Benim öyle ama hicte dogurcak gibi değilim
Tuzu azaltın daha fazla havaya kaldırıp masaj yaptırın protein yiyin
herseyi denedim aciyor artik dayanamayip kasiyorum ayak bileklerim falan yara oldu resmen yaniyor hamilelik zorlamiyorda bu kasintilar beni mahvediyor

herseyi denedim aciyor artik dayanamayip kasiyorum ayak bileklerim falan yara oldu resmen yaniyor hamilelik zorlamiyorda bu kasintilar beni mahvediyor
Soguk su icine buz koy hissizleştiriyor en azından kasımanı engeller
Eşin ayaktan bilege ordan dize dogru sıkarak masaj yapsın kan akısını düzenliyor biraz daha

Valla sena ben de her yerde öyle okudum doğum belirtisi diyesırayı bozmayalım zaten
Hadi ya normal o zaman ben böyle belirtimi olur diye hiç kaale bile almamıştım bugün baktım dahada bir baskın mide bulantım filan internetten bir bakayım dedim meğerse doğum belirtisiymiş daha neler göreceğiz

Bir kan tahlili bir de idrar tahlili yaptırın isterseniz. Karaciğer değerlerinize baksınlar kolestaz için. Bir de idrarda protein baktırın o derece rahatsızlık veriyorsa.

Benim sancilarim var ve inanilmaz cati agrisi..ayaga kalktiigmda sanci saplaniyor..düzenlide degil ama..su ve nisan gelmeden dogum baslar mi ?

Evet başlayabilir ikisinin de gelmesi şart değil. Takip etsene bi kaç dakikada bir oluyor. Belden başlayıp kasıklara mı iniyor?

Canim korkma kalbini ferah tut insallah, kuzucuklar cok guclu oluyorlar oksijenle toparlar

Evet başlayabilir ikisinin de gelmesi şart değil. Takip etsene bi kaç dakikada bir oluyor. Belden başlayıp kasıklara mı iniyor?
başlar tabi ki. düzenli mi ona bak. belki de kızın yola çıkmıştır
Sabah randevum var bakalim gece artacak mi kademeli artti en sonunda basamadim..uyumusum az gecti..kasilmalari devam ediyo kafasi cikacak gibi karnimda..kasiklarimda ve alt kismi zonkluyo bildiiginiz sık idrar ve yaparken agri oldu ve dedigim gibi agri var kemiklerde..düzenli degil.

Biri daha yola çıktı sanırım sağlıkla gelsin inşallah

verdim bisey cikmadi sicaktan ayakta cok durma dedi doktor
Ayaklarınızı yükseğe kaldırın ve fazla tuzlu ve karbonhidrat tüketmemeye çalışın o zaman. Şekerli besinler de çok ödem yapıyor tatlıyı kaçırıyorsanız Bol bol dinlenin geçer bence. Bu sıcaklar hepimizi yamulttu valla

Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Hayirli olsun benimki de 2 850 dogdu 2740 la hastaneden cikti ama simdi topladi hemen merak etme cabuk buyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…