corbasiz yapmam zaten bilirler onu artik bir yola sokacagiz bakalim..1hafta kaldi.ses soluk yok son gun gelecek herhalde
Ne mutlu sana..benimde midem rahatsiz olur az fazla kacirayim ama bazi insanlarda nasi mide oldugunu merak ediyorumyani inan o bölgr öyle..biz de karadenizliyiz ama bizde yok öyle..zaten bunye olarakta egeli gibiyim zeytinyaglidan baska bir seye tepki veriyor midem..bizimkinede zayiflayinca uzulmustu annesi bir de spora baslattim boyu posu cikti ortaya yoksa ye durrr
Seninki de degisik bir türama emin ol boylesi daha sinir bozucu gelinsin ve gittginde surekli mutfakta oldugunu dusun Allahtan 3_5 gün gidip geliyoruz..temizlik hastalarinida hic anlamicam..temizlerler temizlerler evlerinede kimseyi almazlar ne ise yariyorsa o zaman temiz ev
Aralarında çok bi fark yok . Protez de tırnakda takıyorlar sadece . Kalıcı da o ojeyi çıkarttırmak istediğin zaman resmen tırnağın üstünü törpülüyorlar ve tırnakların incecik kalıyor hassaslaşıyor. Ki bende 15 gün falan durdu. 15 günde bile sapsarı olmuşlardı hava almadıkları için. Abdest geçirdiğini falan da düşünmüyorum. Tırnaklarımın kendine gelmesi 2 ayı falan buldu .Yok canım yatırmadım, ben de hep ojeli gezdiğim için, bi iki gün önce yaptırayım da en azından, iyi hissederim diye düşünüyordum, yaaa protez tırnak mahvediyor biliyorum ama kalıcı ojeyi hiç bilmiyordum, sagolun kızlar valla
Niye bu kadar ucuz
Havalianne__ canım neden 2 hafta önce ye verdi sezarryen gününü bişey dedi mi bekleyemez falan diye mi
Ne güzelmiş. Pentinin korselerini çok kullandım, bu hangi modeli acaba. Külot gibi olunca rahat olmaz ki batar kirlenir.Benim doğum yapacağım hastanede (acıbadem in bir şubesi) ebeler pentiden korse aldırıyorlarmış. Ben pentiye gittim söyledim hemen verdiler önceden aldım çantama koydum. Penti nin kilot korsesinin xl bedeni göğüs altına kdr geliyor. Normal doğumda hemen odaya gelince sezeryanda da bir kaç saat sonra hemen odaya gelip giydiriyorlarmış korseyi. Çok çok sıkı olmuyormuş hem rahat hareket edebiliyormuşsun ama karnınıda tutuyormuş. Arkadaşım yeni doğum yaptı 40ı yeni çıktı hatta karnı dümdüz korse sayesinde diyor. Korse bol gelince medium bedeninide aldım onunla devam ediyorum demişti.
Ne güzelmiş. Pentinin korselerini çok kullandım, bu hangi modeli acaba. Külot gibi olunca rahat olmaz ki batar kirlenir.
İki çeşit getirecekmiş, kalanları geri yollarım zaten, kapla uğraşmam. Ama ben onlara çay taşırken utanmayacaklar mı bakalım. Allah akıl fikir versin cidden yürümekte zorlanıyorum.İkramlıklar sana gelince daha çok yorulursun ki. Bende de getiriyorlar sonra o kaplar tepsiler tencereler hepsinin bulaşığı bana kalıyor . İnsanlar doğurdu doğuracak yürüyecek halin kalmamış demeyi biliyor ama misafirliğe gelmeyi de ihmal etmiyorlar . Sinir oluyorum .
Aynen aynen yenidogana kasık biberon bu oluyorOnu bende çözemedim o yüzden de biraz tereddüt ettim aslında ve hiç duymadığım bir marka. Medikal bir ürün olduğu için mi acaba?en kötü ihtimalle alıp kalitesine bakıp iade edilebilir. Ama yenidoğanın biberona alışıp memeyi reddetmemesi için kullanılması gereken kaşıklı biberon dedikleri tam olarak bu sanırım değil mi?
Ben de bilmiyorum o haftalarda daha farklı bir tedavi mi yapabiliyorlar acaba.Cok ilginchic boyle bise duymamistim.32de cigerler daha mi gelismis oluyor sanki
Hani şu önü çıtçıtlı korselerden olsa neyse de külotlu giyemem ben diye düşünüyorum.Ya onu bende düşündüm bide doğumdan çıkınca hasta bezi giydiriyorlarmış nasıl oluyor acaba hastabezinin yada lohusa çamaşırının üstüne mi giydiriyorlar korseyi yada korseye lohusa pedi mi takıyoruz napıoruz kafamda deli sorular
hmm ihtimal yani hakkında hayırlısı olsun canımYok canım normal aslında, haftaya 37 haftayı doldurmuş oluyorum. Birde daha öncekiler de sezeryandı, bunda bide erken doğum riski vardı bir y önce. Şimdide bir cm açılma var, o yüzden Çarşamba sabah aç gel dedi açılma ilerlediyse sezeryana alırız dedi,belki açılma olmazsa günü ertelecek.
Ya arkadaslar bir sey soracagim. Lohusa pedi mi kulot bez mi. Hasta bezi dedikleriyle lohusa pedi ya ds mesane pedi farklari ne. Birisi bana yardimci olabilir mi. Benim ikinci olsa da aradan 7 sene gecince ne alacagimi sasirmis durumdayim.
ben de cumartesi bakicamİki çeşit getirecekmiş, kalanları geri yollarım zaten, kapla uğraşmam. Ama ben onlara çay taşırken utanmayacaklar mı bakalım. Allah akıl fikir versin cidden yürümekte zorlanıyorum.
Fotoğrafını atabilir misin canımBenim doğum yapacağım hastanede (acıbadem in bir şubesi) ebeler pentiden korse aldırıyorlarmış. Ben pentiye gittim söyledim hemen verdiler önceden aldım çantama koydum. Penti nin kilot korsesinin xl bedeni göğüs altına kdr geliyor. Normal doğumda hemen odaya gelince sezeryanda da bir kaç saat sonra hemen odaya gelip giydiriyorlarmış korseyi. Çok çok sıkı olmuyormuş hem rahat hareket edebiliyormuşsun ama karnınıda tutuyormuş. Arkadaşım yeni doğum yaptı 40ı yeni çıktı hatta karnı dümdüz korse sayesinde diyor. Korse bol gelince medium bedeninide aldım onunla devam ediyorum demişti.
Aaaa orada gözle görülür hareket mi oluyor? Hani şu genital bölgenin üst etli kısmı??? Çok şaşırdım valla
Travmayı hala atlatamadığınız İçin böyle bir cevap verdiğinizi varsayıyorum ancak üslubunuz gerçekten çok çok çirkin...
Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın, size de tekrar göstermesin fakat bu yaklaşımla başkalarından çok kendinize zarar verirsiniz.
Yani yetişme tarzı mühim kesinlikle ama abim de kendini bildi bileli kilo almaya çalışırben kilo vermeye. Annemler ona ye bana yeme derlerdi
Tetikleyen başka şeyler var. Yeme bağımlılığı çok derin mesele altından çok başka travmalar çıkabiliyor. Gerçekten kınamamak, dalga geçmemek lazım.
Oyyy yerim o tombalak kızı ben yaaapofuduk pofuduk yanaklara gömülmek en büyük zevkin olur annesi
Ay Maşallah çok güzel gerçekten rüya gibibenim de Doğum sonrası İçin hayalim oydu ama belli ki nasip olmayacak.
İşte maalesef bi nokta var orayı geçtikten sonra insan hakim olamıyor kendisine.
O yüzden kimseyi kınamayın arkadaşlar. Kimin ne yaşadığını hissettiğini bilemezsiniz. Kilo konusu da ayrı bir dünya cidden.
Ben hiç dikkat etmedim bakarım
Yok gördüğüm birşey değil orada da hareket hissediyorum o anlamda söylüyorum. Döndü benimkisi ama o kadar aşağıda hissetmezdim önceden@cherry_pie görünen kısımda
hiseeden demiş yanlış okumadiysam
ben gormedim bakmadim da doğrusu ama hep hissettiğim bir bölgeNuhra2 bebek ayaklari varken de baş kol el vs. varken de hissediyorum
sanırım dönmesi nin garantisi değil
Aynen aynen yenidogana kasık biberon bu oluyor
Olaki almak gerekirse bende medela alırım diye düşünüyordum
Bakalım umarım ihtiyac olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?