Doktora görünün bence kontrol ve nst iyi olur
Bizden biri dogurunca sanki yakinim dogurmus gibi seviniyorum..saglikla buyusun kuzu.. tesekkurler bilgiler icin..peki ertesi gune sonda vs cikmiyorsa insanlar foto cekimini falan nasil yapiyorlar da ayaklaniyorlar..bizim doktor 1gun yatiriyoruz demistiKizlar cuma gunu agr8m cikmisti. Cok sukur haftasonunu atlattik. Doktorum bu hafta izne cikacagi icin pazartesi nst cektir hastanedeki arkadaslara goster demisti. Pazartesi gunu ac agrin yine cikarsa sezerya olur da demisti.
Bu sabah hastaneye ac gip nst cektirdim ve agrim yine cikti. Gosterdigim coktor beklemenin anlami yok bebegi alalim bu agrilarla rahim ön duvari incelip yirtilabilir dedi. Cumadan beri 20 dakikada 1 agri. Gelip gidiyordu. Hafta sonu 15 dakimada bir agrim vardi. Adet agrisi gibi bir kasiklarimdan ve belimden gelip 1 dk kadar surup gidiyordu. O esnada karnim sertlesiyordu. Normalde bebegin ortaya toplanmalari var ya aynen oyle ama her 15 dakikada 1 omdugu icon o duzenli agri oluyormus. Akintim normalde nasilsa oyleydi yani suyum falan gelmedi kanamam olmadi. Sadece kivrandiran adet agrisi gibi agrim vardi.
Neyse lafi cok uzattim. Sezeryan ile dogurdum. Spinal anesteziydi ve cok sukur guzel gecti. Ben sadece panik omdu. Ayagim uyusmadi ya aci hissedersem dedim. Hissetmezsin dedi anestezi doktoru. Midem bulandi diye igne yaptilar hemen ve bulantim gecti. Tam dikis attar bitti tekrar banti ogurme geldi kustum. Oksijen verdiler. Sonra da odaya gecirdiler. Hastane devlet hastanesi ve eski bir hastane oldugundan cok tenha. Sadece ben dogum?yaptim bugun?ve tek kisi kaliyoru. Kocaman odada.
Hazirliklarim tamamlanamamisti. Cunku haftaya sezeryan gunumdu. Bu hafta cikolata ve lohusa serbeti alirim diyordum olmadi. Evden valizimi getirdiler ve acil sezeryan oldum.
Tavsiyem valizinizde bebek icin 4 ila 5 takim kiyafet olsun. Bebegi sarmak icin 4 tane penye kundaginiz olsun. Bizimkinin birini ameliyathnede kullandilar, birini giydirince kullandilar. Yetmedi ben 3 tane getirmistim. 1ine de isedi tum. Kiyafetler degisti.
Bebek icin mama kasigi mutlaka alin. Benim 37. Hafta dogdu sut gelmedi diye mama verildi siringa ile ama kasik ile daha rahat oldu. Yaniniza komposto alin. Ilk gun sivi gidarla beslen dediler.
Ben 2 gecelik 1 pijama aldim ve su an 2. Geceligi giydim. Deli gibi terliyorum ve sondam sabaha kadar kalacak. O nedenle pijama giyemeyecegim. Yaninizda geceliginiz de 3 tane olsun. depend 1 tane kullandim. Rahat oldu ama terletti ben de normal kulot giyip lohusa pedi taktim o daha rahat oldu.
Hep bu persembe ve cuma yasadigim kaynana stresinden erken geldi bu bebisim ya hayirlisi artik. Icinizi ferah tutun?stres yapmayin. Benim doktorumu ilk defa bugun gordum ama cok iyi biri. Yani hersey olacagina variyor.
Tesekkur ederim, tansiyon normale dondu. Sadece idrar topluyorum su anda. Anlik bir yukselme oldu tansiyonda. Simdi stabil.Geçmiş olsun inş herşey yoluna girer
Hayirli olsun canim, saglikla buyusunKizlar cuma gunu agr8m cikmisti. Cok sukur haftasonunu atlattik. Doktorum bu hafta izne cikacagi icin pazartesi nst cektir hastanedeki arkadaslara goster demisti. Pazartesi gunu ac agrin yine cikarsa sezerya olur da demisti.
Bu sabah hastaneye ac gip nst cektirdim ve agrim yine cikti. Gosterdigim coktor beklemenin anlami yok bebegi alalim bu agrilarla rahim ön duvari incelip yirtilabilir dedi. Cumadan beri 20 dakikada 1 agri. Gelip gidiyordu. Hafta sonu 15 dakimada bir agrim vardi. Adet agrisi gibi bir kasiklarimdan ve belimden gelip 1 dk kadar surup gidiyordu. O esnada karnim sertlesiyordu. Normalde bebegin ortaya toplanmalari var ya aynen oyle ama her 15 dakikada 1 omdugu icon o duzenli agri oluyormus. Akintim normalde nasilsa oyleydi yani suyum falan gelmedi kanamam olmadi. Sadece kivrandiran adet agrisi gibi agrim vardi.
Neyse lafi cok uzattim. Sezeryan ile dogurdum. Spinal anesteziydi ve cok sukur guzel gecti. Ben sadece panik omdu. Ayagim uyusmadi ya aci hissedersem dedim. Hissetmezsin dedi anestezi doktoru. Midem bulandi diye igne yaptilar hemen ve bulantim gecti. Tam dikis attar bitti tekrar banti ogurme geldi kustum. Oksijen verdiler. Sonra da odaya gecirdiler. Hastane devlet hastanesi ve eski bir hastane oldugundan cok tenha. Sadece ben dogum?yaptim bugun?ve tek kisi kaliyoru. Kocaman odada.
Hazirliklarim tamamlanamamisti. Cunku haftaya sezeryan gunumdu. Bu hafta cikolata ve lohusa serbeti alirim diyordum olmadi. Evden valizimi getirdiler ve acil sezeryan oldum.
Tavsiyem valizinizde bebek icin 4 ila 5 takim kiyafet olsun. Bebegi sarmak icin 4 tane penye kundaginiz olsun. Bizimkinin birini ameliyathnede kullandilar, birini giydirince kullandilar. Yetmedi ben 3 tane getirmistim. 1ine de isedi tum. Kiyafetler degisti.
Bebek icin mama kasigi mutlaka alin. Benim 37. Hafta dogdu sut gelmedi diye mama verildi siringa ile ama kasik ile daha rahat oldu. Yaniniza komposto alin. Ilk gun sivi gidarla beslen dediler.
Ben 2 gecelik 1 pijama aldim ve su an 2. Geceligi giydim. Deli gibi terliyorum ve sondam sabaha kadar kalacak. O nedenle pijama giyemeyecegim. Yaninizda geceliginiz de 3 tane olsun. depend 1 tane kullandim. Rahat oldu ama terletti ben de normal kulot giyip lohusa pedi taktim o daha rahat oldu.
Hep bu persembe ve cuma yasadigim kaynana stresinden erken geldi bu bebisim ya hayirlisi artik. Icinizi ferah tutun?stres yapmayin. Benim doktorumu ilk defa bugun gordum ama cok iyi biri. Yani hersey olacagina variyor.
Benim onceki sezeryandan yapisikligim varmis ondan bekledi sonda. Normalde dun cikmasi lazimdi. Pompaya ihtiyac duydum ama sut sagamadim cunku yoktu.Bizden biri dogurunca sanki yakinim dogurmus gibi seviniyorum..saglikla buyusun kuzu.. tesekkurler bilgiler icin..peki ertesi gune sonda vs cikmiyorsa insanlar foto cekimini falan nasil yapiyorlar da ayaklaniyorlar..bizim doktor 1gun yatiriyoruz demistipompaya ihtiyac duydunuz ? bugun bende cantami hazirlicam iyice korktum dun gece tekrar saglik sihhat diliyorum bebisin ve sana..cabucak iyilesin
Canim benim sen artik kendini ve bebegini dusun bosver diger herkesi. Seni dusunmeyeni zaten sen hic dusunme. Ne demisler once can sonra canan. Ben de zamaninda cok vericiydim belki maddi gucum cok yoktu ama manevi olarak. Kimse de sen nasilsin iyi misin demedi hep ben koşturdum. Simdi diyorum ki ben ve bebegim onemliyiz. Bu yuzden herkese kolay kolay evet dememeye çalışıyorum. Sen de oyle yap herkesi kurtaramazsin. Annen baban da olsa senin kendi ailen var onceligin o olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahTelefonda konuştuk onlar da anladı, benim tansiyonum çıktı dedim aylardır sabit duran tansiyon bu sabah birden çıktı, üzüldüler tabi de, büyük düşüncesizlik, sanırım beni hep güçlü gördükleri için böyle rahat davrandılar, artık kaldıramıyorum dedim kredi lafını duyunca panik atak gibi oluyorum, ben bile kendime şaşırdım. Zamanında öyle güçlü olmasaydım şimdi bu kadar rahat davranamazlardı. İnşallah onlara da bir kapı açılır ne bileyim. Aslında eşimle de para sorunu yaşıyoruz, ortak kredimiz vardı düğün için, çoğu zaman benim üzerime kalıyor, ev masrafları da öyle oluyor, maaşından eline bir şey kalmıyor krediyi ödese de bu sefer bütün masraflar bana kalıyor. Sanırım bunların hepsi birikti, yüz bulan herkes astarını istedi. Dediğim gibi artık kaldıramıyorum bunları. Çocuğun masraflarını da hep ben karşıladım, eğer eşim biraz harcadıysa o ay krediyi ödeyemedi, yani bunlar hep zoruma gidiyordu bir de babamın yaptığı üzerine tuzla biber oldu. Çok uzun yazdım kusura bakma, eşimle annem babamla dertleşemediklerimi yazdım, okuyup destek olandan Allah razı olsun
Cok tesekkurler..gecmis olsunnnBenim onceki sezeryandan yapisikligim varmis ondan bekledi sonda. Normalde dun cikmasi lazimdi. Pompaya ihtiyac duydum ama sut sagamadim cunku yoktu.
Tavsiyem cantaniza herseyi koyun. Ben bu hafta son eksikleri koyup kapatacaktim ama nasip. Giysi bol koyun. Cok terledim ben .
Devlet hastanesinde 48 saat yatiriyorlar. Ozeller 1 gecede cikariyor. Yaniniza sezeryan ihtimaline karsi nescafe alin. Omzunuza at.ak icin ince de olsa şal alin. Terli terli yuruyunce usumek geliyor.
Allah analı babalı büyütsün cnm.Kizlar cuma gunu agr8m cikmisti. Cok sukur haftasonunu atlattik. Doktorum bu hafta izne cikacagi icin pazartesi nst cektir hastanedeki arkadaslara goster demisti. Pazartesi gunu ac agrin yine cikarsa sezerya olur da demisti.
yaa hayırlı olsun gözün aydınKizlar cuma gunu agr8m cikmisti. Cok sukur haftasonunu atlattik. Doktorum bu hafta izne cikacagi icin pazartesi nst cektir hastanedeki arkadaslara goster demisti. Pazartesi gunu ac agrin yine cikarsa sezerya olur da demisti.
Ben figurlulerdense bu etiketlileri daha cok begeniyorum. Benim de erken dogum riskim ortaya cikinca geceden beri cikolatalara bakiyorum. Haciseriften metal kutuda olandan siparis vermeye karar verdim.Bir de bu cok hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?