Doktora görünün bence kontrol ve nst iyi olur
Kutsalsekerpare limelemon

Cok zor bi geceydi sürekli karin agrisi,sancisi ha gecti ha gececek aarada uyaniyorum esim uyumamis sabah olmadimi daha diyorum dogum baslasa belirti verirdi dedim ama bakalim bugun nasil olacak..ama korktum cantami hazirliyim bugu. hala hazirlamamistim

Bizden biri dogurunca sanki yakinim dogurmus gibi seviniyorum..saglikla buyusun kuzu.. tesekkurler bilgiler icin..peki ertesi gune sonda vs cikmiyorsa insanlar foto cekimini falan nasil yapiyorlar da ayaklaniyorlar..bizim doktor 1gun yatiriyoruz demisti pompaya ihtiyac duydunuz ? bugun bende cantami hazirlicam iyice korktum dun gece tekrar saglik sihhat diliyorum bebisin ve sana..cabucak iyilesin

Hayirli olsun canim, saglikla buyusun

Benim onceki sezeryandan yapisikligim varmis ondan bekledi sonda. Normalde dun cikmasi lazimdi. Pompaya ihtiyac duydum ama sut sagamadim cunku yoktu.
Tavsiyem cantaniza herseyi koyun. Ben bu hafta son eksikleri koyup kapatacaktim ama nasip. Giysi bol koyun. Cok terledim ben .
Devlet hastanesinde 48 saat yatiriyorlar. Ozeller 1 gecede cikariyor. Yaniniza sezeryan ihtimaline karsi nescafe alin. Omzunuza at.ak icin ince de olsa şal alin. Terli terli yuruyunce usumek geliyor.

Kizlar sakin stres yapmayin,bakin ben persembe cuma stresin dibine vurdum ve agrilarim basladi.
Kocalari kaynanalari aileleri bosverin su an onceliginiz saglikla gebeliklerinizi tamamlamaya odaklanin. Cok sukur korka korka da olsa sezeryani atlattim. Cidden hersey olacagina variyor. Rahat olmak ve olumlu dusunmek olumlu seyleri beraberinde getiriyor. Olumsuz dusunmek de olumsuz şeyleri.
Hep dogum zamani kaynanam birsey cikaracak dedim buna sartlandim ve cikardi. Ya doktorum dogum zamani izinli olursa demistim gebeligin basinda ve doktorum da izinli bu hafta. Yani dusunce gucu ile evrene mesaj gondermis gibi oldum. Allahtan doktorum tanimadigim biri bile olsa sezeryanim iyi gececek diye dusundum iyi gecti.
Hastanem cok cok iyi. Tum hemsireler de cok ilgiliydi. Zaten yogun bir hastane degil. Bebek hemsiresi de sık sık yanimiza geldi. Ozel hastane gibiydi.

Canim benim sen artik kendini ve bebegini dusun bosver diger herkesi. Seni dusunmeyeni zaten sen hic dusunme. Ne demisler once can sonra canan. Ben de zamaninda cok vericiydim belki maddi gucum cok yoktu ama manevi olarak. Kimse de sen nasilsin iyi misin demedi hep ben koşturdum. Simdi diyorum ki ben ve bebegim onemliyiz. Bu yuzden herkese kolay kolay evet dememeye çalışıyorum. Sen de oyle yap herkesi kurtaramazsin. Annen baban da olsa senin kendi ailen var onceligin o olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Cok tesekkurler..gecmis olsunnn

Kizlar su cikolatayi cok begendim ama 48tane var icinde yeterli gelmez dimi ? Haciseriftende uygunlarindan yaptirsam bittikce koyarim son ikiside haciserifin aslinda onlarda fena degil

Eklentiler

• Screenshot_20190820-080228_Instagram.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20190815-145836_Chrome.webp
    24 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20190815-151034_Chrome.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 59
Allah analı babalı büyütsün cnm.

yaa hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. ne kadar pozitif anlatmışsın. zoru atlattın şimdi toparlanma zamanı. ay yavas yavas sıra bize geliyor

dün gece bende çok ilginç bi gece geçirdim gece boyu uyuyamadım gibi bişey. karnımın üst tarafından ve belimden sancılar vurdu. heh dedim doğuruyorum galiba. patlıcak gibi hissettim karnım sertti ve o vakitlerde bebeğim deli gibi hareket ediyordu. sanırım onu da rahatsız etti. bi wc gittim gaz sancısı diye geldim yine aynı. dedim uyumaya çalışayım, uyuyabilirsem yalancı sancıdır gerçekse zaten uyandırır. ve sabaha kadar uyumusum fake vermeye başladı bu velet

Bir de bu cok hosuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20190820-084618_Instagram.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20190820-082731_Instagram.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…