Hayırlı olsun gözün aydın canım

Kizlar kafama bir sey takildi..bu hediyelikleri cikolatayi orada koyacagimiz masa oluyor mu? Masa ortusunu falanda hazirlamak gerekiyor dimi?
Ben hastaneye goturmeyecegim. Evde konsolun ustune koyacagim. Hastanede tatli ya da baska cikolata ikram ederim. Cunku hastanede susleme ya da sunum yapmayacagim.

Kizlar kafama bir sey takildi..bu hediyelikleri cikolatayi orada koyacagimiz masa oluyor mu? Masa ortusunu falanda hazirlamak gerekiyor dimi?
masa var da masa örtüsü v.s
kendin hazırlamalısın
bir sonraki randevunda odaları görmek istiyorum de bi bak

Canım doğum yapacağın hastanede rica edip odaları gez. Ben neler hayal etmiştim masa süslemeleri için odayı bi gördüm şok. Tepsi gibi küçücük bir masa anca bir paket çikolata lokum koyarsın o derece . Oda geniş olsa kendim de götürürdüm masayı ama masa koyacak yer yok.
En iyisi odaları görüp ona göre hazırlık yapman

Isten izne ciktigimda ben de oyleydim sabah saat 12 ye kadar uyuyordum bse yapmak istemiyordum hic. Simdi kendime is buluyorum sürekli evde. Oturmamaya calisiyorum hareket olsun diye ,)
İcimden gelmiyorki hic bişi yapmak
Evin işi bitmez zaten o yüzden bulasmıyorum bile zaten sevmem ev işi kadın gelince halletsin modundayım
Haftasonu kızıma gelen hediyeleri yıkadım onları ütüleyeyim mi diye düşündüm bi ara ama sonra amann ben ne anlarım ütüden kalsın diye oturdum yerime geri
Düşün onu bile istemiyorum :)
Karnımda hala havada düşmedi asagı dogumu zaten doktorum bu hafta beklemiyordu depresif depresif evde yat kalk ye ic modunda devam ederim bu gidişle
Calısmamak bana göre değil sonra neden 6aylıkken cocugu bıraktın derler

Ay maşallah hayırlı evlat olsun vatana millete hosgeldi kuzun dünyamıza
Cok sevindim iyi olmana
Cocugun nasıl aldılarmı dedikleri gibi küvöze

Özel hastaneyse oda cesitleri vardır sordun mu

Ben hastaneye goturmeyecegim. Evde konsolun ustune koyacagim. Hastanede tatli ya da baska cikolata ikram ederim. Cunku hastanede susleme ya da sunum yapmayacagim.

Bende yapmicam sadece cikolata ve draje ama onlarid bosbos koymayayim dedim.ziyarete gelen olursa diye o da..suslu masalar hazirlamicam yani :)
masa var da masa örtüsü v.s
kendin hazırlamalısın
bir sonraki randevunda odaları görmek istiyorum de bi bak

Daha gidip bakmadim..bu gidisimde incelemek lazim sagol

Iyi oldu soylediginiz bir gezeyim persembe gunu :) hicc bosuna tasinmayayim oraya

Dogum stresi bilinmezlik rahatsiz hissetme hormonlarin degismesi bir de erkeklerin bizi anlamasini beklemek kendimizi begenmemek istediklerimizi ozgurce yapamamak gibi seyler depresyona sokuyor bizi sagliginiz iyiyse bunlari atlatabilirsiniz bence hicbirseye uzulmeye degmiyor gelip gecmeyen hicbirsey yok esinle kuslugu devam ettirdikce ve ondan beklenti duydukca sen daha cok sıkılırsın ben esimle kusken daha sinirli oluyorum erkek de bizim gibi sallamiyor olan yine bize oluyor anin tadini cikar degmez guzel gunleri dusunun bence

o zaman hurma yiyebilirsin. diğer şeyleri yaparsan erkene alabilir doğumu. aklıma da başka bişey gelmiyor
Hurmaya başladım zaten bi de yürüş olayını artık düzenli yapayım. Perine masajı normal doğumu tetikleyebilir dimi? Bu hafta olmasın artık doğum inşallah haftaya olursa doğum haftalarında da girmiş olacağız.

evet 37ye girince başlasan daha iyi. düzenli yürüyüs olabilir. pilates bebeğin kanala girmesini sağladığı için ona da erken sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…