Kizlar su pompayi gecen hanginiz paylasti fiyatida uygun..vakumlu..acaba nasildir ben almadm pompa ihtiyac halindr alirim dedim ama ? Sartmi onceden almak
Pompa calisan anneler icin galiba eninde sonunda lazim olacak. Ama ben almak icin acele etmiyorum. Lazim olursa hastanede zaten oluyormus, ki hastane tipi olanlar bizim alacaklarimizdan daha profesyonel, o yuzden sart degil bence.

Benim doğum yapacağım hastanede (acıbadem in bir şubesi) ebeler pentiden korse aldırıyorlarmış. Ben pentiye gittim söyledim hemen verdiler önceden aldım çantama koydum. Penti nin kilot korsesinin xl bedeni göğüs altına kdr geliyor. Normal doğumda hemen odaya gelince sezeryanda da bir kaç saat sonra hemen odaya gelip giydiriyorlarmış korseyi. Çok çok sıkı olmuyormuş hem rahat hareket edebiliyormuşsun ama karnınıda tutuyormuş. Arkadaşım yeni doğum yaptı 40ı yeni çıktı hatta karnı dümdüz korse sayesinde diyor. Korse bol gelince medium bedeninide aldım onunla devam ediyorum demişti.

Canım cocugunun sekeri ne durumda
Ne zaman cıkıcaksınız belli oldumu
Simdi de idrar kulturunde enfeksiyon cikti. 1 hafta kalma ihtimalimiz var burada. Moralim bozuldu ama cocuk doktoru harika biri. Acayip moral veriyor. Sen nasil goruyorsun bebeğinin durumjnu falan diye soruyor. Yarin tekrar kultur isteyip sonucuna bakacak.insallah enfeksiyon cikmaz da ece cikariz yarin. Bebek cok sukur iyi gorunjyor. Poncik poncik bakiyor. Saclari var. Berebere goturun diyorlar. Sakin bir bebege benziyor.

Ay yerim ya
Olsun hastaneyi sen kapatmıs gibiydin öyle düşünelim güzel bakıyorlar diyordun
Azcık daha kendine gelmiş olur hem belki böylesi daha iyi olur yavruna

Kilot korse diyorsunuz piyasadakilere gore biraz daha farklidir herhalde..banada mantikli gelmiyo daha yeni hasar almis yerlerin deli gibi sıkıstirilmasi..hafif hafif makul olur sanirim..

Ay kuzum. Insallah en kisa surede cikarsiniz.

Pompa calisan anneler icin galiba eninde sonunda lazim olacak. Ama ben almak icin acele etmiyorum. Lazim olursa hastanede zaten oluyormus, ki hastane tipi olanlar bizim alacaklarimizdan daha profesyonel, o yuzden sart degil bence.
Bende oyle dusunuyorum ihtiyac halinde diye ama mastittende korkuyorum cok olmasida az olmasida ayri dert sutun :) bir gecede bile dengeler degisebilir en azindan bu tarz bise bulundurulabilir..bakalim..

İkramlıklar sana gelince daha çok yorulursun ki. Bende de getiriyorlar sonra o kaplar tepsiler tencereler hepsinin bulaşığı bana kalıyor . İnsanlar doğurdu doğuracak yürüyecek halin kalmamış demeyi biliyor ama misafirliğe gelmeyi de ihmal etmiyorlar . Sinir oluyorum .

Kilot korse diyorsunuz piyasadakilere gore biraz daha farklidir herhalde..banada mantikli gelmiyo daha yeni hasar almis yerlerin deli gibi sıkıstirilmasi..hafif hafif makul olur sanirim..

Evet çok kalın kalıp gibi değil karın kısmında destekli bölüm var sadece biraz daha tok duruyor orası. Yazın bu sıcağında da arkadaşım giyebildiyse lohusalıkta herhalde çok sıkıp bunaltan birşey değildir diye düşündüm. Aldım bakalım hayırlısıyla doğumdan sonra deneyip tavsiye ederim.

Bu arada kızlar ben emzik,biberon ve pompa almadım ihtiyaç halinde hemen aldırırım diye düşünüyorum ama yalnış mı düşünüyorum acaba hastaneye götürmesem bile evde bulundurmak mı gerekli acaba? Birde şöyle birşey gördüm yeni doğan için biberon bu seti alsammı?

Eklentiler

• 2AC21C5C-C62B-4611-A6D4-5BA791D376BC.webp
    15 KB · Görüntüleme: 36
  • F6AD5F5F-F452-4B78-9E95-2BCC513E35C1.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 36
İhtiyar tayfasına bak sen gençleri rahat bıraksınlar poğaça yemekten başları dönmüş

cherry_pie görünen kısımda
hiseeden demiş yanlış okumadiysam
ben gormedim bakmadim da doğrusu ama hep hissettiğim bir bölge Nuhra2 bebek ayaklari varken de baş kol el vs. varken de hissediyorum
sanırım dönmesi nin garantisi değil

Yaa şu perineyi bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımm. Cesaret edemiyorumm

Niye bu kadar ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…