Teşekkürler Evet 2.dozaj arttırdıklarında düşmüştü şimdi artırdılar sancılarım arttı güzel dediler sıklaşır dediler
Çok sevindim. Bir avazda kucağınıza alın inş. Birde ben çok yorulduğum için son aşamada çok zor ıkınmıştım. O yüzden bide mümkün olduğunca nefes egzersizleri yapıp dinlenmeye çalışmakta fayda var. Allahım kolaylık versin

Iyi yapmışsın o açıklıkla yatma zaten evde hazırlan doğuma hurmada ye faydası olur inşallah ilerlerde yaparız doğumu ❤
Aynen canım bi de hastane yani enfeksiyonu riski falan var hiç gerek yok hurma yedim 3tane gelir gelmez şu anda belime vuran sancım var inşallah kolayca doğururuz artık gerisi Allah'tan

Kızlar şerbeti ben de görsel olarak yaptırmayı düşünüyorum, hacı Şerif’te hazırı var ve fiyatı da oldukça uygun, düşünürseniz alabilirsiniz

Forum çok heyecanlı olmaya başladı, suyu gelen mi ararsın, nişanı gelen mi, sancısı başlayan mı hadi herkesten çok güzel haberler bekliyoruz inşallah Benim bugün itibariyle eksiklerim tamamlandı gibi, son düzenlemeleri yapacağım, yarın stüdyoda 3-4 poz fotoğraf çekinmek istiyorum hatıra olsun diye, sonra birkaç poz da dışarıda çekinirim. Geriye kalıyor ev temizliği, halılar yıkandı geldi, süpürüp silinecek halılar serilecek, bir de camlar balkonlar. Yarından sonra tüm evi temizlemek için sabırsızlanıyorum Eşimle beraber tabi

Çok teşekkür ederim. Evet öyle yapmaya çalışıyorum ama bu ara her şeye hayır diyor. Öyle olunca kardeşinden çok bahsetmemeye çalışıyorum. Çünkü hayır yok dan başka bişey bilmiyor. Ama inş atlatıcaz. Sizin de iki erkek yani doğru anladım dimi?

Böyle yüksekli alçaklı mı oluyor yani? Benimki genelde 9-10'u geçmiyordu, geçen defa ilk kez 25 çıktı. Doktor iyi dedi. Ben sabahtan gidiyorum, bir etkisi var mıdır bilmiyorum. Şu son haftalar gerçekten geçmek bilmiyormuş. Bebeğin başı yukarda olduğu için göğsümü sıkıştırıyor artık nefes alırken zorlanıyorum. Ona kavuşmak istiyorum artık

Tşk ederim inş herşey yolundadır sizde de

Inş herşey yolunda gider

3538 dogdu cnm, en son 3600 gibi birşeydi, 4 gün önce ama doktor demişti 3300 ve 3500 arası dogar diye
Takvime bakarsak senden bir gün önce görünüyorum ama bişey yok şu anlık. Maşalalh kilosu da gayet iyi. Darısı bizlere olsun inşallah sağ salim
Ben 2 kahve fincanının olduğu tepsiyi taşıyamıyorım
Hayırlısı canım sağlıkla kavuşun inşallah.
Nst'ye kaç olunca sancı sayılıyor? Benim 25 çıkmıştı geçen defa en yüksek.
Benim de bugün hep 25lerdeydi ama sancı sayılmıyor sanırım bu değer.

Bugün doktora gittik bebiş hala kanala girmemiş. Döndü ama kanala girmedi. Bi yandanda seviniyorum evi temizletmedim daha. Bekle kızım diye hergğn konuşuyorum. Sözümü dinleyecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…