Ben yamune korse bakıyordum şimdilik vazgeçtim , zamanı gelince bakarım nasıl bir Doğum olacak o bile belli değil , sıcakla emzirmeyle boğuşurken bir de korse yük edemeyeceğim , zaten kilolu olmadığım için kalıcı göbeğim olursa diyet ve sporla geçiririm veya baktım fresh bir Doğum geçirdim fiziğimi düşünecek kafadayım o zaman düşünürüm

H honey bunch limelemon bunun xl bedeni mankende çok incecik durmuş ama xl bedeni daha giyilebilir gözüktü benim gözüme
Lohusalıkta mahveder bu canım hele ki benim gibi sıcak iklimde yaşıyorsan. Yani kanaman azalmadan giymen zor gibi, ben de tecrübesizim ama en azından bir hafta sonra takılır gibi. Havasız bırakır bir de sezeryan olursak.

Valla ilk bende ölürüm bununla sıcaktan diye düşündüm arkadaş temmuzda doğurdu ve inanamadım nasıl giyip durabilmiş içinde ama hastaneden aldırıyorlar deyince mecbur aldık bakalım. Ege deyim bende sen izmirdeydin sanırım değil mi? burda hastanede prosedürlerde bi ilginç mesela emzirmeden önce bebeğin üzerindeki kıyafetleri çıkarttırıyormuş hemşireler sadece bez yada kolsuz zıbınla kalıyormuş bebek ve hastane odası sabit 24 derece klimayı yükseltmeye izin vermiyorlarmış. Ben hani eylül diye düşünüp hastane takımlarımı hep iç zıbın tulum şeklinde paketledim ama arkadaş hiç boşuna götürme giydirmene izin vermezler büyük ihtimal dedi. Sıcaklar böyle devam ederse ztn aldığım takımlar tulumlar hiç giyilmeden ufacık kalıcak herhalde

İki çeşit getirecekmiş, kalanları geri yollarım zaten, kapla uğraşmam. Ama ben onlara çay taşırken utanmayacaklar mı bakalım. Allah akıl fikir versin cidden yürümekte zorlanıyorum.
Ahhh kuzum yaa.. Çayı termosa doldur getir salona koy, mutfağa git gel yorma kendini sonra ayaklar çok ağrıyor.

Hastanenin böyle şeyleri düşünmesi güzel. 24 derece klimada şuan ben üşüyorum ama mesela Benim favorim 25. Tabi klimasına göre değişir. Evet sanırım benim aldıklarım da giydirilmeyecek, o kadar ütüledik katladık zahmetle. Sağlık olsun ne yapalım. Ten tene teması önemsiyırlar demek ki ne güzel hastane bulmuşsun. Benimkini de görcez bakalım pek bi şey beklemesem de.

Ya arkadaslar bir sey soracagim. Lohusa pedi mi kulot bez mi. Hasta bezi dedikleriyle lohusa pedi ya ds mesane pedi farklari ne. Birisi bana yardimci olabilir mi. Benim ikinci olsa da aradan 7 sene gecince ne alacagimi sasirmis durumdayim.
Sezeryan olacaksan gece pedi isini gorur. Ben 1 tane depend kullandim paketin kalani kaldi cunku sicakta hava aldirmayip karnimi terletti. Depend kulot seklinde hasta bezi. Hastaneden normal hasta bezi taktilar 1 tane bende onu cikarinca depend giydim, cikarirken yanlardan yirtip atiyorsun ama terletiyor.
Lohusa pedini ilk kez gorup almistim ondan da 1 adet kullandim cunku cok kalin ve buyuk geldi. O kadar kanamam olmadi. Su anda normal ped yetiyor bana. Ama gece pedi daha iyi.
Hasta bezi bebek bezlerinin yetiskinler icin olani.
Mesane pedini bilmiyorum.
Lohusa pedi ise kalin uzun ve normal pedler gibi yapiskani olan camasira yapistirilan bir ped.

Kızlar saglık ocagındaki hemsireyle konustum ikinci topuk kanı icin 1 hafta - 10 gün sonra dedi gene
Her ebe farklı yapıyor demekki bilemedim size niye 3 dediler 5 dedilerde bana bir hafta dediler :)
Bana da bugün 3 gün sonra gel dedi ebe. Belki hepsinin çalışma prensibi ayrıdır.

Lohusa pedini gördüm ama kanatları yok diye almadım, orkid gece extra aldım. Tabi depend de. Haklısın depende normal doğumda daha çok ihtiyaç duyuluyor. Mesane pedi de lohusa pesine benziyor sanırım, depend'in külot gibi olmayan modelinde mesane pedi yazıyordu diye hatırlıyorum. ozozefe

Sordukta yarı vakıfa bağlı olduğu için ücretliymiş. Şu an zor maalesef git gel yapıcam
Ben de sezeryanli halimle yat kalk tek basima xok zorlaniyorum. Ayaga kalkarken dizlerimin bagi cozuluyor. Halsizlikten bardagimi tutamadim devrildi bugun. Hastanede kalmak daha iyi oldu bana. Yolda gidip gelirken araba cok sarsiyor. Insallah bir an once cikar senin bebegin de.
Cok yorucu bir surec cidden.

Senle ben ayniyiz bazen yaziosun hah diyorum aynisi ama onca insan yapiyor.epidurali ve sakinlestirici veriyorlar korkma esinde yaninda olur daha ne genel daha tercih edilmiyor sanirim ama yinede tercih meselesi
Doktor eşime tavsiye etmedi sezeryan olursa girmeyi, güzel bi ameliyat değil o dedi. Genel artık tercih edilmiyır çok doğru. Hemşire arkadaşım yalvar yakar ikna etmişti hastaneyi genel anestezi için, o da ilacın etkisi geçer hissederim diye korkuyordu.

O zaman çok normal bu hislerim. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.
Çok iyiyiz teyzesi merak etme şuan emzirmeye kalktım mucizem kucağımda Allah hepinize sağlıkla kavuşmaları nasip etsin
Aminnn ayy darısı başımıza şu doğum stresini atlatıp emzirdiğim günleri görür müyüm stressiz?
O zaman beyazlığını da senden aldınhepsini tek taraftan almasın
Ben 200 e aldım düşmüş demekherşeyi pahalı almakta üstüme yok

Kızlar 37+3 teyim bebek kanala girmemiş 17 gün daha var yine girmezse sezeryan dedi, ya da suni sancı dedi. Daha girebilir ama değil mi kanala

Ben asiri titreme gecirdim verdigimiz bi ilac size titreme yapiyor 40 dk sonra gececek dedi gecti gercekten
Bana da aunisiji dediler. Kanama olmasin diye dil altina ilac vermislerdi onun yan etkisiymis. Oksijen verip gecirdiler benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…