Kan sulandırıcıyı bende 34. Veya 36. Haftada kesmişlerdi
Ameliyatta fazla kan kaybı yasattırıyor nasıl böyle bir riske girebilir

Bebeğiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

nerdesin canım
bi perinatolog a gitsen

Bende öyle sordum. Arabayla otobüs getirsin dedi. Aldık bekletiyoruz bakalım. İnş kolay atlatırız. Şu andaki en büyük endişem Doğumda oğlumdan ayrı kalacağım süre. Umarım sabah erkenden doğurup akşam evimde olabilirim

Aynen canım ilgileniyorum aslında daha çok merak ediyorum diyeyim ama hiç tutarlı değil baksana cihazdan cihaza ne akdar oynuyor.
Canim kacinci haftada döndü son ana kadar doner diyolar ama ben kestim umidimi
36 da dönmüştü benim. Ama dediğin gibi her an dönebilirmiş. Dönse de kanala girmeyebiliyor işte değişik parametreler var
Çok ama çok üzüldüm. İnşallah hiçbir şey olmaz. 72 saat sonunda bebiiinle evinize gidersiniz sağ salim.
Benimki döndü kanala girmediğinden ayakalrı çok rahatsız ediyor sizi düşünemiyorum en büyük organı göğsün altında çok rahatsız eder. Allah yardımcınız olaun. En kolay en sağlıklı doğum şekli ne olacaksa o olsun diyelim.

Bebek kanala girmeyince de normal doğum zor mu oluyor yani? benimki neden girmedi ki hala? Zaten zar zor normal doğuma hazırlıyorum kendimi bir de bu şekilde nasıl yaparım bilmiyorum. Dönmüyor ayrı bir dert dönüyor kanala girmiyor ayrı bir dert.

İnşallah hiçbir hasar yoktur ve bebeğine hayırlısıyla sapasağlam kavuşursun canım Dualarımızdasın

Canim Allah yardimciniz olsun. Insallah iyidir bebegin. Sen de bol bol dua et. Bizimkine de birsuru filmler ultrasonlar cekildi kuvozdeyken cok sukur iyi simdi. Sen de icini ferah tut hep olumlu dusun. Hem gecmis olsun hem gozunuz aydin.

Ben de corasp8n hap kullaniyordum. Normalde 34 veya 35. Haftalarda birakiliyormus. Ama ben 36. Haftada biraktim. 37.4 de sezeryan oldum.

Çok üzüldüm size de çok geçmiş olsun. Hepimiz duacıyız Allah’ın izniyle hiçbir hasar yoktur inşallah

Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz

A aaa doğuran doğurana vallahi. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah

Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Canim gozun aydin. Minaklar daha cabuk buyuyorlar. Guzel gunlerde buyutun.

Icini ferah tut dualarimiz seninle Allahin izniyle hicbir sey olmayacak insallah canimm

Aaa hayırlı olsun, gözünğz aydın. Hareketleri nasıl çıkıyordu, kalp atışı mı düştü yani? Çabucak toparlanırsınız umarım. Sağlıkla büyütün

Çok çok geçmiş olsun, inşallah iyi olur bebeğin.. Üzülme inşallah birşeyi yoktur, iki komşunun bebeği doğduktan sonra ağlamamışlar iyiler çok şükür inşallah seni meleğinde çoook iyi olur sen de dua et bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…