İki çeşit getirecekmiş, kalanları geri yollarım zaten, kapla uğraşmam. Ama ben onlara çay taşırken utanmayacaklar mı bakalım. Allah akıl fikir versin cidden yürümekte zorlanıyorum.
Bende öyle yapıyorum artık . Benimde kendi arkadaşlarım vs. Geliyor eyvallah tamam da ben kendi arkadaşlarım gelince dinleniyorum resmen herşeyi onlar yapıyorlar ama yaşlılar öyle değil malesef

Kac kgsun ki simdi xl aldın

Şu anda 72 kiloyum boyum 175. Pentideki kızdan korse isteyince ve hamile olduğumu görünce acıbadem den mi gönderdiler herkese xl veriyoruz bu şekilde istiyor ebeler dedi bende sorgulamadım,olur herhalde ya belki ilerleyen günlerde ufak bedenini almam gerekebilir.

Xl büyük bile olabilir maşallah boyuna göre kilon süper . Sen incecik kalırsın doğumdan sonra

Xl büyük bile olabilir maşallah boyuna göre kilon süper . Sen incecik kalırsın doğumdan sonra

İnşallah öyle olur ama gözümü çok korkuttular asıl doğumdan sonra çok kilo alırsın diyorlar hatta geçen biri fahriye evcen örneğini gösterdi. Hamilelikte çok kilo almayıp ödemi vs olmayanlar lohusalıkta çok kilo alırmış sözde önemli olan bebeğimin sağlığı emmesi beslenmesi diyorum ama tabii insan ister istemez bozuluyor hormonlar malum

Ztn doğum yaklaştıkça iyice alıngan oldum insanlarda maşallah bayılıyor kötü tecrübelerini anlatmaya uyumayan bebekler,gaz sancıları,emzirme problemleri bi sürü olumsuzluk. Herkes bi ağzına dolamış "bunlar iyi günlerin değerini bil doğurunca keşke biraz daha karnımda dursaydı diyiceksin" diye en son biri daha söylerse üstüne saldırıcam herhalde sinirden

Tesekkurler cvbin icin

Kizlar, ben cantaya biberon ve emzik koyacagim. Koymadan once sadece kaynatarak sterilize mi etmek lazim? Ben de sterilizator de var ama hic kullanilmadiklari icin ona gerek yok sanirim. Siz nasil yaptiniz?

Zayıfsın sen yahu xl cok cok büyük gelir demedi deme

Of ne meraklılar insanı üzmeye yahu ne kötü insanlar
Bende ödem cok fazla ama emzirme döneminde hamurişi şekerli karbonhidratla besleneyim gayet bende kilo alırım onun ödemle alakası yok yani beslenmeyle var
Hic kulak asma
Konusanıda sustur milyarlarca insan yasamıs atlatmıs ben mi yapamayacagım de gec

Kızlar saglık ocagındaki hemsireyle konustum ikinci topuk kanı icin 1 hafta - 10 gün sonra dedi gene
Her ebe farklı yapıyor demekki bilemedim size niye 3 dediler 5 dedilerde bana bir hafta dediler :)

Gebe egitiminde de eski usulun dogru oldugunu korse takmanin sakincali oldugunu anlattilar bize şal saracagim bende
Doğrudur ben tam olarak emin değilim herkes farklı diyor alsam da ilk bir hafta on gün kullanmam galiba. Neyle karşılaşacağız nasıl olacak bilemiyorum ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…