ay inşallahAyyy maşallah ya süper programAcayip heveslendim şu an. Pırt diye çıkar inşallah bu kadar emeğe yavru
Ya biz normal Doğuma hazırlanan, direnen grup olarak whatsapp grubu kurup günlük takip ve destek mi yapsak birbirimize napsakmesela Kızlar perine tamam mı? Yürüyüşünü yapmayan var mı vs gibi. Pilatesini yapmayan kalksın yapsın gibi ne dersiniz? Birbirimizi destekleyip el ele tutuşup fırlatalım çocukları
yesilus A azizan ne dersiniz kızlar?
Ay evet programı görünce bende heveslendim ve motivasyon grubu iyi olabilirAyyy maşallah ya süper programAcayip heveslendim şu an. Pırt diye çıkar inşallah bu kadar emeğe yavru
Ya biz normal Doğuma hazırlanan, direnen grup olarak whatsapp grubu kurup günlük takip ve destek mi yapsak birbirimize napsakmesela Kızlar perine tamam mı? Yürüyüşünü yapmayan var mı vs gibi. Pilatesini yapmayan kalksın yapsın gibi ne dersiniz? Birbirimizi destekleyip el ele tutuşup fırlatalım çocukları
Yok canım yatırmadım, ben de hep ojeli gezdiğim için, bi iki gün önce yaptırayım da en azından, iyi hissederim diye düşünüyordum, yaaa protez tırnak mahvediyor biliyorum ama kalıcı ojeyi hiç bilmiyordum, sagolun kızlar vallaAni bir komplikasyon gelişirse tırnaklardan anlıyorlarmış morarma vs. O yüzden ojesiz alıyorlar. Bende bugüne kadar full ojeli gezdim artık sürmeyeceğim mesela suyum falan gelirse silmekle uğraşmayayım diye. Ayrıca kalıcı oje daha önce yaptırdın mı bilmiyorum ama ben düğünümde yaptırdım ve hiç tavsiye etmem tırnakları mahvediyor
Bencede güzel olur.Herkes için uygunsa bende katılırım.Ayyy maşallah ya süper programAcayip heveslendim şu an. Pırt diye çıkar inşallah bu kadar emeğe yavru
Ya aslinda hepimiz farkli bir seyden korkuyoruz. Birimizin korktugundan, digeri hic korkmuyor mesela. Sahsen ben de korkmaktan korkuyorum. Ya bir sey olursa diye korkuyorum. Disciden korkan insanlari hic anlayamam mesela, implant yaptirdim, zerre aci hissetmedim. Genel anestezi ile operasyon gecirdim, nasil uyandigimi bile hatirlamiyorum yine en ufak rahatsizlik hissetmedim. Hem basa gelince o kafamizda kurdugumuz seylerin hepsi anlamini yitiriyo. Bu yuzden bence basimiza gelince kendimiz yasayalim. Zihnimizi baskalarinin kotu deneyimleriyle doldurmanin bir anlami yok. Zaten kotu deneyim paylasanlari da pek anlayamiyorum. Diger gebeleri korkutmaktan baska ne ise yariyor ki? Ben artik butun kotu deneyimlerin o kisilere ozgu oldugunu kabul ettigim icin etkilenmiyorum bile. Sen de genel anesteziden korkmaGenel anestezide uyanamamaktan korkarya insan, bende de var o. Bir de doğumlarına gittiğim genel anestezi yapılan yakınlarım acı içinde uyanmışlardı sayıklayarakOnu yaşamak istemiyorum. Kendilerine de çok geç gelebilmişlerdi. Benim gittiğim hastane spinal yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. Ben de panik olmaktan korkuyorum, kesildiğini bilicez sonuçta o an. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum ne diyeyim
Süper cok sagolEvet eskiden sal havlu sararlarmış doğumdan sonra.
E bebekte olan 120 liraymış o resmini attigim başka yokmuş. Medikallerde çeşit cokmus 30A 50ye 70e varmislar
Ben başakevet bende öyle yaptım. gayet düzenli oldu. benimkiler orta boy hurç. bebişinkiler kücük boy hurç. büyük boy hurçda da ikimizin yedekleri var. çok hoşuma gitti ya var bende de bi başak burçluluk
Allah analı babalı büyütsün canım. Erkeklerin askerlik anıları gibi bizim de Doğum anılarımız. Zaten kolay bir Doğum şekli olayın doğası gereği düşünemiyorum. Hikaye mutlu sonla bitip bebekler sağlıklı doğduğunda çok ta önemi kalmıyor sonuçta Doğumda çektiklerimizin.Ayyyy kiyamam sanaaaaa. Bana bu dogumda dikisler atilirken ogurme geldi ve gelir gelemz hemen anestezi uzmani igne yapmalarini soyledi. Dedigin gibi nefes alamadim konusamadim oksijen verdiler ve sadece 2 kez öğürüp kustum hemen temizleyip sildiler. Oksijen sayesinde tekrar öğürmedim. Dijisler esnasinda da oncesinde de aci hissetmedim hareketleri hissettim.
Odamdaki yatagima gecince de titreme basladi aynen senin anlattigin gibi. Onda da hemen herkes toplandi basima ve oksijen verdiler titremem de gecti. O titreme usumekten degildi.
Sana cidden travma yasatmislar. Benim yasadiklarim da seninkiler gibi ama bana personelin tavri cok iyiydi hepsinden Allah razi olsun.
Amin canım.Ay çok kötü olmuş inşallah bidaha yaşamassın inşallah kimse yaşamaz
Arada çıkıyor öyle olmamışlar.Gunaydin kizlar. Yogunbakim bolumune kiziyordum ama o degil hemsiresine kizdigimi farkettim. Bir tane hemsireye emzirdikten sonra saat kac gibi geleyim diye soruyorum, 3.5 -4 gibi gelin biz sizi arariz diyor. Tamam bund sorun yok. Bende gidiyorum 4 gibi uyuyorsa uyandirip emziriyorum.
Ama gicik oldugum hemsire sizin bebeginiz daha uyuyor diyip gonderiyor beni. Benim bebegim en son gece 2de emmis uyumus saat olmus 5.45 gittim bebegi emzireyim diye. Sizin bebeginiz dah uyuyor, uyaninca haber veririz diyor. Hayir bunu diyen hemsire hanim dogum servisinde nobetciyken de aman bebeginizin sekeri duser uyusa bile uyandirip mutlaka emzirin diyen ayni hemsire. Bir insan neden orda baska burda baska konusur. Neymis yogunbakimda bebegin sekeri dusmezmis cunku serumu varmis.
Yahu ben bebegi dogurdugumun 1. Gunu emmedigi icin sekeri 65e kadar dustu. Sen yogunbakimda nasil 50 ye kadar dusurdun. Birak emsin iste. Ben bu hemsireyi nereye sikayet etsem. Ya gitsin bu suratsizlikla ve bu insanliktan uzak tavriyla hemsire olmasin oluyorsa da yenidogan yogunbakimda calismasin. Nolur bana saglikci arkadaslar bir akil verin. Cok kizdim kiza. Uyaninca once emzirirsiniz sonra mama veririrz diyor. Benim sutum varken neden mama verelim.
Tşk ederim. Amin hiçkimse yaşamaz inşallah. Haklı olabilirsin 9 yıl oldu.Öncelikle gecmis olsun umarim bir daha yasamazsiniz ayni seyleri ama bu tarz hikayelere bakiyorum hep gecmiste yasanmis bir 5 yil önce sanirim ay bile farkediyor tibbin gelismesi icin..sezerryan sonrasi agri hissedeni biliyorum ama o ani hissetmeniz tamamen anestezi uzmanimin basarisizligi..hayirli dogumlar diliyorum
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah sen de bebeğin de tez zamanda toparlanırsınız.Ve bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştımŞaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
ben orda hep hissediyorumKızlar genital bölgemizin üst kısmı var ya, karşıdan bakınca görünen kısmı.. oğlan hareket edince orada da bir hareket oluyor 3 gündür. Epey indi aşağı herhalde, var mı öyle hisseden?
yani zeynep kamil de de yoğun bakim doluysa yani...3 hastane gezdim mecburen en son Zeynep Kamil de yaptım. Ama buranında yoğun bakımı doluydu.
Ben hala kararsızım silver nurse mü silver moon mı. Silver nurse açıklaöasında kesinlikle nikel içermez diyor ve çok kullanan var. Silver moon evet daha fazla saf gümüş içeriyor, hepsiburada'da 156'ya düşmüş ama en son baktığımda indirim bitmiştilimelemon kapakları sipariş ettin mi ? ben artık alayım diyorum
silvermoon vardı ya 999 olan ondan mı alsak
Implant yaptırdım aynen zerre korkmadım. Genel anesteziyle rahim filmi çektirdim, tabi hafif bir ilaç verildiği için keyfini çıkarttımYa aslinda hepimiz farkli bir seyden korkuyoruz. Birimizin korktugundan, digeri hic korkmuyor mesela. Sahsen ben de korkmaktan korkuyorum. Ya bir sey olursa diye korkuyorum. Disciden korkan insanlari hic anlayamam mesela, implant yaptirdim, zerre aci hissetmedim. Genel anestezi ile operasyon gecirdim, nasil uyandigimi bile hatirlamiyorum yine en ufak rahatsizlik hissetmedim. Hem basa gelince o kafamizda kurdugumuz seylerin hepsi anlamini yitiriyo. Bu yuzden bence basimiza gelince kendimiz yasayalim. Zihnimizi baskalarinin kotu deneyimleriyle doldurmanin bir anlami yok. Zaten kotu deneyim paylasanlari da pek anlayamiyorum. Diger gebeleri korkutmaktan baska ne ise yariyor ki? Ben artik butun kotu deneyimlerin o kisilere ozgu oldugunu kabul ettigim icin etkilenmiyorum bile. Sen de genel anesteziden korkmabebegi gormek istemesem, genel anestezi altinda sezeryan olurum oh mis. Canin acimadiktan sonra, yaptiklari islemlerden korkmana da gerek yok. Korktugunu hissettiginde bunu oradakilerle paylasabilirsin, ne kadar kaldigini sorabilirsin. Icinden sarki soyleyip ya da dua edip gecmesini bekleyebilirsin... cunku eninde sonunda gececek. Bebekler saglikli olsun yeter, biz altindan kalkariz. Boyle yazinca uzaktan cesurmusum gibi algilanmasin, ben de korkuyorum ama kafamda sekillendirip sekillendirip buyutmuyorum. Dogumda korkucam
Kendi evi tam misafirhane. Millet onun evini aşevi gibi görüyor resmen, hayır tamam misafirperver ama aynı kişilerin evine biz gidince bir kahve yapmaya üşeniyorlar diyorumya. Bana misafir getirdiğinde ikram fln yapmıyorum hatta bu kez temizlik de yapmicam. Bu sefer gelecek olanlar her gün onda zaten popaçalarını böreklerini yemeden gitmezler. Limelemon evde olmazsa sana geliriz demişlerBence sen evini misafirhane olarak gören kayınvalidene tahsis et ,
Aaaa hadi canım gözün aydın. Ya benim başıma gelen senin de başına gelmiş, ama benim nisan ayında olduğu için unutmuşum bile. Benim de öyle kahverengi lekelenmem olunca hemen gitmiştik, rahim ağzında polip var demişti, ama bu akıntı amniyon kesesine zarar verebilir deyip almıştı polipi. Sen başta kan deyince hiç aklıma gelmedi nişandan başka bi şey. Ay hadi geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin minnoşun.Slm kızlar doktordan kontrolden çıktık, rahim ağzında yara olmuş o leke getirmiş nişan değilmiş. Muayene etti 1 cm açılma varmış, haftaya çarşambaya sabah aç gel dedi, eğer açılma hızlanırsa haftaya çarşamba sabah sezeryan olacağım ☺bebeğim 2800 gr olmuş, gelişimi iyi dedi. 32 haftalıkken 1800dü. Bizden haberler böyle şimdilik ☺
Cok ilgincDoktor hanım dediki bebeğin 32 haftalık doğsa belki solunum sıkıntısı yaşama ihtimali çok çok düşüktü ama 8.ayda sıkıntılı oluyor dedi. Ama erken toparlayacaktır dedi :) 2850 doğdu oğlum.
Aaaa hadi canım gözün aydın. Ya benim başıma gelen senin de başına gelmiş, ama benim nisan ayında olduğu için unutmuşum bile. Benim de öyle kahverengi lekelenmem olunca hemen gitmiştik, rahim ağzında polip var demişti, ama bu akıntı amniyon kesesine zarar verebilir deyip almıştı polipi. Sen başta kan deyince hiç aklıma gelmedi nişandan başka bi şey. Ay hadi geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin minnoşun.
Benim de az önce açık sarı kremsi kıvamda akıntım olmuş, başta şaşırdım, ama sonra nişan böyle jel kıvamında oluyor deyip rahatlattım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?