Görev bilinciyle hemen yazıyorum ki kavuştum kuzuma, gayet güzel geçti dogum, mucize gibi birşey bu, darısı hepinizin başına, dualarım sizinle
Gözünüz aydın maşallah maşallah

Kızlar pazarda bir kadın gördüm, resmen 9 aylıktı ama elinde 15 tane falan dolu poşet vardı kimse de almadı elinden nasıl taşıyor yav ben 5LT suyu kaldırırken korkuyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı nst de bi tane sancı çıkmış bir parmak açılman var dedi doktor çok şaşkınım korkarak da olsa normal doğum yapcam sanırım
Hiç korkma stres yapma hayırlısı olsun bende açılmayla bekliyorum sancı gelip gidiyo düzenli değil yürüyüş plates merdiven inip çıkıyorum bakalim ne olacak

Bizim burda 5 aylık hamile kadın var benden kilolu benden hamile duruyor :)

Hiç korkma stres yapma hayırlısı olsun bende açılmayla bekliyorum sancı gelip gidiyo düzenli değil yürüyüş plates merdiven inip çıkıyorum bakalim ne olacak
İşin kötüsü doktor yatırıp takip edelim dedi reddettim neyse ev yakın hemencik giderim bişey olursa ben de hurma falan bişeyler yapcam artık inşallah kolaylıkla kurtuluruz canım

Valla ben de aynı o kadın gibiyim mecbur kaldırıyorum. Eşim nöbetçi falan olduğunda iş başa düşüyor onu geçtim oğlum 18 kg ve bazen gelip kucağıma atlıyor istemsizce tutuyorum Allah esirgesin ne diyeyim

Görev bilinciyle hemen yazıyorum ki kavuştum kuzuma, gayet güzel geçti dogum, mucize gibi birşey bu, darısı hepinizin başına, dualarım sizinle
Gozunaydin canim. Allah analibabali buyutmeyi nasip etsin.

Bebegi c9k giydirmiyorum zaten benden 1 kat fazla giysisi.. Ince ic zibin kiydirip ustune de alt ust penye pijama giydiriyorum. Corap da giydiriyorum. Corap giydirmedigimde ayaklari soguktu. His ortmeden o sekilde yatiyor.

Kızlar bugün kontrolüm vardı nst de bi tane sancı çıkmış bir parmak açılman var dedi doktor çok şaşkınım korkarak da olsa normal doğum yapcam sanırım
Canim bir engelin yoksa normal dogum yap zaten. Hic korkutma kendini her dogum farkli. Benim 1. Ve 2. Dogumumum farkliydi mesela ikisi de sezeryan olmasina ragmen. Hic dogum hikayesi de dinleme. Ebeler yardimci olurr.

Hayırlısı canım sağlıkla kavuşun inşallah.
Nst'ye kaç olunca sancı sayılıyor? Benim 25 çıkmıştı geçen defa en yüksek.

İşin kötüsü doktor yatırıp takip edelim dedi reddettim neyse ev yakın hemencik giderim bişey olursa ben de hurma falan bişeyler yapcam artık inşallah kolaylıkla kurtuluruz canım
Iyi yapmışsın o açıklıkla yatma zaten evde hazırlan doğuma hurmada ye faydası olur inşallah ilerlerde yaparız doğumu ❤

25 e vuran sancıma normal demişti dr geçen gittiğimde 60 70 e vuruyodu 3 4 defa ozaman sancı çıkmış deyip dogumhaneye göndermişti muayene oldum 1 parmak aciklik cikmisti

Canim bir engelin yoksa normal dogum yap zaten. Hic korkutma kendini her dogum farkli. Benim 1. Ve 2. Dogumumum farkliydi mesela ikisi de sezeryan olmasina ragmen. Hic dogum hikayesi de dinleme. Ebeler yardimci olurr.
Ben ikisinden de korkuyodum ama bugün açılmayı duyunca sanki biraz rahatladım heyecan da var tabi ama normal yani bunlar inşallah kolayca kavuşurum rabbim sabrımızı verir

İnşallah hepimiz canım benim bundan öncekilerde 20 civarı çıkıyordu bugün hep 10 un altındaydı hatta bi ara 0 bile gördüm nst yi doktor aldı yoksa atardım resmini ama değer düşüyor zaten belli oluyor sancı çıktığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…