- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Kan sulandırıcıyı bende 34. Veya 36. Haftada kesmişlerdiKızlar yaa bişey sorucam ben kan sulandırıcı kullanıyorum baştan beri pıhtılaşma olduğu için geçen haftaki kontrolde sordum doğumdan sonra bir aya kadar devam edeceksin dedi.digumda belli değil bebek tersti ama donmuş iri diyorlardı hep iki hafta öndeydi geçen ki kontrolde haftasıyla uyumluydu yani sonuç olarak doğum belli değil öncelikle normali bekliycez e bu iğneler sezeryana filan engelse ne olacak o zaman bilgisi olan arkadaş varmı acababaşka bı doktora mı gitsem
Bebeğiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
nerdesin canımKızlar yaa bişey sorucam ben kan sulandırıcı kullanıyorum baştan beri pıhtılaşma olduğu için geçen haftaki kontrolde sordum doğumdan sonra bir aya kadar devam edeceksin dedi.digumda belli değil bebek tersti ama donmuş iri diyorlardı hep iki hafta öndeydi geçen ki kontrolde haftasıyla uyumluydu yani sonuç olarak doğum belli değil öncelikle normali bekliycez e bu iğneler sezeryana filan engelse ne olacak o zaman bilgisi olan arkadaş varmı acababaşka bı doktora mı gitsem
Bende öyle sordum. Arabayla otobüs getirsin dedi. Aldık bekletiyoruz bakalım. İnş kolay atlatırız. Şu andaki en büyük endişem Doğumda oğlumdan ayrı kalacağım süre. Umarım sabah erkenden doğurup akşam evimde olabilirimAslında sorsanız kardeş ne alsın gelirken falan diye, birden boşluğa düşmesin diye diyorum. Ha mutlaka kıskanacak, istemicek bebekle ilgilenmemizi ama işte ne bileyim en hafif şekilde atlatmaya çalışacağız.
Aynen canım ilgileniyorum aslında daha çok merak ediyorum diyeyim ama hiç tutarlı değil baksana cihazdan cihaza ne akdar oynuyor.@surma hayırlı olsun canım
yesilus canım bizi meraklara saldın iyisin dimi ???
Kutsalsekerpare canım kg ile ilgileniyorsun sanirim
benim cuma günü yapilan ölçümümden bugün baska bir hastane ve hekim tarafindan yapilan ölçümüm arasinda tam 400gr fark var...
36 da dönmüştü benim. Ama dediğin gibi her an dönebilirmiş. Dönse de kanala girmeyebiliyor işte değişik parametreler varCanim kacinci haftada döndü son ana kadar doner diyolar ama ben kestim umidimi
Çok ama çok üzüldüm. İnşallah hiçbir şey olmaz. 72 saat sonunda bebiiinle evinize gidersiniz sağ salim.Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
Benimki döndü kanala girmediğinden ayakalrı çok rahatsız ediyor sizi düşünemiyorum en büyük organı göğsün altında çok rahatsız eder. Allah yardımcınız olaun. En kolay en sağlıklı doğum şekli ne olacaksa o olsun diyelim.Aman biz evi temizliyoruz yine batıyor, ben de bıraktım artık. Haftasonu eşim temizlicek, toz alırım yine yeter kendimi yormicam zor yürüyorum artık. Bebek göğsümün altında, nefesim tıkanıyor. Kaçıncı haftada döndü canım? Benim dönmediği için daha bir zorluyor sıkıştırıyor yukardan.
İnşallah hiçbir hasar yoktur ve bebeğine hayırlısıyla sapasağlam kavuşursun canımMerhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
Canim Allah yardimciniz olsun. Insallah iyidir bebegin. Sen de bol bol dua et. Bizimkine de birsuru filmler ultrasonlar cekildi kuvozdeyken cok sukur iyi simdi. Sen de icini ferah tut hep olumlu dusun. Hem gecmis olsun hem gozunuz aydin.Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
Ben de corasp8n hap kullaniyordum. Normalde 34 veya 35. Haftalarda birakiliyormus. Ama ben 36. Haftada biraktim. 37.4 de sezeryan oldum.Kızlar yaa bişey sorucam ben kan sulandırıcı kullanıyorum baştan beri pıhtılaşma olduğu için geçen haftaki kontrolde sordum doğumdan sonra bir aya kadar devam edeceksin dedi.digumda belli değil bebek tersti ama donmuş iri diyorlardı hep iki hafta öndeydi geçen ki kontrolde haftasıyla uyumluydu yani sonuç olarak doğum belli değil öncelikle normali bekliycez e bu iğneler sezeryana filan engelse ne olacak o zaman bilgisi olan arkadaş varmı acababaşka bı doktora mı gitsem
Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Canim gozun aydin. Minaklar daha cabuk buyuyorlar. Guzel gunlerde buyutun.Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
aaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt canimKızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
Aaa hayırlı olsun, gözünğz aydın. Hareketleri nasıl çıkıyordu, kalp atışı mı düştü yani? Çabucak toparlanırsınız umarım. Sağlıkla büyütünKızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Çok çok geçmiş olsun, inşallah iyi olur bebeğin.. Üzülme inşallah birşeyi yoktur, iki komşunun bebeği doğduktan sonra ağlamamışlar iyiler çok şükür inşallah seni meleğinde çoook iyi olur sen de dua et bol bol..Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?