Zayıfsın sen yahu xl cok cok büyük gelir demedi deme
Lohusalıkta mahveder bu canım hele ki benim gibi sıcak iklimde yaşıyorsan. Yani kanaman azalmadan giymen zor gibi, ben de tecrübesizim ama en azından bir hafta sonra takılır gibi. Havasız bırakır bir de sezeryan olursak.H honey bunchlimelemon bunun xl bedeni mankende çok incecik durmuş ama xl bedeni daha giyilebilir gözüktü benim gözüme
Lohusalıkta mahveder bu canım hele ki benim gibi sıcak iklimde yaşıyorsan. Yani kanaman azalmadan giymen zor gibi, ben de tecrübesizim ama en azından bir hafta sonra takılır gibi. Havasız bırakır bir de sezeryan olursak.
Nişanın gelmiş olabilir benim 3 gün sonra doğum olduCanım saat 11.30da randevum. Sabah yine kahverengi akıntı geldi, bilmiyorum bugün yatış yapar mı
Ben asiri titreme gecirdim verdigimiz bi ilac size titreme yapiyor 40 dk sonra gececek dedi gecti gercektenbenimki üşümedendi oksijen ameliyatta bağlıydı zaten
Ahhh kuzum yaa.. Çayı termosa doldur getir salona koy, mutfağa git gel yorma kendini sonra ayaklar çok ağrıyor.İki çeşit getirecekmiş, kalanları geri yollarım zaten, kapla uğraşmam. Ama ben onlara çay taşırken utanmayacaklar mı bakalım. Allah akıl fikir versin cidden yürümekte zorlanıyorum.
Ne zaman sonra pekiGebe egitiminde de eski usulun dogru oldugunu korse takmanin sakincali oldugunu anlattilar bize şal saracagim bende
Hastanenin böyle şeyleri düşünmesi güzel. 24 derece klimada şuan ben üşüyorum ama meselaValla ilk bende ölürüm bununla sıcaktan diye düşündüm arkadaş temmuzda doğurdu ve inanamadım nasıl giyip durabilmiş içinde ama hastaneden aldırıyorlar deyince mecbur aldık bakalım. Ege deyim bende sen izmirdeydin sanırım değil mi? burda hastanede prosedürlerde bi ilginç mesela emzirmeden önce bebeğin üzerindeki kıyafetleri çıkarttırıyormuş hemşireler sadece bez yada kolsuz zıbınla kalıyormuş bebek ve hastane odası sabit 24 derece klimayı yükseltmeye izin vermiyorlarmış. Ben hani eylül diye düşünüp hastane takımlarımı hep iç zıbın tulum şeklinde paketledim ama arkadaş hiç boşuna götürme giydirmene izin vermezler büyük ihtimal dedi. Sıcaklar böyle devam ederse ztn aldığım takımlar tulumlar hiç giyilmeden ufacık kalıcak herhalde
Sezeryan olacaksan gece pedi isini gorur. Ben 1 tane depend kullandim paketin kalani kaldi cunku sicakta hava aldirmayip karnimi terletti. Depend kulot seklinde hasta bezi. Hastaneden normal hasta bezi taktilar 1 tane bende onu cikarinca depend giydim, cikarirken yanlardan yirtip atiyorsun ama terletiyor.Ya arkadaslar bir sey soracagim. Lohusa pedi mi kulot bez mi. Hasta bezi dedikleriyle lohusa pedi ya ds mesane pedi farklari ne. Birisi bana yardimci olabilir mi. Benim ikinci olsa da aradan 7 sene gecince ne alacagimi sasirmis durumdayim.
Bana da bugün 3 gün sonra gel dedi ebe. Belki hepsinin çalışma prensibi ayrıdır.Kızlar saglık ocagındaki hemsireyle konustum ikinci topuk kanı icin 1 hafta - 10 gün sonra dedi gene
Her ebe farklı yapıyor demekki bilemedim size niye 3 dediler 5 dedilerde bana bir hafta dediler :)
Ay bunu nasıl düşünemedim ben. Çok sağolAhhh kuzum yaa.. Çayı termosa doldur getir salona koy, mutfağa git gel yorma kendini sonra ayaklar çok ağrıyor.
Lohusa pedini gördüm ama kanatları yok diye almadım, orkid gece extra aldım. Tabi depend de. Haklısın depende normal doğumda daha çok ihtiyaç duyuluyor. Mesane pedi de lohusa pesine benziyor sanırım, depend'in külot gibi olmayan modelinde mesane pedi yazıyordu diye hatırlıyorum.Sezeryan olacaksan gece pedi isini gorur. Ben 1 tane depend kullandim paketin kalani kaldi cunku sicakta hava aldirmayip karnimi terletti. Depend kulot seklinde hasta bezi. Hastaneden normal hasta bezi taktilar 1 tane bende onu cikarinca depend giydim, cikarirken yanlardan yirtip atiyorsun ama terletiyor.
Lohusa pedini ilk kez gorup almistim ondan da 1 adet kullandim cunku cok kalin ve buyuk geldi. O kadar kanamam olmadi. Su anda normal ped yetiyor bana. Ama gece pedi daha iyi.
Hasta bezi bebek bezlerinin yetiskinler icin olani.
Mesane pedini bilmiyorum.
Lohusa pedi ise kalin uzun ve normal pedler gibi yapiskani olan camasira yapistirilan bir ped.
Ben de sezeryanli halimle yat kalk tek basima xok zorlaniyorum. Ayaga kalkarken dizlerimin bagi cozuluyor. Halsizlikten bardagimi tutamadim devrildi bugun. Hastanede kalmak daha iyi oldu bana. Yolda gidip gelirken araba cok sarsiyor. Insallah bir an once cikar senin bebegin de.Sordukta yarı vakıfa bağlı olduğu için ücretliymiş. Şu an zor maalesef git gel yapıcam
Doktor eşime tavsiye etmedi sezeryan olursa girmeyi, güzel bi ameliyat değil o dedi. Genel artık tercih edilmiyır çok doğru. Hemşire arkadaşım yalvar yakar ikna etmişti hastaneyi genel anestezi için, o da ilacın etkisi geçer hissederim diye korkuyordu.Senle ben ayniyizbazen yaziosun hah diyorum aynisi ama onca insan yapiyor.epidurali ve sakinlestirici veriyorlar korkma esinde yaninda olur daha ne genel daha tercih edilmiyor sanirim ama yinede tercih meselesi
Yok cnm ne zaman derse o zaman giderim her hafta konusuyoruz arıyor ve bilgilendiriyor fazlasıyla donanımlı zaten güveniyorum kendisineEvet enteresan sen bence 5.gün gitortası
Bana 5 gün sonra getir dedi
O zaman çok normal bu hislerim. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.Ayyy ilk gebelikte ben, ya bebegimi sevmezsem ya begenmezsem diye agliyordum. Sonuc mu? Su an bayiliyorum kizima. Ilk gordugum an ne hissedecegimi, hangi duyguyu once hissedecegimi sasirip duygu karmasasi yasayip kalakalmistim ama nedense icimden aglamak gelmisti ve aglamistim.
Bu dogumds aglayacagimi tahmin ettigim icin koyverdim gitsin agladim. Optum bile bebegi. Ilk bebegi opmeye kiyamamistim ya cani acirsa falan diye.
Aminnn ayy darısı başımıza şu doğum stresini atlatıp emzirdiğim günleri görür müyüm stressiz?Çok iyiyiz teyzesi merak etme şuan emzirmeye kalktım mucizem kucağımdaAllah hepinize sağlıkla kavuşmaları nasip etsin
O zaman beyazlığını da senden aldınO senin canının parçası elbet seversin yani şöyle düşün karnından çıkıp yanına geldiğinde romantik kavuşmailk doğduklarında buruşuk ödemli ve kedi yavrusu gibi olacaklar sonra zamanla açılacaklar onu da düşünmek lazım , benim büyük ablam kapkara çirkin bişey doğmuş ben sonuncu bembeyaz pamuk gibi , şimdi eşim esmer ben beyaz bilmiyorum ne olur ama ultrasonda eşimin tarafına benziyor daha çok
Ben 200 e aldım düşmüş demekBen hala kararsızım silver nurse mü silver moon mı. Silver nurse açıklaöasında kesinlikle nikel içermez diyor ve çok kullanan var. Silver moon evet daha fazla saf gümüş içeriyor, hepsiburada'da 156'ya düşmüş ama en son baktığımda indirim bitmişti
Ama xl lik suanda bile değilsin kadın bilerek tekrar satıs yapmak icin öyle vermiş bellikiValla büyük gelirse geride iade edemem yıkadım bi güzelhemen birini gönderip ufağını aldırırım mecbur yıkamadan giyerim artık mecbur
Bana da aunisiji dediler. Kanama olmasin diye dil altina ilac vermislerdi onun yan etkisiymis. Oksijen verip gecirdiler benim.Ben asiri titreme gecirdim verdigimiz bi ilac size titreme yapiyor 40 dk sonra gececek dedi gecti gercekten
Gercekten cok enteresan kiminede 5 gün sonra demişlerBana da bugün 3 gün sonra gel dedi ebe. Belki hepsinin çalışma prensibi ayrıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?