aynı benim 1 hafta önceki halimi anlatıyorsun sanki. kafasını içerden aşağı ittirdiğini hissediyosun dimi? bakalım kontrolde ne dicek. ama yola cıktıysa normali denesene belki de açılman olmuştur bile hem kilosu da daha fazla artmadan
Sen dogurmadin mi daha
yok bende normal ağrılar dışında bişey yok
Sende tık yok mu bacım
yok valla. nişandan sonra hemen doğurulmuyor arkadaşlar heveslenmeyin

Eger kilo normalse ve donduyse bi cesaret geldi denerim herhalde bakalim hayirlisi olsun

Kan sulandırıcıyı bende 34. Veya 36. Haftada kesmişlerdi
Ameliyatta fazla kan kaybı yasattırıyor nasıl böyle bir riske girebilir
Canım bende pıhtılaşma olduğu için kesmezler diye düşünmüştüm ama en azından dozu azaltabilirler gunluk 8binlik iğne vuruyorum yarın yine kontrol sorayım bakalım tekrardan

Yavas yavas buyudukce uyanik kalma suresi artacak bir de 2 3 saat bekleme aradikca ver 40 gun sonrasinda zaten duzene girecek bana dr istedikce ver dedi cunku bazen yorulup az emiyor bazen uzun emiyor yutma sesi duyuyorsan korkma bir de bebegini hassas tartin varsa yikamadan once beziyle once kendini tartip sonra onun tartilip kg alip almadigina bakabilirsin bazen gazdan rahatsiz olduklari icin de agizlariyla ariyorlar gazini cikardiysa ve ariyorsa her istediginde ver bence kokumuzu taniyorlar annemde susmuyor bbana gelince sutcu bu deyip susup araniyor

Ben de corasp8n hap kullaniyordum. Normalde 34 veya 35. Haftalarda birakiliyormus. Ama ben 36. Haftada biraktim. 37.4 de sezeryan oldum.
Canım pıhtılaşma problemi olunca kesmesi de endiselendiriyor açıkçası son haftalarda pıhtı atmasıyla bebeğini kaybeden kişiler duyuyor korkuyorum ama yarın tekrardan sorucam bakalim

Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah

kizlar bi sorum var size 39. hafta icindeyim ayaklarim sisiyordu ama bi kac gundur acayip sisiyor kasiniyor yaniyor resmen bazilarinda duydumda dogum yaklastigi icin olur diolar sizin basiniza geldimi
Benim de aynen öyle iki gündür çok fazla şiş. Tansiyonum normal idrar tahlili temiz demek ki doğum yakın olduğu için oldu benim az bişey açılma varmış çünkü

Allah sifa versin canim insallah hicbir sıkıntı olmadan cikacak bebisin o hastaneden. Allah yardimcin olsun

Hayırlı olsun Allah tez vakitte şifa versin size ve yavrunuza
Evet benimki de 3 defa kustu. Emdikten sonra sagdigim kismi verdim fazla geldigini anladim. Ama hic kucagima almaya gelmiyor. Yanagina birsey deyse emmek istiyor.
Yeni doğan refleksi o benim bildiğim, yani tok da olsa ağız etrafına - yanaklara bir temas olduğu an ağızlarını refleks olarak açıyorlar diye okudum. Açlık belirtisi değilmiş

Allah yardımcınız olsun inş herşey yolunda gider inş sağlıkla taburcu olur bebiş

Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş. Benim 2. Kızım 38+4te 2650 doğmuştu sağlığı yerindeyse kilo alır hizlica

kizlar bi sorum var size 39. hafta icindeyim ayaklarim sisiyordu ama bi kac gundur acayip sisiyor kasiniyor yaniyor resmen bazilarinda duydumda dogum yaklastigi icin olur diolar sizin basiniza geldimi
Tansiyonunuzu ölçtürün ve normal çıksa bile doktorunuzla görüşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…