Soguk su icine buz koy hissizleştiriyor en azından kasımanı engeller
Eşin ayaktan bilege ordan dize dogru sıkarak masaj yapsın kan akısını düzenliyor biraz daha
Hadi ya normal o zaman ben böyle belirtimi olur diye hiç kaale bile almamıştım bugün baktım dahada bir baskın mide bulantım filan internetten bir bakayım dedim meğerse doğum belirtisiymiş daha neler göreceğiz
Hadi ya normal o zaman ben böyle belirtimi olur diye hiç kaale bile almamıştım bugün baktım dahada bir baskın mide bulantım filan internetten bir bakayım dedim meğerse doğum belirtisiymiş daha neler göreceğiz
Bir kan tahlili bir de idrar tahlili yaptırın isterseniz. Karaciğer değerlerinize baksınlar kolestaz için. Bir de idrarda protein baktırın o derece rahatsızlık veriyorsa.
Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
Sabah randevum var bakalim gece artacak mi kademeli artti en sonunda basamadim..uyumusum az gecti..kasilmalari devam ediyo kafasi cikacak gibi karnimda..kasiklarimda ve alt kismi zonkluyo bildiiginiz sık idrar ve yaparken agri oldu ve dedigim gibi agri var kemiklerde..düzenli degil.
Soguk su icine buz koy hissizleştiriyor en azından kasımanı engeller
Eşin ayaktan bilege ordan dize dogru sıkarak masaj yapsın kan akısını düzenliyor biraz daha
Bir kan tahlili bir de idrar tahlili yaptırın isterseniz. Karaciğer değerlerinize baksınlar kolestaz için. Bir de idrarda protein baktırın o derece rahatsızlık veriyorsa.
Sabah randevum var bakalim gece artacak mi kademeli artti en sonunda basamadim..uyumusum az gecti..kasilmalari devam ediyo kafasi cikacak gibi karnimda..kasiklarimda ve alt kismi zonkluyo bildiiginiz sık idrar ve yaparken agri oldu ve dedigim gibi agri var kemiklerde..düzenli degil.
Ayaklarınızı yükseğe kaldırın ve fazla tuzlu ve karbonhidrat tüketmemeye çalışın o zaman. Şekerli besinler de çok ödem yapıyor tatlıyı kaçırıyorsanız Bol bol dinlenin geçer bence. Bu sıcaklar hepimizi yamulttu valla
Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz