Görev bilinciyle hemen yazıyorum ki kavuştum kuzuma, gayet güzel geçti dogum, mucize gibi birşey bu, darısı hepinizin başına, dualarım sizinle
Tebrik ederizzzzz
Böyle yazdıkça çok özeniyorum yaaaa darısı başımıza
Nasılsınız ikiniz de iyisiniz değil mi

Şerbet olmıycak hastanede, gelenler içmek isterse diye dolaba soğuk içecek koyucam sadece, ikram da sadece çikolata olacak.
Pazartesi günü emzirme eğitiminde hemşire söyledi, doğumdan sonra bol sıvı ve komposto öneriyor, kayısıyı özellikle önerdi gaz için daha iyi olur dedi hem de süte etkisi varmış

Biz de p8siyoruz sıcakta. 2 gun k8sa kollu z8bin ile durdu ama hapsirinca ince ic zibin ve alt ust ayakli pantolon takim giydiriyorum. Hic sarmadan yatiriyorum. Ayakli pantolonun icine corap da giydirdim.
Bebeğin hapşırması üşüdüğünden değil dogumdan sonra ağzında genzinde kalan artıkları attığındanmış. Siz sıcaklarda yanıyorsanız bebişte yanıyordur muhtemelen :) kendinizden 1 kat fazla giydirin sadece.naçizane :)

Biz de p8siyoruz sıcakta. 2 gun k8sa kollu z8bin ile durdu ama hapsirinca ince ic zibin ve alt ust ayakli pantolon takim giydiriyorum. Hic sarmadan yatiriyorum. Ayakli pantolonun icine corap da giydirdim.
Refleks olarak hapşırıp öksürürler bebekler, yani olması gereken bu korkmayın lütfennnn..

Rüyamda benim de suyum ve nişanım gelmişti, nasıl etkilendiysem
Ayy benim de nişanım gelmişti bi duş alıyordum hazırlanıp hastaneye gidiyordum. Çok heycanlıydım
günaydın kızlaaar. benim de nişanım geldi bakalım nişandan sonra birkaç gün bekleyenlerden mi hemen doğuranlardan mı olucam
Ayy hafi hayırlısıyla yarım avazda bebişine kavuş inşallah
Heycanla bekliyoruz güzel kızımızı
Ruyamda bebegimi gordum kucagima aldim ayaklarini kipirdatiyordu sen bu ayaklarla mi bana tekme atiyordun deyip seviyordummm
Ayy artık rüyalarda ya bebek ya doğum anını görür olduk. Sağlıkla kavuşsaydık inşallah.
Allah yardımcınız olsun. Güzel duaların için aminn. Bebişi bizim yerimize bol bol kokla.
Valla lohusa şerbetinin tadı çok kötü ben başka hazır içecek almayı planlıyorum açıkçası.

Benimde ne eltim ne kaynanam sordu şimdiye kadar Allaha havale ediyorum ne diyim.

Görev bilinciyle hemen yazıyorum ki kavuştum kuzuma, gayet güzel geçti dogum, mucize gibi birşey bu, darısı hepinizin başına, dualarım sizinle
Görev tamamlandı o zaman. Ohh ne güzel darısı başımıza. Bebiş kaç kilo doğdu usg ile kilosu örtüştü mü? Ayy doğum yapana fix sorumsağlığınız daim olsun. Maşallah size

Kızlar bugün kontrolüm vardı nst de bi tane sancı çıkmış bir parmak açılman var dedi doktor çok şaşkınım korkarak da olsa normal doğum yapcam sanırım

Ben de hem korkuyorum hem de normal doğuma doğru gidiyorum bakalım hayır olsun sonumuz

Görev tamamlandı o zaman. Ohh ne güzel darısı başımıza. Bebiş kaç kilo doğdu usg ile kilosu örtüştü mü? Ayy doğum yapana fix sorumsağlığınız daim olsun. Maşallah size
3538 dogdu cnm, en son 3600 gibi birşeydi, 4 gün önce ama doktor demişti 3300 ve 3500 arası dogar diye

Ayyyy harikasınız yaaa bugün heyecandan benimde kasılmaların arttı resmen an be an sizi takip ederken hadi gözünüz aydın darısı yesilus un başına ve bizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…