1 hafta kaldı ses Yok demişsin ya , sana geldiği zaman yapacağı yemekleri düşünüyordur hakkını yeme

Aralarında çok bi fark yok . Protez de tırnakda takıyorlar sadece . Kalıcı da o ojeyi çıkarttırmak istediğin zaman resmen tırnağın üstünü törpülüyorlar ve tırnakların incecik kalıyor hassaslaşıyor. Ki bende 15 gün falan durdu. 15 günde bile sapsarı olmuşlardı hava almadıkları için. Abdest geçirdiğini falan da düşünmüyorum. Tırnaklarımın kendine gelmesi 2 ayı falan buldu .

Niye bu kadar ucuz

Onu bende çözemedim o yüzden de biraz tereddüt ettim aslında ve hiç duymadığım bir marka. Medikal bir ürün olduğu için mi acaba? en kötü ihtimalle alıp kalitesine bakıp iade edilebilir. Ama yenidoğanın biberona alışıp memeyi reddetmemesi için kullanılması gereken kaşıklı biberon dedikleri tam olarak bu sanırım değil mi?

ben severim tecrübe dinlemeyi
haberler . de kötü olay v.s. dolu ama bazen bazı kötü ihtimalleri bilmek duymak iyi olabilir gardımizi aldırır hayata bu benim fikrim
bazılarını da okumadan geçer giderim aynı tv. kanalı değiştirir gibi
kırmayalım kirilmayalim gerek yok
bunlara görmezden geliveririz beğendiğimizi atlariz
kendine bişey çıkaran çıkarır ...
daha neler neler gelir başımıza Allah sağlık versin zorluklara metanet versin çok enteresan imtihanlar atlatan arkadaşlarımız oldu biz onlara dua vesilesi olduk onların imtihanı bize Allah'a şükür vesilesi oldu

herkes kendine özel
benim fikrim de bunlar sevgiler

Havalianne__ canım neden 2 hafta önce ye verdi sezarryen gününü bişey dedi mi bekleyemez falan diye mi

Yok canım normal aslında, haftaya 37 haftayı doldurmuş oluyorum. Birde daha öncekiler de sezeryandı, bunda bide erken doğum riski vardı bir y önce. Şimdide bir cm açılma var, o yüzden Çarşamba sabah aç gel dedi açılma ilerlediyse sezeryana alırız dedi,belki açılma olmazsa günü ertelecek.

Ne güzelmiş. Pentinin korselerini çok kullandım, bu hangi modeli acaba. Külot gibi olunca rahat olmaz ki batar kirlenir.

Ne güzelmiş. Pentinin korselerini çok kullandım, bu hangi modeli acaba. Külot gibi olunca rahat olmaz ki batar kirlenir.

Ya onu bende düşündüm bide doğumdan çıkınca hasta bezi giydiriyorlarmış nasıl oluyor acaba hastabezinin yada lohusa çamaşırının üstüne mi giydiriyorlar korseyi yada korseye lohusa pedi mi takıyoruz napıoruz kafamda deli sorular

İki çeşit getirecekmiş, kalanları geri yollarım zaten, kapla uğraşmam. Ama ben onlara çay taşırken utanmayacaklar mı bakalım. Allah akıl fikir versin cidden yürümekte zorlanıyorum.

Aynen aynen yenidogana kasık biberon bu oluyor
Olaki almak gerekirse bende medela alırım diye düşünüyordum
Bakalım umarım ihtiyac olmaz

Hani şu önü çıtçıtlı korselerden olsa neyse de külotlu giyemem ben diye düşünüyorum.

Ya arkadaslar bir sey soracagim. Lohusa pedi mi kulot bez mi. Hasta bezi dedikleriyle lohusa pedi ya ds mesane pedi farklari ne. Birisi bana yardimci olabilir mi. Benim ikinci olsa da aradan 7 sene gecince ne alacagimi sasirmis durumdayim.

hmm ihtimal yani hakkında hayırlısı olsun canım

Ya arkadaslar bir sey soracagim. Lohusa pedi mi kulot bez mi. Hasta bezi dedikleriyle lohusa pedi ya ds mesane pedi farklari ne. Birisi bana yardimci olabilir mi. Benim ikinci olsa da aradan 7 sene gecince ne alacagimi sasirmis durumdayim.

Aynı kafa karışıklığını bende yaşadığım için
6 adet depent kilot bez
6 adet ebebek ten aldığım lohusa pedi
1 pakette orkid gece en yoğunun dan koydum çantaya. Zaten sonrasında da kanama az yada çok bir kaç hafta devam ediceği için en fazla depend fazlalık olur diğerleri evde de kullanılır diye düşünüyorum.

İki çeşit getirecekmiş, kalanları geri yollarım zaten, kapla uğraşmam. Ama ben onlara çay taşırken utanmayacaklar mı bakalım. Allah akıl fikir versin cidden yürümekte zorlanıyorum.
ben de cumartesi bakicam
hem yemek hem yatak hazirlama v.s.
en sıkıntı da sanırım kahvaltı hazirlamak olacak

Fotoğrafını atabilir misin canım

Ben hiç dikkat etmedim bakarım
Yok gördüğüm birşey değil orada da hareket hissediyorum o anlamda söylüyorum. Döndü benimkisi ama o kadar aşağıda hissetmezdim önceden

Aynen aynen yenidogana kasık biberon bu oluyor
Olaki almak gerekirse bende medela alırım diye düşünüyordum
Bakalım umarım ihtiyac olmaz

Benim yaşadığım yerde eczanelerde medikalcilerde madela bulabiliceğimi sanmıorum en azından bunu alırsam Madela sipariş edip kargo sürecinde bekleyene kdr idare ederim diyede düşündüm sipariş verirsem gelince paylaşırım kalitesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…