Yok yaaa son 1 ay lokma koyamadim halbuki agzima..baba tarafi tosbik..ama son 1ayimda saglikla beslenmis oldum bizim oralarda her sey bahceden teyzemler hergun muhakkak yumurta yedirdi vs..kendi evime geldim daldim yine abur cuburlara o acidan evimde olmadigim iyi oldu ama yasamadigi streste kalmadi yavrucagin artik dalga geciyoruz bak ilerde sorunlari olur hic dokunmicaz bu cocuga diye depresif bise bekliyorum ama basak burcu olmasida pek olanak saglamiyo

yook kuzu gibi olacak o, bide seni o üzmeyecek sen hiç merak etme demek ki plasenta iyi çalışıyor su içsen yaramıs bebeğe.

Kesildiğimizi bileceğiz fakat ya vajinal Doğum ya da sezeryan bu 2 alternatif olması bile lüks bence , o bebek ordan çıkacak annesine kavuşacak önemli olan o

Öyle yada böyle bi sekilde cıkarıcaz kızlarımızı ha normal ha sezeryan hic düşünme bile onu
Saglıklı olsun yeter
Maşallah ama baya iyi beslemişsin kızını ne yedin ictinde yaramıs oyle
Sizden cok farkli beslenmedim bence baslarda muz,sut ceviz cok tukettim.
Abur cuburda yedim arada. son 1 ayda saglikli ve az az yedim ama organikti her sey bahce biberi salataliklar domatesler vs..o iyi oldu yoksa ben 14 kilo ile zor kapatirdim ama 10 kilosu bebege ait diyo doktor..10 kilo almakta gayet normal herhalde..

genetik bence..babasi 4.5 kilo dogmus ve normal dogurmus kv..bir de evde.. saygiyla egildim

yook kuzu gibi olacak o, bide seni o üzmeyecek sen hiç merak etme demek ki plasenta iyi çalışıyor su içsen yaramıs bebeğe.
Hatirlarmsiiniz bilmiyorum sabah beni tekmeleye tekmeleye uyandiriyordu acken ciddi soyluyorum ayni esim ve tarafi..yemege dayanamiyolar ve boyle hamur borekler falan..gecen geldiler bende bana yardima geldiler saniyorum mutfaktan cikamadilar yine bunu yeriz simdi sunu yapariz.
Bende orda cocugun kiyafetlerini yikiyorum...oncelik hep mutfak..baya bi kirildimda..bakalim kv gelecek ama mutfaktan cikabilcegni sanmiyorum neyse o da bir sey

hahaha. boğaza çalışacak olsun kız en azından size yiyecek birseyler yapar bu 40da çok işine yarar. bizimkiler tembel

Maşallah güzel kızına

Bizimkiler de boğazlarına düşkün ama evlerinde yapıp yiyorlar ben pek görmüyorum. Kv'nin bana misafir kabul etmesi dışında pek canımı sıkan bi durum yok bu ara. İkram getircekmiş, zaten yapmazdım da. Bi sürü işim var. Benim yiyemediğim şeyleri benim evimde yiyecekler ona sinir oluyorum.
Geçen gün günü vardı, salonumda da klima yok deyip durdu, vantilatör açarsın dedim. Acaba bize mi getirmeyi düşündü Çünkü kışın da salonum ısınmıyor misafirim gelecek deyip duruyordu

hahaha. boğaza çalışacak olsun kız en azından size yiyecek birseyler yapar bu 40da çok işine yarar. bizimkiler tembel
Cok sinirim bozuluyo ama ben camasir yikiyorum asiyorum aksama bir corba yapariz yanina bir salata bende saf gibi yardima giriyorum icim rahat etmiyo..yoldan dolmalari doldurup gelmisler gidince hazir yemek olur diye esim benimle evlendi 105ten 95e dustu ve saglikli beslenmeyi ogrendi zeytinyaglilarla ve soylerde..abisi kapidan gecemiyo genc yasta tansiyon hastasi..bunlarda bise yok ama masallah hic sevmiyorum ya oyleee yagmis hamurmus baklavaymis..

aa çok kötü. tamam yaparsın da bi sınırı vardır. benim kp sadece kahvaltıda 1 ekmekten fazla yer. akşam yemeğinde keza 1 ekmeğe yakın yer. diğerleri öyle değil eşim dahil. ay ben söylene söylene başının etini yerdim herhalde bizde günde 1 ekmek bile bitmiyor. sonra tansiyon/şeker çıkıyor işte. bilinçsiz mi bu insanlar ben anlamıyorum ki

Ayy yok bizimkiler anlatilmaz yasanir..sinop zaten mantisi borekleri meshur..her kahvaltida borek aciliyo..nokul diye bise var kalori bombasi..kahvalti ustune yer kainpederim..bak o gun yoldan geldiler börek yapti ya yemesen nolur bi corba bi cesit yemek yap gec.kahvaltidan kalkarsin o gunun menusu cikmaya baslar oraya gidiyoruz ben 3gun kendime gelemiyorum bise yemiyorum oruc tutar gibi..iyiki esim uzaklasmis birazda ac kalmis universitede benim yaptigim zeytinyaglilari bayila bayila yiyo..aslinda eslere kiziyorum ben eltim mesela bence esini seven dusunen biri yapmamali ya ben biraz hizli yesin mudahale ederim yavas ye diye..birak dünyayi yemeyi

Kucuk yer hayatlar yemek uzerine kurulu.kadinlar eslerini mutlu etmek icin bir yemek yapmis..adamlar karin doyurup calismaya..cokta caliskandir kayinpederim ama yemekte sinir tanimaz neden etli degil diye kavga edermis gencliginde.ayyyy babama kurban olurum ya annem ne koysa yerdi yemek secmezdi sukur esimdr oyle ama bakalim dogumda neler yasicaz yani mutfagi emanet eder cikarim herhalde

sana ağır gelen şeyler yaptığında anne midemi rahatsız ediyor bugün hafif şeyler yapsak falan de. 40 gün öyle geçmez gaz yapar bi kere. tas gibi olursun o kadar hamurisine bide kabızlıkla uğraş

Ama emzirirken yakalanma oranın çok yüksek ay ben her kapı açıldığında kim geldi diye görmek istemem yani bir Demet Akalın değilim ki hastanemin vip odasını seçeyim
Benim 2 ablamda özelde yaptı ama odaya girince anneler genelde hazırlıksız oluyor ya da acılı oluyor ve patates gibi ortada bana göre değil ama yapacak bişey Yok

Günaydın kızlar
20-25 sayfadır okuyorum anca bitti.
Ancak kimse yanlış anlamasın sorulduğu İçin anlatılmış elbet ama bu kadar kötü tecrübeleri lütfen lütfen sayfadaki en son arkadaş doğurana kadar anlatmayın. Ben ilk doğumumda saatlerce suni sancı da yedim, defalarca alttan muayene de edildim sonuç olarak spinal sezaryen de oldum hepsini yaşamama rağmen okuduklarım karşısında endişelendim bariz 10 dakikadır çarpıntım var stres oldum demek ki ister istemez.
Ben bütün bu süreçleri yaşadığım halde böyle etkilendiysem hiçbir şey bilmeyen ilk Doğumu olacak arkadaşlar nasıl etkilenir ve korkar. Rica ediyorum anlatmasın kötü deneyimleri kimse. Çok merak eden olursa özelden mesajlaşılsın bence.
İnanın bu süreçte güzel duygular ve sakinlikten daha fazla ihtiyacımız olan bir şey yok.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz Size de geçmiş olsun Kuzucuk da siz de bir an önce toparlarsınız inşallah

Off ben heralde delirirdim , bizde evlendikten sonra eşim 12 kilo verdi 70-71 e düştü annesi ah oğlum aç kaldı vah oğlum eridi diye üzülüyordu ama mide problemleri gitti ve ailelerinde herkeste mide sorunu var , eşim şimdi annesinin evinde yemeği geçiştiriyor ağır geliyor yemekleri çünkü yağı salçası fazla ama ben egeliyim daha hafif geç saatte de yemek yemeyiz ama eşim çok mutlu kayınvalide ısrar edince eşim kızıyor

Bence sen evini misafirhane olarak gören kayınvalidene tahsis et ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…