Pompa calisan anneler icin galiba eninde sonunda lazim olacak. Ama ben almak icin acele etmiyorum. Lazim olursa hastanede zaten oluyormus, ki hastane tipi olanlar bizim alacaklarimizdan daha profesyonel, o yuzden sart degil bence.
Benim doğum yapacağım hastanede (acıbadem in bir şubesi) ebeler pentiden korse aldırıyorlarmış. Ben pentiye gittim söyledim hemen verdiler önceden aldım çantama koydum. Penti nin kilot korsesinin xl bedeni göğüs altına kdr geliyor. Normal doğumda hemen odaya gelince sezeryanda da bir kaç saat sonra hemen odaya gelip giydiriyorlarmış korseyi. Çok çok sıkı olmuyormuş hem rahat hareket edebiliyormuşsun ama karnınıda tutuyormuş. Arkadaşım yeni doğum yaptı 40ı yeni çıktı hatta karnı dümdüz korse sayesinde diyor. Korse bol gelince medium bedeninide aldım onunla devam ediyorum demişti.
Simdi de idrar kulturunde enfeksiyon cikti. 1 hafta kalma ihtimalimiz var burada. Moralim bozuldu ama cocuk doktoru harika biri. Acayip moral veriyor. Sen nasil goruyorsun bebeğinin durumjnu falan diye soruyor. Yarin tekrar kultur isteyip sonucuna bakacak.insallah enfeksiyon cikmaz da ece cikariz yarin. Bebek cok sukur iyi gorunjyor. Poncik poncik bakiyor. Saclari var. Berebere goturun diyorlar. Sakin bir bebege benziyor.
Simdi de idrar kulturunde enfeksiyon cikti. 1 hafta kalma ihtimalimiz var burada. Moralim bozuldu ama cocuk doktoru harika biri. Acayip moral veriyor. Sen nasil goruyorsun bebeğinin durumjnu falan diye soruyor. Yarin tekrar kultur isteyip sonucuna bakacak.insallah enfeksiyon cikmaz da ece cikariz yarin. Bebek cok sukur iyi gorunjyor. Poncik poncik bakiyor. Saclari var. Berebere goturun diyorlar. Sakin bir bebege benziyor.
Ay yerim ya
Olsun hastaneyi sen kapatmıs gibiydin öyle düşünelim güzel bakıyorlar diyordun
Azcık daha kendine gelmiş olur hem belki böylesi daha iyi olur yavruna
Benim doğum yapacağım hastanede (acıbadem in bir şubesi) ebeler pentiden korse aldırıyorlarmış. Ben pentiye gittim söyledim hemen verdiler önceden aldım çantama koydum. Penti nin kilot korsesinin xl bedeni göğüs altına kdr geliyor. Normal doğumda hemen odaya gelince sezeryanda da bir kaç saat sonra hemen odaya gelip giydiriyorlarmış korseyi. Çok çok sıkı olmuyormuş hem rahat hareket edebiliyormuşsun ama karnınıda tutuyormuş. Arkadaşım yeni doğum yaptı 40ı yeni çıktı hatta karnı dümdüz korse sayesinde diyor. Korse bol gelince medium bedeninide aldım onunla devam ediyorum demişti.
Kilot korse diyorsunuz piyasadakilere gore biraz daha farklidir herhalde..banada mantikli gelmiyo daha yeni hasar almis yerlerin deli gibi sıkıstirilmasi..hafif hafif makul olur sanirim..
Pompa calisan anneler icin galiba eninde sonunda lazim olacak. Ama ben almak icin acele etmiyorum. Lazim olursa hastanede zaten oluyormus, ki hastane tipi olanlar bizim alacaklarimizdan daha profesyonel, o yuzden sart degil bence.
Bende oyle dusunuyorum ihtiyac halinde diye ama mastittende korkuyorum cok olmasida az olmasida ayri dert sutun :) bir gecede bile dengeler degisebilir en azindan bu tarz bise bulundurulabilir..bakalim..
Bizimkiler de boğazlarına düşkün ama evlerinde yapıp yiyorlar ben pek görmüyorum. Kv'nin bana misafir kabul etmesi dışında pek canımı sıkan bi durum yok bu ara. İkram getircekmiş, zaten yapmazdım da. Bi sürü işim var. Benim yiyemediğim şeyleri benim evimde yiyecekler ona sinir oluyorum.
Geçen gün günü vardı, salonumda da klima yok deyip durdu, vantilatör açarsın dedim. Acaba bize mi getirmeyi düşündü Çünkü kışın da salonum ısınmıyor misafirim gelecek deyip duruyordu
İkramlıklar sana gelince daha çok yorulursun ki. Bende de getiriyorlar sonra o kaplar tepsiler tencereler hepsinin bulaşığı bana kalıyor . İnsanlar doğurdu doğuracak yürüyecek halin kalmamış demeyi biliyor ama misafirliğe gelmeyi de ihmal etmiyorlar . Sinir oluyorum .
Kilot korse diyorsunuz piyasadakilere gore biraz daha farklidir herhalde..banada mantikli gelmiyo daha yeni hasar almis yerlerin deli gibi sıkıstirilmasi..hafif hafif makul olur sanirim..
Evet çok kalın kalıp gibi değil karın kısmında destekli bölüm var sadece biraz daha tok duruyor orası. Yazın bu sıcağında da arkadaşım giyebildiyse lohusalıkta herhalde çok sıkıp bunaltan birşey değildir diye düşündüm. Aldım bakalım hayırlısıyla doğumdan sonra deneyip tavsiye ederim.
Bu arada kızlar ben emzik,biberon ve pompa almadım ihtiyaç halinde hemen aldırırım diye düşünüyorum ama yalnış mı düşünüyorum acaba hastaneye götürmesem bile evde bulundurmak mı gerekli acaba? Birde şöyle birşey gördüm yeni doğan için biberon bu seti alsammı?
Kızlar genital bölgemizin üst kısmı var ya, karşıdan bakınca görünen kısmı.. oğlan hareket edince orada da bir hareket oluyor 3 gündür. Epey indi aşağı herhalde, var mı öyle hisseden?
Kendi evi tam misafirhane. Millet onun evini aşevi gibi görüyor resmen, hayır tamam misafirperver ama aynı kişilerin evine biz gidince bir kahve yapmaya üşeniyorlar diyorumya. Bana misafir getirdiğinde ikram fln yapmıyorum hatta bu kez temizlik de yapmicam. Bu sefer gelecek olanlar her gün onda zaten popaçalarını böreklerini yemeden gitmezler. Limelemon evde olmazsa sana geliriz demişler
Kabul etmediğim de oldu iki sefer, kışın mesela haftasonu eşim evde kabul edemem dedim, haftaiçi de çalışıyordum zaten.
cherry_pie
görünen kısımda
hiseeden demiş yanlış okumadiysam
ben gormedim bakmadim da doğrusu ama hep hissettiğim bir bölge Nuhra2
bebek ayaklari varken de baş kol el vs. varken de hissediyorum
sanırım dönmesi nin garantisi değil
Ayyy maşallah ya süper program Acayip heveslendim şu an. Pırt diye çıkar inşallah bu kadar emeğe yavru
Ya biz normal Doğuma hazırlanan, direnen grup olarak whatsapp grubu kurup günlük takip ve destek mi yapsak birbirimize napsak mesela Kızlar perine tamam mı? Yürüyüşünü yapmayan var mı vs gibi. Pilatesini yapmayan kalksın yapsın gibi ne dersiniz? Birbirimizi destekleyip el ele tutuşup fırlatalım çocukları
Evet çok kalın kalıp gibi değil karın kısmında destekli bölüm var sadece biraz daha tok duruyor orası. Yazın bu sıcağında da arkadaşım giyebildiyse lohusalıkta herhalde çok sıkıp bunaltan birşey değildir diye düşündüm. Aldım bakalım hayırlısıyla doğumdan sonra deneyip tavsiye ederim.
Bu arada kızlar ben emzik,biberon ve pompa almadım ihtiyaç halinde hemen aldırırım diye düşünüyorum ama yalnış mı düşünüyorum acaba hastaneye götürmesem bile evde bulundurmak mı gerekli acaba? Birde şöyle birşey gördüm yeni doğan için biberon bu seti alsammı?