Kizlar ben de bebegi doyurup doyuramadigimdan emin olamiyorum. Bazen 5 dakika emip uyuyor. Durtukleyip uyandirip emziriyorum ama en fazla 15 dk emiyor. Bazaen de 30 dk emiyor. Ama surekli ac bir sekilde agzini acip saga sola saldiriyor. O saldirganligi da acaba ac mi birakiyorum sorusunu aklima getiriyor. 3 saatte bir bazen 2 saatte bir emziriyorum. Esime gore bebek beni ariyormus. Bana gelince sakinliyormus. Senin kokunu istiyor diyor. Surekli kucakta tutmak da istemiyorum. Bugune kadar emip uyuyordu bugun uyanik kaldi gunduz.. bugun 9 gunluk oldu.
Aslında sorsanız kardeş ne alsın gelirken falan diye, birden boşluğa düşmesin diye diyorum. Ha mutlaka kıskanacak, istemicek bebekle ilgilenmemizi ama işte ne bileyim en hafif şekilde atlatmaya çalışacağız.
Diğer arkadaşı etiketleyemedim.Yani çoklu etiket yapamadım.Benim de ilk iki çocuğumun arası 2 yaş.Dogumdan sonra oğluma masa,mont vs alıp bunları kard3sin sana getirdi demistik.Ilk günler iyiydi ama sonrasiBunu çöpe atın.Ben kardeş istemiyorum.Balkondan atalım neler neler dedi. Aşırı kıskanç davrandı.Su an oğlum 9 kızım 7 yaşında hala kıskanır.Bunda tabiki 4 yaşından 6 yaşına kadar biz çalışırken bakan kv nın etkisi büyük.Cunku o oğlan küçük diye istemedi kızımı.Ona neyse.Biz okuldayken demiş oğluma.Kardeşin sana kızsınlar diye bilerek ağlıyor.O ağlayınca bak sana kızıyorlar iyice kışkırtmış oğlumu.Ben şimdilerde arayı bulmaya çalışıyorum.Kardesine iyi davran.Iyiki benim abim o desin vs diye.Simdi anlıyor beni kendini kontrol etmeye çalışıyor
Senaammm Allahın izniyle daha bebiilerimizin gelişimleri içinde burdan tüyolar alırız. Dün gibi değil mi sana ovulasyon testimin kopkoyu çıktığına dair attığım mesaj. Sen de kesin hamilesin demiştin...Şimdi de gün sayıyoruzsen de yazsana buraya arada, stres atıyor insan. Moral buluyorum. Her gün birileri doğum yapıyor
Senaammm Allahın izniyle daha bebiilerimizin gelişimleri içinde burdan tüyolar alırız. Dün gibi değil mi sana ovulasyon testimin kopkoyu çıktığına dair attığım mesaj. Sen de kesin hamilesin demiştin...Şimdi de gün sayıyoruzsen de yazsana buraya arada, stres atıyor insan. Moral buluyorum. Her gün birileri doğum yapıyor♥
Okumaya ancak yetişebiliyorum doğum yapanları ve yapacak olanları hele mutlu oluyorum okudukça rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Bende evham başladı biraz nasıl gelecek prenses merak ediyorum hem bi anda korkuyorum hemde artık kucağıma almak istiyorum böyle karma karışığım anlatamam doğum yapacağım zaman ya sancıyı hissetmezsem diyorum herşeyi kafama takıyorum
Kizlar ben de bebegi doyurup doyuramadigimdan emin olamiyorum. Bazen 5 dakika emip uyuyor. Durtukleyip uyandirip emziriyorum ama en fazla 15 dk emiyor. Bazaen de 30 dk emiyor. Ama surekli ac bir sekilde agzini acip saga sola saldiriyor. O saldirganligi da acaba ac mi birakiyorum sorusunu aklima getiriyor. 3 saatte bir bazen 2 saatte bir emziriyorum. Esime gore bebek beni ariyormus. Bana gelince sakinliyormus. Senin kokunu istiyor diyor. Surekli kucakta tutmak da istemiyorum. Bugune kadar emip uyuyordu bugun uyanik kaldi gunduz.. bugun 9 gunluk oldu.
Biz de aynı durumdayız. Sürekli memede olmak istiyor. Zayıf doğduğu ve sütüm hemen gelmediği için hastanede mama başlatmışlardı. Evde de hep meme isteyince acaba aç mı kalıyor diye mama verdim ama emzirmenin üstüne mama verince fazlasıyla kusuyor. Çocuk doktorumuz emzik verebilirsin dedi. Denedim. Emdi. Emme hissi güven veriyor. Emzik vermekle doğru mu ettim bilmiyorum ama bütün gün memede durmasından iyidir.
Cok sevinirim. 2. Cocuk olsa da ilki ile arada 8 yil olunca insan unutuyormus. Kucagima her aldigimda emmek icin saldiriyor. Memeye gelince de uyukkuyor hemen. Doktoru da dogum kilosuna ulasmaliydi 1 haftada dedi. Kilo alimiji az buldu. 3.500 dogup 3300e dustu. Simdi de 3.370 kilosu. Derdim tombik cocuk degil. Sadece ac kalsin istemiyorum. Mamaya gecmeyi hele hic istemiyorum.
Evet benimki de 3 defa kustu. Emdikten sonra sagdigim kismi verdim fazla geldigini anladim. Ama hic kucagima almaya gelmiyor. Yanagina birsey deyse emmek istiyor.
Okumaya ancak yetişebiliyorum doğum yapanları ve yapacak olanları hele mutlu oluyorum okudukça rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Bende evham başladı biraz nasıl gelecek prenses merak ediyorum hem bi anda korkuyorum hemde artık kucağıma almak istiyorum böyle karma karışığım anlatamam doğum yapacağım zaman ya sancıyı hissetmezsem diyorum herşeyi kafama takıyorum
Kız sancıyı hissetmemeyi niye kafama takayım keşke hissetmesemikimizinkide normal gözüküyor bakalım napacağız. Bak çok zor olursa söylemek yok tamam mı? Ooo herşey harikaydı, hemen 2. Yi yapmalıyım falan de
Biz de aynı durumdayız. Sürekli memede olmak istiyor. Zayıf doğduğu ve sütüm hemen gelmediği için hastanede mama başlatmışlardı. Evde de hep meme isteyince acaba aç mı kalıyor diye mama verdim ama emzirmenin üstüne mama verince fazlasıyla kusuyor. Çocuk doktorumuz emzik verebilirsin dedi. Denedim. Emdi. Emme hissi güven veriyor. Emzik vermekle doğru mu ettim bilmiyorum ama bütün gün memede durmasından iyidir.
Kız sancıyı hissetmemeyi niye kafama takayım keşke hissetmesemikimizinkide normal gözüküyor bakalım napacağız. Bak çok zor olursa söylemek yok tamam mı? Ooo herşey harikaydı, hemen 2. Yi yapmalıyım falan de
kizlar bi sorum var size 39. hafta icindeyim ayaklarim sisiyordu ama bi kac gundur acayip sisiyor kasiniyor yaniyor resmen bazilarinda duydumda dogum yaklastigi icin olur diolar sizin basiniza geldimi
Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
kizlar bi sorum var size 39. hafta icindeyim ayaklarim sisiyordu ama bi kac gundur acayip sisiyor kasiniyor yaniyor resmen bazilarinda duydumda dogum yaklastigi icin olur diolar sizin basiniza geldimi