benimkiler memlekette canım yengem gelirdi yardıma ama çocuklarla daha çok eziyet olur yatılı diye demedim bi şey, annem yanımda olacak kısmetse ama dediğim gibi uykusuna hiç dayanamıyor.
Olsun yaninda durmasi bile bir guc verir sana. Kv'yi de sindirir belki biraz. Senin soyleyemedigin seyleri soyler belki.

Ne guzel ablalarin varsa. Bizde de annemle teyzem gelecek onden, sonra dogum zamani kayinvalidem gelecek. Su hamileligim boyunca cok soylendi hepsi yok seker yuklemesi yapma, yok sunu yeme, boyle yapma. Hepsine de artik elimin altinda internetin oldugunu,teknolojinin ne kadar gelistigini ve dedikleri her seyi okudugumu soyledim. Tecrubelerinizden tabi ki faydalanacagim ama bana yanlis geleni de yapmayacagim dedim. Bakalim simdilik son zamanlarda bir sey soylemediler insallah dogunca da soylemezler ben de cok geriliyorum cunku :) ama sunu ogrendim ki hicbirini geri cevirmeyecegim cok ihtiyacim olacak uyku dinlenme vs konularinda

Ben eşimi ikna ettim güzelce anlattım lohusalığı etraftaki olumsuz konuşmaların sütü nasıl etkilediğini vs. Ve biz doğuma ikimiz gidicez sadece ikimiz olucaz ben doğumdan odaya çıkıp üzerimi değiştirip süslü geceliklerimi giyip ona tamam artık haber verebilirsin onayını verene kdr kimseyi aramicak. Hatta gerekirse ailesine doğumun ikinci günü haber vericez. Bu tamamen bizim özel anımız bizim paylaşımımız olucak. Tabii bu şekilde beni onaylamasında yaşanmışlıklarında etkisi var. Ve ailesinin ne derece cahil olduğunun bana verebilicekleri zararın çok çok farkında saolsun Ben daha söylemeden kendi söyledi mesela evde de olsa hastanede de olsa emziriceğin zaman annem yanındaysa git de yada sen başka bi odaya geç ve sen emzirirken bebeğin altını değiştirirken seni seyretmesine izin verme sirk gösterisi değil bu çocuğum ve karımın özeli dedi. Bence en doğru yöntem kendiniz mücadele etmektense bu tür durumlarla eşinizi bilgilendirin süreçle ilgili ve ona paslayın.

Ne guzel dusunmussunuz. Benim esim o kadar heyecanli ki simdiden yurt disindaki akrabalarina bile haber vermis

Amin benim de daha hala yanima gelem yok. Bugun camlari sildim evde can sıkıntısından biraz da korkudan. Yavas yavas oda oda yapacagim kimseye muhtac degilim cok sukur

Ne guzel dusunmussunuz. Benim esim o kadar heyecanli ki simdiden yurt disindaki akrabalarina bile haber vermis

Benim eşimde çok heyecanlı benden bile sabırsız bi an önce doğsa keşke gelse diyor hep ama ben ve çocuk konusunda aşırı korumacı daha şimdiden. Ama dediğim gbi yaşanmışlıklar var ve çok bilinci açık herşeyin farkında birisi ailesi bana pskolojik olarak çok ciddi zararlar verdi hamilelik sürecimde ztn babasıyla hiç görüşmüyorum annesiyle eşim telefonda konuşurken sadece nasılsınız iyimisiniz o kdr. Hep mesafe vardı aramızda ama geçtiğimiz aylarda çok çirkin şeyler yaşandı o yzdn şimdi nerdeyse sıfır ilişki. Ama mesela benim ailemle tam tersi herşey bal kaymak herşey güllük gülistanlık onlar başka şehirde yaşadıkları için onları hemen aricaz en iyi ihtimalle 8-9 saatte anca gelirler.

Esinin farkinda olmasi cok guzel. Benim esimin ailesiyle bi sorunum yok. Sadece annesi fazla konusuyor, isin kotusu cahilce konusuyor. Allah'tan etrafimda cok insan var da onu gormezden gelebilirim diye dusunuyorum.

Kızlar ben de anneme ve kız kardeşlerime bozduğum ya. Yaz tatili evdeler şu an. Yapacak bir işleri de yok. Aramız taş çatlasın 2 saat ama gelip bir işin ucundan da biz tutalım diyen yok. Aksi gibi doğumdan 10 gün sonra kız kardeşim üniversitesine gitmeli, yani annemin 5-6 gün sonra ben döneyim artık demesi için bahanesi hazır.

Ne bileyim hamilelikten midir nedir çok kırgınım. Şimdiye kadar taşınmalarım da vs de destek olmadılar. Ama en ufak bir şeye ihtiyaçları olsa ilk arayacakları kişi benim.

Yanlış anlaşılmasın maddi olarak rahatız şükür. Bakıcım doğumdan hemen sonra başlayacak. Ama insan yine de 3 çocukla hayatın ilk günlerinde annesi yanında olsun, takvimden gün saymasın istiyor.

Esinin farkinda olmasi cok guzel. Benim esimin ailesiyle bi sorunum yok. Sadece annesi fazla konusuyor, isin kotusu cahilce konusuyor. Allah'tan etrafimda cok insan var da onu gormezden gelebilirim diye dusunuyorum.

İşte o cahilce yorumlar ve konuşmalar ztn insanı çileden çıkartan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…