senin gibiyim ama yine sezeryan istersen acil sezeryana aliyorlar..sezeryana kadar normal icin 2hafta vermisi bana 1.haftam doluyor..yoksa cikmaz dedi zaten
Canim hic sezeryan veya normal digum diye plan yapmayin. Hayirlisini dileyin. Benim ilkinde hep normal dogum dedim 2 hafta kala sezeryan kesinlesti. 2. Dogum da mecbur sezeryan oldu. Hayirlisi boyleymis diyorum. Bebislerimin ikisinin dogumu da devlet hastanelerinde oldu. Ikisinin de cok guzel dogum fotograflari var. Burada tek ozel hastane var o nedenle dogum icin tercih etmedim.

Bu işler plana bakmıyor zaten o yüzden hayırlısı diyorum. Hangisi daha sağlıklı daha kolay olacaksa o nasip olsun inşallah

İlk sezeryan çok güzeldi hiç bişey anlamadım ekip de çok iyiydi bana hiç bişey çaktırmadılar bide normal doğum diye beklerken sezeryan olunca Bi anda herşey oldu bitti ge geldi şimdi neler ola ağını biliyorum ki normalde kan aldırırken bile içim Bi tuhaf olur o sebepten

Canım gözünaydın . Sağlıkla büyüt bebişini . Çok stres yaptın bence de ondan olabilir. Sağlıkla aldın ya kucağına gerisini boşver ve artık seni üzmelerine izin verme. Sen bebeğine ve kendine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…